S.H.R.M.K گفت:
نسخه تریالش که هست (تازه کشفش کردم)فقط دنبال کرکش هستم
از این صفحه میتونید دالودش کنید.
http://register.strata.com/news/downloadnew.php
راستی سعید جان dz چطوره؟
دستت درد نکنه
نمیدونم مصطفی بزار دانلودش کنم ببینم ولی فکر نکنم توش بشه آبجکت های سه بعدی رو لود کرد.میشه؟
البته به پلاگین سه بعدی دیگه هم هست که قبلا داشتم اونم خیلی جالب بود میگردم پیدا میکنم میزارمش اینجا.
shrmk جان این پلاگین strata چیزی بیشتر از یه واسط برای ایمپورت کردن ابجکت های سه بعدی هست . این پلاگین تا جایی که من فهمیدم کاربردش این هست که سطوح و خطوط وکتوری رو که در فتوشاپ و ایلاستریتور رسم میکنید رو به یه محیط سه بعدی میبره و قابلیت حجم و بعد رو بر روی اون سطوح فراهم میکنه و بعد دوباره اون رو به فتوشاپ یا ایلاستریتور بر میگردونه .
اما اگه شما دنبال پلاگینی میگردید که با اون ابجکتهای سه بعدی تری دی مکس یا مایا رو وارد فتوشاپ کنید دو تا پلا گین برای این کار وجود داره تا جایی که میدونم یکی پلاگین مدل شاپ هست از شرکت دیجیتال المنت که این پلاگین نایابه و کرکی هنوز براش منتشر نشده و من چند سال هست نسخه دمو اون رو گرفتم و دنبال کرکش هستم .
پلاگین دیگه برای این کار یکی از پلاگینهای شرکت KPT هست که الان دقیقا اسمش رو یادم نیست چون روی این سیستم ندارمش ولی این پلاگین هم به صورت تکی منتشر شده هم در بسته های پلاگین شرکت کی پی تی که اگه اشتباه نکنم جزو kpt 5 هست و یه محیط سه بعدی داره که شما میتونید وقتی ابجکت رو وارد این پلاگین کردید مثل محیط تری دی مکس ابجکت رو بچرخونید و ینور پردازی هم روش بکنید و بعد وارد فتوشاپ بکنیدش .
درباره اون پلاگین تری دی میکر که مصطفی معرفی کردن هم این پلاگین در واقع مثل جلوه Bevel and Emboss فتوشاپ لبه های سطوح رو برجسته میکنه و به این ترتیب تصویر رو حالت سه بعدی میده که البته امکانات و ابزارهاش بهتر از جلوه Bevel and Emboss فتوشاپ هست .
باز توی پلاگین ها میگردم و اسم اون پلاگین شرکت kpt رو براتون پیدا میکنم .
بابت ادرس دانلود این استارتا هم ممنون دنبالش گشتم ولی پیدا نکردمش .