سلام من نیاز به 10 پوستر a3 با کیفیت دارم موضوعش فرقی نمیکنه فقط هنری باشه و با کیفیت.:)
Z zohre67 New Member Aug 12, 2010 #1 سلام من نیاز به 10 پوستر a3 با کیفیت دارم موضوعش فرقی نمیکنه فقط هنری باشه و با کیفیت.
SPD Member Aug 12, 2010 #3 یعنی چی ؟ با کیفیت ؟ در چه رابطه ای ؟ هنری منظورت چیه ؟ من برات هزار تا پوستر سینمایی میتونم بدم که روش انواع اقسام شکلها و مردان و زنان ... یا پوستر های دیگه .. آخه یکم توضیح بده درباره اش واسه چی میخواهی ؟؟
یعنی چی ؟ با کیفیت ؟ در چه رابطه ای ؟ هنری منظورت چیه ؟ من برات هزار تا پوستر سینمایی میتونم بدم که روش انواع اقسام شکلها و مردان و زنان ... یا پوستر های دیگه .. آخه یکم توضیح بده درباره اش واسه چی میخواهی ؟؟
Z zohre67 New Member Aug 12, 2010 #4 دوباره سلام من دانشجوی گرافیکم این ترم درسی به نام تحلیل اثار گرافیک دارم و باید چندتا پوستری که قابل تحلیل باشه پیدا کنم یعنی بشه بررسی و انالیزش کرد منظورم از با کیفیت این بود که بشه در اندازه a3چاپش کرد بدون اینکه رنجه بشه موضوعشم اصلا مهم نیس.
دوباره سلام من دانشجوی گرافیکم این ترم درسی به نام تحلیل اثار گرافیک دارم و باید چندتا پوستری که قابل تحلیل باشه پیدا کنم یعنی بشه بررسی و انالیزش کرد منظورم از با کیفیت این بود که بشه در اندازه a3چاپش کرد بدون اینکه رنجه بشه موضوعشم اصلا مهم نیس.