Fa درخواست کد برای تایمر ساعتی

دوستان من در حال ساخت یک آزمون چند گزینه ای هستم.
و میخوام واسه آزمون وقت تعیین کنم که این وقت مثلا 5 دقیقه ای از 5:00 شروع بشه و در نهایت به صفر برسه و با پایان یافتن وقت آزمون برنامه مستقیم به صفحه نتیجه بره.
تو انجمن جستجو کردم ولی به نتیجه ای دلخواه نرسیدم.
خواهشمندم کمکم کنین.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من قبلا نومنه ای رو برای خودم ساخته بودم تغییراتی رو توش ایجاد کردم و براتون پیوست کردم همون چیزی هست که میخوایین

پیوست ها

• Media2.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51
با تشکر از MahmoodM30
نمیشه اون کادر اول رو حذف کرد.
من میخوام خودم وقت رو از قبل تعیین کنم نه کسی که داره آزمون میده.
به فرض میخوام زمان از 5:00 دقیقه شروع بشه و وقتی که به پایان رسید نمایش دهد وقت شما به پایان رسید سپس دکمه ای ظاهر شود که بر رویش نوشته مشاهده کارنامه.
و سوال بعدیم اینه که میشه کاری کرد که دانش آموز خودش تعیین کنه آزمون با وقت باشه یا بدون وقت.
مثلا هنگام شروع آزمون دو دکمه داشته باشیم یکی باشه با زمان به فرض 10 دقیقه ای و دیگری هم بدون زمان.
ضمنا از دادن پاسخ صریح و سریع به سوال قبلیم نهایت تشکر از
MahmoodM30 عزیز.

MahmoodM30

با تشکر از MahmoodM30
نمیشه اون کادر اول رو حذف کرد.
من میخوام خودم وقت رو از قبل تعیین کنم نه کسی که داره آزمون میده.
به فرض میخوام زمان از 5:00 دقیقه شروع بشه و وقتی که به پایان رسید نمایش دهد وقت شما به پایان رسید سپس دکمه ای ظاهر شود که بر رویش نوشته مشاهده کارنامه.
و سوال بعدیم اینه که میشه کاری کرد که دانش آموز خودش تعیین کنه آزمون با وقت باشه یا بدون وقت.
مثلا هنگام شروع آزمون دو دکمه داشته باشیم یکی باشه با زمان به فرض 10 دقیقه ای و دیگری هم بدون زمان.
ضمنا از دادن پاسخ صریح و سریع به سوال قبلیم نهایت تشکر از
MahmoodM30 عزیز.

دوست عزیز من نمونه رو درست کردم ولی بایکم دقت خودتون هم میتونستید همینکارو انجام بدید :wink:

پیوست ها

• Media2.zip
    1.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40
با تشکر دوباره
آقای حسینی اونو خودم میتونم درستش کنم.درخواست من یه چیز دیگه اس.
تو پروژه ای که شما ساختید زمان رو آزمون دهنده باید خودش تعیین کنه. اما من میخوام زمان از قبل تعیین شده باشه.
مثلا وقتی بر روی دکمه شروع آزمون کلیک میکنیم آزمون با وقتی که تو سیستم تعریف کردیم شروع بشه.
به عبارت ساده تر کسی که ازش امتحان میگیریم خودش برای خودش وقت تعیین نکنه.بلکه ما هنگام ساخت این وقت رو تعیین کرده باشیم.
با سپاس از بچه ها خصوصا دوست میانه ای عزیز.

MahmoodM30

با تشکر دوباره
آقای حسینی اونو خودم میتونم درستش کنم.درخواست من یه چیز دیگه اس.
تو پروژه ای که شما ساختید زمان رو آزمون دهنده باید خودش تعیین کنه. اما من میخوام زمان از قبل تعیین شده باشه.

دوست عزیز بهتره به سوالی که قبلا پرسیدین نگاه کنید من دقیقا اون چیزی رو که خواستین درست کردم

دوتا دکمه قرار دادم که یکیش کاربر خودش وقت رو تعیین میکنه و یکی دیگش خودش شما از قبل

مثلا وقتی بر روی دکمه شروع آزمون کلیک میکنیم آزمون با وقتی که تو سیستم تعریف کردیم شروع بشه.
به عبارت ساده تر کسی که ازش امتحان میگیریم خودش برای خودش وقت تعیین نکنه.بلکه ما هنگام ساخت این وقت رو تعیین کرده باشیم.
با سپاس از بچه ها خصوصا دوست میانه ای عزیز.

من دقیقا این کارو براتون انجام دادم بهتره یکم دقت کنید

فقط تنها مشکلی که بود کد مربوط به دکمه آزمون بدون تایم و با تایم رو هر دو رو Page 2 نوشته بودم

که میتونید خودتون حل کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا