درخواست کمک برای ارائه کنفرانس max

با عرض سلام

من یه کنفرانس توی یه نشست تخصصی در پیش دارم که قراره در مورد مکس صحبت کنم. خودم در حد متوسط با این نرم‌افزار کار کردم. جمع شرکت کننده هم تقریبا همه با مکس نا آشنا هستند. حالا اصل مطلب:
میخواستم از شما بخوام که کمکم کنید و بهم بگید من در مورد چه چیزایی صحبت کنم. یعنی میخواستم در جمع آوری مطلب و موضوع (البته فارسی) به من کمک کنید.
موضوعاتی که خودم انتخاب کردم:
مدلسازی چیست؟، کاربردهای مدلسازی، مراحل مدلسازی (که شامل تهیه اتد دستی یا نقاشی، مدلسازی ساده از نقاشی، تکمیل سه بعدی ساده (اضافه کردن تکسچر، انیمیشن، متریال و...) و نمایش یه کلیپ حدود 7 دقیقه که همش نمونه کاره) اگه موضوع به درد بخور دیگه ای به ذهنتون میرسه بسم الله.
من خودم با این موضوعات آشنایی دارم ولی میخوام مطلبم رو معتبر کنم تا من درآوردی نباشه و بی نقص بشه. پس اگه مقاله فارسی دارین واقعا ممنونتون میشم کمکم کنید.
خلاصه دیگه هر جور میدونید کمک کنید.
با تشکر فراوان

دوست عزیز اخه بگو این کنفرانس در چه زمینه ای فعالیت داره تا بهت کمک بشه ؟ ( معماری ، انمیشین ، و .....)

[font=&quot]مخطبا همه با مکس ناآشنا هستند، پس هدفم آشنایی بچه ها با این نرم افزاره و اون موضوعاتی که نوشتم! موضوعاتی هم که گذاشتم مشخصه! کلا هر جلسه نشست توی یک زمینه بحث میشه. مثلا امنیت اطلاعات، برنامه نویسی، بازی سازی، گرافیک 2 بعدی، گرافیک سه بعدی. پس ما میخوایم اطلاعات عمومی بچه ها رو بالا ببریم در همین راستا اگه کسایی هم علاقه پیدا کردند بیان و این رشته رو ادامه بدن. ضمن اینکه این نشست دانشگاهی و دانشجوییه و همه هم کلاسی هستیم و هر کسی در تخصصی که داره صحبت میکنه[/font][font=&quot]![/font][font=&quot][/font]
[font=&quot]بازم دستتون درد نکنه [/font]

من یه سمینار مشابه سال 88 توی دانشگاه داشتم
ما میخواستیم مدلسازی برای بازی های کامپیوتری رو برای دانشجوها توضیح بدیم و نمونه ارائه کنیم براشون.
خوب کار ما مشخص بود اول یه سری اطلاعات کلی راجع به مکس و سه بعدی و بازی ها بعدشم یه اتاق رو مدلسازی کردیم ،بافت دادیم و وارد انجین گیم کردیم.
اگه اینطوری کار رو ارائه کنید به نظرم هم برای شما راحت تره و هم برای مخاطب!
اجرای یک نمونه کوچک کار سه بعدی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا