درخواست يک آموزش

سلام ميتونم از اساتيد سويش درخواست کنم يک آموزشی بزاريد که چطور ميشه وقتی موس رو روی يک نوشته
يا عکس ميذاريم يک افکتی نمايان بشه خيلی متشکرم

ringooli

Member
شیء مورد نظر رو انتخاب کنید. توی پانل script براش بنویسید:
PHP:
on(mouseOver)
{
mc.play();
}
و در اسپیریتی به نام mc صدا یا افکتی که میخواید اجرا بشه رو قرار بدید.
تو اسکریپت های اسپیریت هم بنویسید:
PHP:
onFrame(1)
{
stop();
}
همین.

سلام roongiliجان دستت درد نکنه از بابت جوابت حقيقتاً من نتونستم عمليش کنم مشکل خودمه چون من سويش
زياد بلد نيستم(زيادکه نه اصلاً بلدنيستم) ميتونی کمی واضحتر توضييح بدی عزيز جون من مثلاً يک شی رو ايجاد کردم
حالا وقتی اين کداولی روميذارم وقتی که پانلscriptرو تو قسمت guidedميذارم اشکال ميگيره.
درضمن بايد برم بعدش توقسمتinsert/spiritکه يکspiritايجاد کنم؟و اون شی رو چه جور بذارم تو spirit
ببخشيد اگه وقتت روگرفتم

shirini_forush

Well-Known Member
برای اسپیریت کردن کافی روی شیء تو پانل سمت چپ کلیک راست کنی و گزینه ی Convet to Spirit رو بزنی.
برای نوشتن اسکریپت ها هم باید اون رو از guided به expert تغییر بدی.
در ضمن اسکریپت اولی که ringooli جون گذاشته برای فلشه درستش اینه:
PHP:
on (rollOver)
اینم یه نمونه (ببخشید اگر خیلی سادست - ولی اگر دقت کنی تمام مسائلی که تو این زمینه نیاز داری یاد میگیری):

آخرین ویرایش:
با تشکر از ارسال پاسختون من نمونه شما رو ديدم عينه ماله شما رو ساختم ولی با ماله شما کمی تفاوت ميکنه
بهتره که خودتون ملاحظه بفرماييد.

پیوست ها

• Movie5.rar
    978 بایت · بازدیدها: 8
آقا شرمنده فکر کنم که دستکاريش کردم اگه اشتباه نکرده باشم اسمه رمزش amirsystemباشه

shirini_forush

Well-Known Member
اگر مشکلتون اینه که برای اجرای افکت دوبار باید برید روی دکمه کافیه بعد از انتخاب اسپیریت افکت، از پانل اسپیریت گزینه ی Stop playing at end of spirite رو از حالت انتخاب شده دربیارید.
اگر مشکل دیگه ای بود بفرمایید.

shirini_forush

Well-Known Member
برای این که یکم جالب تر بشه میتونید بعد از onRollOver از onRollOut هم استفاده کنید.
اینجوری:

پیوست ها

• Effect.rar
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
اگه بتونی مثلاً ساخت يک تمپلت و چگونه بشه تو يک سايت يا وبلاگی بذاريمش را توضييح بدی که خيلی خوبه
البته اگه وقت يا حوصله اش رو داريد متشکرم

shirini_forush

Well-Known Member
چشم. شما دقیق تر بگید.
این تمپلیت قراره برای یه سایت داینامیک باشه؟ یا محتوا توی تمپلیت قرار میگیره (استاتیک)؟
در اولین فرصت با توجه به توضیحاتتون آموزش میدم.

تمپلت به صورت فلش باشه ودکمه هاش يک سری افکتهای خاصی داشته باشه و چطور ميشه تو يک وبلاگ گذاشتش

shirini_forush

Well-Known Member
توضیحاتتون خیلی کمه. (نیاز به توضیحات فنی و دقیق هست) در این صورت اگر کمی صبر کنید من تو قسمت های جدید سری آموزشی سویش این آموزش رو با روش های مختلف میزارم.

shirini_forush

Well-Known Member
این سایت فقط یه سری Template استاتیک به شما میده و شما باید محتوایی رو که میخوای داخلش بریزی.
اما برای وبلاگ و سایت های داینامیک به این راحتی ها نیست. باید نام متغیر ها و فیلد های صفحات داینامیک و منابع سایت سرویس دهنده ی وبلاگ رو بشناسی و توی ActionScript اونا رو هر جور خواستی توی صفحه چینش بدی.
این کار رو چون خیلی طولانی میشه بعدا تو آموزش ها به طور کامل مطرح میکنم.
اگر خواستید میتونم Template آماده با فرمت فلش (fla) هم براتون بفرستم. فقط موضوعی رو که میخواید انتخاب کنید.

اگه بتونيد که مثلاً يک تمپلت به اين صورت باشه که خوب لودينگ داشته باشه بعدش منوها به صورت فلش بياد
بالا که منوهايی شامل about me/my photos/contact to me/about korea/iran picturesووقتی که موس مياد
روش يک سری افکتها ظاهر بشه با صداديگه خودت بيشتر واردی متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا