سلام مجدد.خب باید دید نتیجه چی هست.روی arion 2 هم خیلی تبلیغات کردن. fry render رو از گرده خارج کردن و گفتن با arion 2 همه چی شامل میشه.اما اصلا شبیه هم نیستن حتی قدرت هاشون هم با هم برابری نمیکنه.فرای چیز دیگه ای بود که متاسفانه به دلیل ضعف توی صحنه های داخلی از گرده محو شد.
تعصبی وجود نداره. هر چی خوب بیاد ازش تبعیت میکنیم.اما یه سوال دارم ازت.
نمی دونم در چه سحطی کار میکنی و قدرتت توی مکس چقدر هست. منظورم اینه تو چه حیطه ای فعالیت میکنی.مثلا ما هایی که معماری کار میکنیم وابستگی 100 درصد به پدیده ای به نام آبجکت آماده داریم.چیزی طبیعی هست و خنده داره کسی بگه توی کارای معماری چرا از آبجکت آماده استفاده شده.!!
تمام کمپانی ها مثل 3ddd.ru با evermotion یا خیلی های دیگه تمامی محصولاتشون بر مبنای وی ری هست.خب مسلما وقتی چنین کمپانی هایی روی این قضیه سرمایه گزاری میکنن یه چیزی بیشتر از ما دیدن و تجربه کردن.
نمی دونم.گنجشک مفت سنگم مفت.به برکت هکرها همه چی رو مجانی داریم.پس بهتره از هر چیزی که بدرد بخورده استفاده کنیم.
با سلام
حرف شما رو کاملا قبول دارم.
درسته. در رشته معماری که اکثر رندرها تک فریم هست هیچ موتوری به گرد وی ری و مکسول نمیرسه.
حتی دوستان خودم هم که معماری کار می کنند وقتی کاراشون رو می دیدم به حرف شما می رسیدم که اصلا نیازی به مدلسازی آبجکت نیست.
اما کار من جلوه های ویژه است. و اکثر کارم تو مکس با پارتیکل و انیمیشن و داینامیک هست. (البته زیاد هم حرفه ای نیستم. اما با کمک خدا در حال پیشرفت هستم)
حتی خودم هم اکثر رندرهام رو با وی ری می گیرم چون وی ری واقعا تو رندر انیمیشن هم محشره اما صحنه ها که سنگین میشه نیاز به موتوری پیدا می کنم که سرعت بیشتری داشته باشه البته چون سیستم خیلی قوی ندارم مجبور می شم. .یا مثلا وقتی با thinking particle کار می کنم بیشتر با final render رندر می گیرم چون هیچ مشکلی با این سیستم نداره.
خلاصه برای هر کاری، یه موتوری به درد می خوره ولی لامصب وی ری تو همه چی جوابه . بی صبرانه منتظر وی ری 3 هستم.
خدا هم سایه ی هکر ها رو از سر ما کم نکنه.