درخواست چندتا فوتیج ( ٍEditor Toolkit ها )

massomeh1

Member
سلام اگر کسی می تونه لطف کنه لینک دانلود موارد زیر رو آپ کنه ممنون میشم من خودم خیلی سرچ کردم پیدا نکردم.
Editor's Themekit 02 Floral Fusion
Editor's Themekit 179: Wild Flowers

Editor's Themekit 66: Flower Wall

Editor's Themekit 40: Flower Pop

Editor's Themekit 12 Romantic Dreams

فعلا این چندتا را اگر بزارید خیلی خیلی متشکرم
درضمن اگر لینکها لتیت بیت باشه برام بهتره چون پریمیوم دارم یا اگر هم لینکهایی دیگری هست حتی المقدور مستقیم شده باشه درضمن sd , hd
بازهم پیشاپیش تشکر می کنم.

Iverson

Active Member
سلام
در تورنت سرچ کردید؟
منم سرچ میکنم اگر پیدا شد حتما لینک رو بهتون میدم

massomeh1

Member
سلام من از تورنت و دانلود با اون سردرنمی یاورم هیچ وقت هم نتونستم با اون دانلود کنم فکر می کنم نیاز به ثبت نام و پرداخت پول داره درسته ؟ اگر میشه در مورد نحوه دانلود از تورنت توضیح بدین من هم یک چیز جدیدی یاد بگیرم.

فوتیجها رو هم پیدا کردی اینجا آپ کن ممنون از لطفت.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
تورنت که پولی نیست فقط نرم افزار Utorrent رو مثلا نصب کن بعد هم تورنت رو دوبار کلیک کن میاد توش فقط موقع دانلود تورنت دقت داشته باشید که Seed بالا باشه

Seeder هم به کسایی که اون فایل رو کامل رو سیستمشون دارند و دارند از همین نرم افزار اجازه آپلودش رو میدن به همین سادگی

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
در ضمن واقعا به خدا به خدا دیگه استفاده از دیجیتال جویس هم خز شده چرا هر کی می خواد یه کم مثلا از VideoHive بره بالا تر میره سراغ اینااا

بابا اینقدر مخاطبتون رو با این چیزا گول نزنین اینا اگه امروز برد داشته باشه تا یه مدت دیگه هم خودتم نمیتونی به کارات نگاه کنی

massomeh1

Member
تورنت که پولی نیست فقط نرم افزار utorrent رو مثلا نصب کن بعد هم تورنت رو دوبار کلیک کن میاد توش فقط موقع دانلود تورنت دقت داشته باشید که seed بالا باشه

seeder هم به کسایی که اون فایل رو کامل رو سیستمشون دارند و دارند از همین نرم افزار اجازه آپلودش رو میدن به همین سادگی

من نرم افزار تورنت رو نصب کردم والان در حال دانلود هست اما آیا اطلاعات بدون خواست ما با این نرم افزار برای دیگران به اشتراک گذاشته میشه و آپلود میشه اگر من نخوام این اتفاق بیافته و فقط برای دانلود استفاده کنم و تمام پهنای باندم بکار گرفته بشه و سرعت دانلودم بالا بره در کدوم قسمت این برنامه تنظیمات لازم داره ؟اگه میشه راهنمایی کنید.

درضمن وقتی روی دکمه استریم کلیک می کنم لیست فایلهایی که قراره دانلود بشه را نشون میده و روی هرکدوم دوبار کلیک می کنم به سایز خیلی کوچک پلی میشه آیا بعد از کامل شدن دانلود سایز اصلی رو نشون میده یا نه ؟
و اینکه اگر مقدار seed خیلی کم باشه و دانلود درحال انجام باشه باید دانلود رو متوقف کنیم یعنی بعد از دانلود قابل استفاده نیست و یا ناقص دانلود میشه منظورم اینه که اگر seed کم باشه چه اتفاقی می افته ؟

[/SIZE]

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
شما باید آپلود رو بزارید رو 1 کیلو بایت سید هم اگه کم باهش دانلود از یه حدی بالاتر نمیره

فقط همون فایل در حال دانلود به اشتراگ گذاشته میشه

Simin Secret

Active Member
به کسی بر نخوره ولی ...

این روزا اینقدر استفاده از پروژه ها و فوتیج ها و ... آماده مد شده که دیگه کسی به خودش زحمت ساخت رو هم نمیده ...

Iverson

Active Member
چرا؟
خب کسی که پروژه آماده استفاده میکنه خب خودش هم اینو میدونه و میگه پول خوب بدید پروژه خوب تحویل بگیرید
پول خیلی مهم هست برادر

جدیدترین ارسال ها

بالا