درخواست چندتا از dvd های آموزش maya 2008

سلام راستش این آموزش رو من حدود 3 4 سال پیش گرفتم و بدبختانه نشد تست کنم که آیا سالمن یا نه اما الان بعد از این چندسال پی بردم که دی وی دی های شماره 5 و 12 و 16 مشکل دارن

برا همین میخواستم ببینم کدوم از دوستان در اصفهان هستند و این آموزش ها رو دارن که بتونم یه کپی ازش بگیرم و پولش رو بهش بدم :green:

چون نمیصرفه بخام فقط این 3 دی وی دی رو خرید اینترنتی کنم .

ممنون از همه تون.

amir.nemati63

کاربر VIP
آموزش مایا 2008 از کدوم منبع؟
ضمنا هر منتشر کننده ای ممکنه با حجم خاصی اموزش یکسان رو بیرون بده و نمیشه دقیق گفت دی وی دی شماره 5 من با شماره 5 شما محتوای مشابه داشته باشه.

سلام
منظورم آموزش مایا 2008 بود که شرکت p30word ارائه میده که چندتا از دی وی دی هاش خرابه اما خوب نکته جالبی رو چون گفتی من اسم این آموزش ها رو میزارم :
5 :
urban environment creation in maya
photorealastic car modeling in maya
12:
creation cartoon vehicels in maya
rigging cartoon veihcels in maya
17 :
این یکی رو اصلا دوست دارم بدونم چی بوده چون هر چی گشتم تو نت و .. نفهمیدم اصلا چی هست
bacjwater bunch module 1 تا 5

==========

amir.nemati63

کاربر VIP
منظورتون شرکت digital tutors هست؟

من 4 تایی رو که گفتین دارم ولی آخری رو متوجه نشدم چی هست.

ممنون
خوب حالا شما که داری میتونی برای من بفرستی البته فکر نکنم به صرفه اصفهان هم که نیستی دیگه هیچی !!

اون آخری رو هم نفهمدیم مال چیه سرتیترش که این بود bacjwater bunch module
از 1 تا 5 هم شماره خورده حالا چیه نمیدونم تو سایت P30world هم نوشته یه آموزشی اما نه عکسی ازش هست نه توضیحی

amir.nemati63

کاربر VIP
ممنون
خوب حالا شما که داری میتونی برای من بفرستی البته فکر نکنم به صرفه اصفهان هم که نیستی دیگه هیچی !!

اون آخری رو هم نفهمدیم مال چیه سرتیترش که این بود bacjwater bunch module
از 1 تا 5 هم شماره خورده حالا چیه نمیدونم تو سایت p30world هم نوشته یه آموزشی اما نه عکسی ازش هست نه توضیحی

والا ما که زیر اسممون نوشته شده شاهین شهر - اصفهان !

این آموزش هم از DT هست ولی من ندارم ( backwater bunch module )

شما J رو اشتباه تایپ کردین. درستش K هست..

http://www.digitaltutors.com/forum/...ses-Backwater-Bunch-Module-4-Advanced-Rigging

آخرین ویرایش:
خیلی عالیه من دی وی دی شماره 12 رو میخام اگه یه نفر رو تو شاهین شهر داشته باشم شما میتونید با هم قرار بزارید و به دست اون برسونید ؟

خوب پس بی زحمت یه آدرس و یه شماره ای به من پی ام کنید تا بتونم هماهنگی کنم باهاتون اسم شریفتونم تو پیام بگید با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا