درخواست پلاگین hair farm برای مکس 32 -2010 و یا ---32 2012 ..لطفا کمک کنید..

SIMANAMA

New Member
سلام...دوستان به شدت به این پلاگین نیاز دارم ...رفتم مکس 2012 نصب کردم به هوای vray ... بعدش که بتونم موها را با موتور رندر وی ری رندر بگیرم ..بعد میبینم که شیدر مو را نداره ...در حالی که تو فیلم های آموزی داره .....حالا هم دنبال پلاگین hair farm میگردم ...لطفا کمک کنید پروژم عقب افتاده....:rose:

tiptooop

Well-Known Member
hair farm بهترین و سریع ترین پلاگین مو هست ولی فقط برای مکس 2011 64 بیت کرک شده.
مو رو می تونید با وی ری رندر کنید به به این شکل که اول مو رو به جسمت بده ، بعد کلید 8 رو بزن و از تب effect گزینه hair and fur رو انتخاب کن و اولین گزینه رو از buffer به geometry تغییر بده. حالا می تونی مو رو با وی ری رندر بگیری.

آخرین ویرایش:

SIMANAMA

New Member
خیلی ممنونم از راهنماییت ..خیلی بدردم خورد ...میگم حالا لینک hair farm برای مکس 2010 32 بیتی ندارید ...یه لینک مستقیم باشه یا جوری که بشه راحت دانلود کرد ....ممنونم

tiptooop

Well-Known Member
عرض کردم خدمتتون. hair farm فقط و فقط و فقط برای مکس 2011 اونم 64 بیتش کرک شده. اگه نسخه کرک نشده رو می خواین می تونید از سایت خود شرکتش دانلود کنید.
http://www.hair-farm.com/demo.php

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام...دوستان به شدت به این پلاگین نیاز دارم ...رفتم مکس 2012 نصب کردم به هوای vray ... بعدش که بتونم موها را با موتور رندر وی ری رندر بگیرم ..بعد میبینم که شیدر مو را نداره ...در حالی که تو فیلم های آموزی داره .....حالا هم دنبال پلاگین hair farm میگردم ...لطفا کمک کنید پروژم عقب افتاده....:rose:

سلام شیدر مو توی ویری 2.3 وجود داره ، ورژنت رو آپدیت کن خیلی خوب و سریعه !!!

HairFarm ای هم که کرک شده HairFarm کامل نیست ، منظورم نسخه ی PRO نیست .
شما اگه میخوای یک موی خوب و سریع در بیاری بهترین راه استفاده از HairAndFur و Vray Hair
و بگم که موی مکس تو ورژ« 2013 خیلی بهتر و سریع تر شده !!!!!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا