درخواست پلاگین

amiralavi74

Member
با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز من نیاز به یک پلاگین دارم که یک اسلایدشو بسازه و در اون کنترل بالایی داشته باشه به طوری که عکس ها به صورت رندوم حرکت کنه اما مخاطب هرجا خواست اسلایدشو رو نگه داره و بتونه عکس ها رو جلو و عقب کنه مثل عکس پیوستی
لطفا کسانی که آمادگی ساخت این پلاگین رو دارند اعلام کنن.

پیوست ها

• slidshow.png
    slidshow.png
    46.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12

m javad

کاربر متخصص
چه نیازی به پلاگین هست؟
با خود بیلدر میتونید این کار رو بکنید

amiralavi74

Member
سلام جوادجان اما من میخوام دقیقا مثل عکس پیوستی باشه و نیاز به دیتابیس هم نباشه که بشه از اون در سایر پروژه ها با عکس های متفاوت هم استفاده کرد اگه امکان پذیره ممنون میشم یک مثال بزارید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
منظورتون اينه كه برنامه ليست فايلهاي عكسي كه در يك پوشه قرار داره (و ما نميدونيم چه نامي دارند) رو بگيره و به صورت اسلايد نمايش بده يا شما يكسري عكس مرتب شده داريد كه خودتون نامگذاري كردين و ميخواين برنامه اونا رو به صورت اسلايد نمايش بده ؟

m javad

کاربر متخصص
یکم این روزا شلوغم
اندک زمانی هم که میام پشت لپی رو نسخه جدید پلاگین کتیبه وقت میزارم - همین امروز فردا آپ میکنم رو سایت
ولی اگر فرصت کردم براتون نمونه میزارم
در ضمن اگر با فلش مشکلی ندارید تا نمونه با فلش براتون آماده کنم که افکتهای مختلفی هم داره
تو اینترنت فلش گالریهای زیاد و زیبایی برای این کار وجود داره

amiralavi74

Member
باتشکر از همکاری دوستان و اساتید محترم
درجواب سوال evil_gates جان : بله من از قبل یک سری عکس را نامگذاری و آدرس دهی میکنم و اسلایدشو اونا رو نمایش بده
و در جواب جوادجان : من اصلا با فلش رابطه خوبی ندارم و میخوام اسلایدشو با mmb باشه.
ممنون میشم کمک کنید!

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
قرار نبود شما اصلا توی اون فلش تغییری ایجاد کنید
اون تنها نمایش عکسها رو بر عهده داشت و ما بقی کارها توی بیلدر صورت میگرفت
البته با توجه به اینکه فلش رو به انقراض هست من هم باهاتون موافقم ! - یکی نیست بگه پس چرا پیشنهاد میدی؟:shock::wink:

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
سلام . خب من میگم : وقتی میدونی چرا پیشنهاد میدی ؟! :wink:

جواد جان چه خبر خیلی وقت بود ازتون خبر نداشتم خوب هستین .

من تازه تازه تصمیم گفته بودم برم فلش یاد بگیرم تو پروژه هام استفاده کنم ولی با این حرفتون بدجور سردم کردین . منظورتون چی بود ؟؟؟ :cry:

amiralavi74

Member
ببخشید دوستان اما وسط احوال پرسیتون کسی به فکر من هست اصلا گفتم که دوستان یک پلاگین بنویسند مشکل حل میشه از نظر مادی هم برنامه نویس پلاگین رو حمایت میکنم
باتشکر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
با خود MMB میتونید اسلایدشو بسازید، از نظر افکت البته کمی محدودتر هستید.
میتونید با استفاده از شئ HTML و جاوا اسکریپت (نمونه های آماده ای که از jQuery استفاده میکن) اسلاید شو رو بسازید و افکت هایی متنوعی رو هم میتونید استفاده کنید.

پلاگینی بود بنام SlideShow که البته قدیمی هست و احتمال داره کرش کنه.

amiralavi74

Member
با سلام ببینید nevercom عزیر من همه راه هارو امتحان کردم و از بعضی هم تا به امروز استفاده کردم اما بک پلاگین کامل ، تمیز و بی نقص میخوام که دیگه این دردسر هارو نداشته باشم.
یعنی تو این انجمن هیچکس نیست یک پلاگین اینجوری بتونه برای من بنویسه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
باتشکر از همکاری دوستان و اساتید محترم
درجواب سوال evil_gates جان : بله من از قبل یک سری عکس را نامگذاری و آدرس دهی میکنم و اسلایدشو اونا رو نمایش بده
و در جواب جوادجان : من اصلا با فلش رابطه خوبی ندارم و میخوام اسلایدشو با mmb باشه.
ممنون میشم کمک کنید!

دوست عزيز چيزي كه شما ميخواهيد احتياجي به پلاگين نداره كه

اولا نرم افزارهاي زيادي براي ساخت اسلايد شو وجود داره كه با چند تا كليك ساده مجموعه تصاوير موردنظر شما رو ميگيره و يك فايل swf بهتون تحويل ميده و ميتونيد از اون فايل تو برنامه استفاده كنيد.

اما اگه قصد نداريد از اون نرم‌افزارها استفاده كنيد و مي‌خوايد حتما با بيلدر و مثل همون تصويري كه گذاشتيد يك اسلايد شو بسازيد من پيشنهاد ميكنم اول فايلهاتون رو به ترتيب از عدد 1 تا n نامگذاري كنيد.

چندتا صفحه تو mmb بسازيد و تو هر صفحه يك شي HotSpot قرار بديد. براي جابجايي بين صفحات از Page Transition هاي هر صفحه استفاده كنيد. (من اينجا 5 صفحه رو در نظر گرفتم)

با استفاده از كد زير ميتونيد فايلهاي عكس كنار برنامه رو فراخواني كنيد. و تو يكي از صفحات موردنظرتون نمايش بديد.

کد:
picnumber = picnumber + 1
picpath$ = 'x:\myfolder\\' + CHAR(picnumber) + '.jpg'
FileExist("picpath$","x")
If (x<>1) Then
  picpath$ = 'x:\myfolder\1.jpg'
End
page = RND(5)
If (page=0) Then
  page = 1
End
page$ = 'Page ' + CHAR(page)
command$ = page$ + '::HotSpot'
ReplaceImage("command$","picpath$")
Page("page$")

amiralavi74

Member
ممنون اما من ممکته که مجبور باشم توی یک پروژه 3000 عکس رو به صورت رندوم نمابش بدم که مسلما نمیشه 3000 تا صفحه داشت حال اگر من منظور شما رو خوب نفهمیدم لطف کنین یک نمونه قرار بدین.
باتشکر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
نه لازم نیست برای هر عکس یه صفحه ایجاد کنید، شما عکس ها رو توی یک شئ لود میکنید، دستور ReplaceImage برای همینکار هست.
اینکه ایشون چند صفحه ایجاد کردن هم احتمالاً برای افکت ها بوده.

BlueMMB

Well-Known Member
ببخشید دوستان اما وسط احوال پرسیتون کسی به فکر من هست اصلا گفتم که دوستان یک پلاگین بنویسند مشکل حل میشه از نظر مادی هم برنامه نویس پلاگین رو حمایت میکنم
باتشکر

:)
سلام . نه اینجوری نیست دوست عزیز من از دفعه اولی که پستتون رو دیدم می خواستم کمکتون کنم ولی خدا شاهده کامپیوترم خرابه و اصلا باز نمیشه اینجام که دارم کار می کنم فایل های بیلدری که ساختم همرام نیست وگرنه یه چیزی شبیه به چیزی که گفتین رو ساختم (البته پلاگین نیست) تو اولین فرصت که پیداش کنم براتون می ذارم .

m javad

کاربر متخصص
اولا كه اين كار شما نیاز به پلاگین نداره (مگر افکت برای نمایش تصاویر بخواهید)
دوما که یه جستجو نمیکنید - پلاگین برای انجام این کار هست Slideshow.dll و RWView_ThumbsPlus
یعنی تو این انجمن هیچکس نیست یک پلاگین اینجوری بتونه برای من بنویسه.
سوما که نبودش دلیل بر نتونستنش نیست. این چیزی که شما میخواهید اصلا کار پیچیده ای نیست
چهارما که اگر کسی وقت میزاره و پست میده داره تلاش میکنه تا مشکل شما حل بشه

من تازه تازه تصمیم گفته بودم برم فلش یاد بگیرم تو پروژه هام استفاده کنم ولی با این حرفتون بدجور سردم کردین . منظورتون چی بود ؟؟؟ :cry:
فلش روزهای پایانی عمرش رو داره تجربه میکنه و تا چند وقت دیگه (بر طبق اطلاعات خود شرکت adobe كه الان برند فلش رو داره) کلا باید فراموشش کنیم

amiralavi74

Member
با تشکر از همه ی دوستان که همکاری کردند.
جواد جان قصد من توهین نبود اما من برای یک پروژه نیاز به یک اسلایدشو دارم و برای همین در پست قبلی لحن خوبی نداشتم. (ببخشید)
ببینید دوستان من نیاز به اسلایدشو ندارم بلکه کنترل اون برام مهمه برای همین اسلایدشویی میخوام که مخاطب من بتونه اونو کنترل کنه این مهمه!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
همونطور كه جناب nevercom هم گفتن احتياجي به اينهمه صفحه نداريد. شما درواقع 4 يا 5 صفحه ايجاد ميكنيد براي تنوع افكتهاتون وگرنه با 1 صفحه هم كارتون راه ميفته

با اينحال من يك نمونه از چيزي كه گفته بودم براتون پيوست ميكنم... شما ميتونيد به جاي 8 تا عكس 3000 تا عكس قرار بديد و عدد 8 رو تو كد برنامه اي كه نوشتم به 3000 تغيير بدين

موفق باشيد

پیوست ها

• pic.zip
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 36

m javad

کاربر متخصص
به همین روشی که رضا جان برات نمونه گذاشته یه نمونه تو فایلهای همراه پلاگین کتیبه نسخه 2.7 که امروز آپ کردم قرار دادم
تنها تفاوتش این هست که من با پلاگین کتیبه کاری کردم که افکت روی کل فرم اعمال نشه و تنها توی قسمت نمایش تصاویر اعمال بشه
و اینکه لیست باکس برای جستجوی فولدر انتخابی کاربر و لیست کردن تصاویرش داره
اینم لینکش:

amiralavi74

Member
باتشکر از دوستان نمونه رضا جان عالیه اما همونطور که جواد عزیز گفت افکت روی کل صفحه اعمال میشه و از اون مهم تر اینکه نمونه رضا اسلاید نیست ! و فقط با کلید کنترل میشه!
نمونه کتیبه رو چک کردم به نصبت بهتره اما میشه قسمت search رو حذف و لیست باکس رو به نمودار درختی وصل کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا