درخواست پروژه های آماده و یا پریست های آماده آتش و .. ؟

HITMAN 47

Member
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
میخواستم درخواست پلاگین های آماده که به صورت متحرک است رو بدم
مثل پاشیدن خون-رد شدن گلوله-آتیش-دود-انفجار و...
اگر میشه یه لینک یا یه آدرسی برای دانلودش بزارید ممنون میشم
البته اگه میشه کامل باشه در حد 500 مگ
واقعا ممنون

آخرین ویرایش:

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
منظور شما را دقیقا متوجه نشدم
پلاگین آماده نداریم !!
پروژه آماده ؟
برای این کارا اگه می خوای به سلیقه خودت باشه بهتر هست که فوتیج تهیه کنی که حجمشون هم خیلی خلی بیشتر از 500 مگ هست
خواستی یک پ.خ بزن

massomeh1

Member
آخرین ویرایش:

Iverson

Active Member
بسته Action Essential 2 و The Bullet از محصولات ویدئو کوپایلت رو توصیه میکنم

massomeh1

Member
بسته Action Essential 2 و The Bullet از محصولات ویدئو کوپایلت رو توصیه میکنم

سلام ببخشید این مورد The Bullet چیه ؟
البته داخل سایت خودش رفتم پیش نمایش هم دیدم اما دیدم کاربردش برای تری دی مکس نه افترافکت می خواستم بدونم فوتیجهای آماده برای افتر داره و موضوعاتش چیه اگر میشه راهنمایی کنید.

HITMAN 47

Member
ممنون
ولی این فایل ها زمان میبره برای دانلود
اگر میشه
4 تا دیویدی رو
به صورت 4 تا لینکش کرد خیلی خوب میشد زمان کمتری برای دانلودش میبرد
میشه کمکم کنید؟

massomeh1

Member
موضوعی که شما باید دانلود کنید طبق خواسته تون فقط بخش اول از سایت بالاست که لینکش رو دادم یعنی از مورد
Action.Essentials.2-720p(www.vatandownload.com).part01.rar تا پارت 35 اون که شما باید یکی یک دانلود کنید. درضمن روی این لینک کلیک نکنید دانلود نمیشه از طریق سایت بالا که لینکش رو دادم دانلود کنید.

آخرین ویرایش:

HITMAN 47

Member
موضوعی که شما باید دانلود کنید طبق خواسته تون فقط بخش اول از سایت بالاست که لینکش رو دادم یعنی از مورد
action.essentials.2-720p(www.vatandownload.com).part01.rar تا پارت 35 اون که شما باید یکی یک دانلود کنید. درضمن روی این لینک کلیک نکنید دانلود نمیشه از طریق سایت بالا که لینکش رو دادم دانلود کنید.

ممنون
ولی اگر میشد لینکاش رو کمتر کرد
مثلا به جای 35 تا لینک 10 تا لینکش کرد

l3ehzad

New Member
ممنون
ولی اگر میشد لینکاش رو کمتر کرد
مثلا به جای 35 تا لینک 10 تا لینکش کرد

این رو دیگه باید به ادمین سایت وطن دانلود بگید، خودتون هم می تونید این کار رو انجام بدید اما باید یه VPS داشته باشید با 70 گیگ فضای خالی . کسی که وی پی اس نداشته باشه نمی تونه اینو یک لینک یا 10 لینک کنه ، و کسی هم که داشته باشه مجانی همچین کاری نمی کنه. :wink:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
فرقی نداره که 10 تا لینک یا 30 تا لینک مهم حجم که حدود 12 تا dvd را باید دانلود کنید ؟

Iverson

Active Member
در بسته The Bullet بخش کامپوزیت هم آموزش داده میشه (ایشون گفتند آتیش - دود و...) منم بر اساس خواسته ایشون نظر دادم و معمولا نرم افزار های سه بعدی کارایی بیشتری دارند در این زمینه...
بسته Action Essential 2 هم یک سری فوتیج با کیفیت 2K هست که با موضوعات دود - آتش - خون - شکستن شیشه و...بصورت آلفا هست

به نظر من خرید این بسته ها به دانلود پیشنهاد میشه

موفق باشید

aakooma

Member
چیزی که برای دانلود گذاشتن کیفیت پایینی داره.اگر بخرید با کیفیت hd برات میفرستن

جدیدترین ارسال ها

بالا