درخواست پلاگینboris fx bcc for AE CS4

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش به پلاگینهای سری boris fx bcc for AE CS4 نیاز داشتم bcc extrude text ولی هر چی گشتم کمتر پیدا کردم یعنی اصلا پیدا نکردم این شد که این را نوشتم تا از دوستانی که این پلاگین رو دارن درخواست کنم که بنده رو مورد لطفشون قرار بدن و بذارن تا بنده و امثال بنده که ندارن بتونن استفاده ببرن

قبلا از لطفی که میکنین نهایت تشکر را دارم :rose:

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
سلام دوستان
راستش دیروز یه نسخه از پلاگینی که لازم داشتم رو از سایت خود پلاگین دانلود و نصبش کردم و متاسفانه ترایل هستش و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم راستش اسم این پلاگین :
Boris Continuum Complete8 AE هست که من در بالا چیز دیگه ای نوشتم که اینجا اسم کاملش رو نوشتم

بنده توی بانک پلاگین گشتم ولی متاسفانه با خیلی از پلاگینهای دیگه گذاشتن برا دانلود و من هم چون حجمشون زیاد بود نتونستم دانلود کنم از دوستان هر کی داره بذاره تا بتونیم ازش استفاده کنیم

با تشکر

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
از دوستان عزیزم تقاضا میکنم که بازم بنده رو مورد لطفشون قراربدن واقعا خیلی بد جور گیر کردم آخه یه نظری یه راهنمائی چیزی آخه

rrss

Active Member
با سلام
خدمت دوستان گلم باید عرض کنم که بلاخره تونستم مشکلم رو حل کنم لذا از همه دوستانیکه لطف کردن و به اینجا سر زدن از همشون نهایت تشکر را دارم دوستان بنده هرچی دارم از لطفهای بیدریغ شما دوستان گلم است خیلی ازتون ممنون و سپاسگذارم

ارادتمند همه rrss :rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا