درخواست پلاگین

سلام به دوستان
کسی هست یه پلاگین قابل نصب روی فوتوشاپ برای 3d کردن نوشته مثل 3dهای مکس یا مایا داشته با شه ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته نمیشه انتظار داشت متنی رو که با فتوشاپ بصورت 3بعدی درمیارید به دقت برنامه های 3بعدی ساز باشه ولی در کل یه فیلتر تو فتوشاپ 7 بود اگر اشتباه نکنم که از ورژن 8 به بعد حذف شد و کارش همین بود یعنی ایجاد اجسام 3بعدی.

البته این فیلتر فقط از منوهای فتوشاپ Cs به بعد حذف شد وگرنه داخل سی دی برنامه ی فتوشاپ وجود داره!

در هر صورت من این فیلتر رو براتون آپ کردم. اینو تو مسیر زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS\Plug-Ins\Filters

بعد از اینکه کپی کردید این فیلتر در مسیر زیر داخل فتوشاپ دیده میشه:

Filter > Render> 3D Transform

البته یه سری آموزش هم برای ساخت متن 3بعدی وجود داره که اگر در قسمت آموزشهای انجمن فتوشاپ بگردید پیداشون میکنید.

پیوست ها

• 3D Transform.rar
    100.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ایمان!!
%23emu.gif

عزیز دلم لطف کن لینک سایت یا وبلاگ شخصی رو داخل پستت نذار.

برای گذاشتن آموزش هم یا همین جا تو انجمن بنویس یا لینک مستقیمی بده که به سایت یا وبلاگ شخصی مربوط نشه.

تنکس مای فرند!
onion049.gif

البته نمیشه انتظار داشت متنی رو که با فتوشاپ بصورت 3بعدی درمیارید به دقت برنامه های 3بعدی ساز باشه ولی در کل یه فیلتر تو فتوشاپ 7 بود اگر اشتباه نکنم که از ورژن 8 به بعد حذف شد و کارش همین بود یعنی ایجاد اجسام 3بعدی.

البته این فیلتر فقط از منوهای فتوشاپ Cs به بعد حذف شد وگرنه داخل سی دی برنامه ی فتوشاپ وجود داره!

در هر صورت من این فیلتر رو براتون آپ کردم. اینو تو مسیر زیر کپی کنید:

Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS\Plug-Ins\Filters

بعد از اینکه کپی کردید این فیلتر در مسیر زیر داخل فتوشاپ دیده میشه:

Filter > Render> 3D Transform

البته یه سری آموزش هم برای ساخت متن 3بعدی وجود داره که اگر در قسمت آموزشهای انجمن فتوشاپ بگردید پیداشون میکنید.
سلام
من کپی کردم توی همون شاخه ای که گفتید اما وقتی فتوشاپ رو باز میکنم یه ارور میده و توی Filter > Render> 3D Transform هم نمیاد
وقتی هم که پاک میکنم این فیلتر رو فتوشاپ بدون مشکل باز میشه

ارور زیر رو میده:
8x9rtte8spgum60v07z3.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا