ببین شاید مشکل از خودت بوده
روی 3d max 8 هم امتحانی بکن بعد شاید copy paste کردی درست انجام ندادی من هم خیلی فایل ها ی
3d max ام باز نمی شه
اصلا نگران نباش مرد هیچ وقت نمی بازد به خدا امید وار باش و دوباره بساز
سلام
این یک مشکل کاملا منطقی هست. برنامه های Autodesk جوری طراحی شدند که فایلی رو اگر با نسخه ای از هر برنامه ای مثل مکس یا کد ویرایش و ذخیره کردید دیگه نمیشه با نسخه پایین تر همون برنامه بازش کرد. البته در کد توسط خود برنامه میشه به نسخه پایین تر تبدیل کرد ولی چون مکس با توابع مختلفی کار میکنه که در هر ویرایش جدیدی تا حدود زیادی امکانات برنامه رو تغییر میده این کار ممکن نیست ولی شاید بشه مدل خام رو در صحنه دیگری Merge کرد. من امتحان نکردم ولی شما تست کنید. گزینه Merge توی منوی File هست و محتویات صحنه دیگری رو به صحنه جاری اضافه میکنه
موفق باشید
خروجی Obj یا 3Ds بگیر . بعد توی هر مکسی که میخوای Import کن
سلام
شرمنده این آدرس رو میدم، ولی میخوام کارتون راه بیفته.
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=323946
من دکتر ای تجربی مکس را دارم شما می توانید در همان ورژنی که قبلا کار کرده اید باز هم کارکنید .حتی بالاتر یا پایین تر .
البته من الان 3 تا ورژن مکس توی سیستمم نصیه که هیچکدوم از فایلها توی نسخه ی پایینتر باز نمیشه . شما با هر ورژنی که طراحی کرده باشین فقط میتونین توی ورژن بالاتر فایل .Max رو باز کنید . چون هرچی ورژن بالاتر میره دستورات بیشتر تبدیل مختصات Vector 3 به نرم افزار اضافه میشه . به همین دلیل مثلاً فایل مکس 2009 توی مکس 9 باز نمیشه . چون مکس 2009 یک سری کدهای پیشرفته تر از مکس 9 داره .روش کار به این صورت است که شما همان ورژن قبلی و بالاتر را روی سیستم خودتان نصب کنید نتیجه میگیری .فایل شما در هر ورژنی که باز کنید باز می شود فقط در صورتی باز نمی شود که فایل شما فیلد شده باشد .که باز هم می توانید در بک اوپ مکس تا حدودی به فایل خود برسید .
بحث سر باز کردن فایل مکسه . این کتاب به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما می توانید کتاب THE COMPLETE GUIDE V-RAY با تماس با من کتاب را دریافت کنی البته اسکن شده
سلام دوست عزیز .....من دکتر ای تجربی مکس را دارم شما می توانید در همان ورژنی که قبلا کار کرده اید باز هم کارکنید .حتی بالاتر یا پایین تر .
روش کار به این صورت است که شما همان ورژن قبلی و بالاتر را روی سیستم خودتان نصب کنید نتیجه میگیری .فایل شما در هر ورژنی که باز کنید باز می شود فقط در صورتی باز نمی شود که فایل شما فیلد شده باشد .که باز هم می توانید در بک اوپ مکس تا حدودی به فایل خود برسید .
شما می توانید کتاب the complete guide v-ray با تماس با من کتاب را دریافت کنی البته اسکن شده [email protected]
علاقه مند شدم بدونم دکترای تجربی مکس چیه و چطوری میشه بدست آورد ؟
البته من الان 3 تا ورژن مکس توی سیستمم نصیه که هیچکدوم از فایلها توی نسخه ی پایینتر باز نمیشه . شما با هر ورژنی که طراحی کرده باشین فقط میتونین توی ورژن بالاتر فایل .Max رو باز کنید . چون هرچی ورژن بالاتر میره دستورات بیشتر تبدیل مختصات Vector 3 به نرم افزار اضافه میشه . به همین دلیل مثلاً فایل مکس 2009 توی مکس 9 باز نمیشه . چون مکس 2009 یک سری کدهای پیشرفته تر از مکس 9 داره .
بحث سر باز کردن فایل مکسه . این کتاب به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟