درخواست پلاگین 64 بیت برای افتر افکت سی اس 5

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش غرض از نوشتن این مبحث درخواست پلاگین از شما دوستان عزیز است راستش دوستان بنده به پلاگین های زیر نیاز مبرم و فوری دارم و یه چرخی تو بانک پلاگین زدم ولی مورد مناسبی پیدا نکردم بخاطر همین این مبحث رو گذاشتم تا از شما دوستان درخواست کمک کنم که به پلاگین های زیر نیاز مبرم و فوری دارم و لازم به یاد آوری است که این پلاگینها رو از نوع 64 بیت برای افتر افکت سی اس 5 نیاز مبرم دارم و عدد مقابل هر پلاگین نشون دهنده اینه که به این عدد یعنی ورژن این پلاگین نیاز دام وبقیه آخرین ورژن مناسب برای افتر افکت سی اس 5 از نوع 64 بیت

لیست پلاگینهای لازم بنده :

zaxwerks
3dflag
3d invigrator 4.5
3d serpentine
pro animator 4.5

trapcode plugins
particular
form
3d stroke
shine
starglow

red gient plug ins collection

یعنی به طور کلی بنده به مجموعه پلاگین 64 بیت برا افتر سی اس 5 ازشرکتهای zaxwerks و trapcode و red gient نیاز فوری و مبرم دارم

قابل ذکر است که موارد قرمز رنگ به معنی مجموعه پلاگین این شرکت مورد نظر است که در زیر خطوط قرمز مواردی از این شرکتها که نیاز بیشتری به این نوع پلاگین این شرکت دارم را نام برده ام

قبلا از لطف شما دوستان نهایت تشکر را دارم
ارادتمند rrss

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم
از این همه لطفی که میکنین نهایت تشکر را دارم راستش غرض از نوشتن این کامنت این بود که بنده پلاگینهای بالا را از شرکت های redgient و trapcode گیر آوردم ولی متاسفانه پلاگین های 64 بیت از شرکت زاکسورک zakswerks x64 رو پیدا نکردم
لذا از دوستانی که این پلاگین های شرکت zakswerks x64 را دارن خواهشمندم که برا دانلود بزار تا دوستان دیگه بتونن از آن استفاده کنند

پلاگینهای :

zaxwerks
3dflag
3d invigrator 4.5
3d serpentine
pro animator 4.5

لذا از دوستان عزیز که پلاگینهای 64 بیت این شرکت رو دارند درخواست میکنم بنده رو مورد لطفشون قرار بدن
قبلا از لطفی که میکنین نهایت تشکر و قدردانی را دارم:):rose:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستای گلم
از این که به موضوع بنده لطف کرده و سر زدید خیلی متشکرم راستش غرض اینه که خدمت دوستان عرض کنم دوستای گلم مشکل بنده حل شد و تونستم پلاگینهای درخواستی رو نصب کنم و این رو مدیون شما دوستان میدونم
باز هم از بزرگواران و دوستان عزیز نهایت تشکر و قدردانی را دارم :rose::rose:
ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا