درخواست يه طرخ براي بيزينس كارت

Mohammadreza

Well-Known Member
درخواست يه طرح براي بيزينس كارت

با سلام
من مي خوام يه بيزينس كارت واسه خودم بزنم ( يه چي خشكل )

برنامه كلك هم جور كردم براي نوشته ها !

يه طرح سنتي خشكل باشه

ممنون از همتون
279.gif

movrmi

Member
بايد اندازه هاي كارت ، نوع شغل و چيزهايي كه بايد روي كارت نوشته بشه رو كامل بگي تا بشه يه كاريش كرد

Mohammadreza

Well-Known Member
گفتم كه عزيزم

برنامه كلك گرفتم خودم مي نويسم

فقط يه طرح مي خوام

فرقي نمي كنه چي باشه

سنتي باشه بهتره !

با تشكر
279.gif

movrmi

Member
يكي از بخش هاي مهم طراحي هما هنگي طرح با متن نوشته ي كارت هستش - ولي خوب اگه اين چيزا برات مهم نيست ، خيلي راحت يه عكس از بين اين همه عكس تو اينترنت search كن !!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز شما باید اول مشخص کنی که این کارت برای چه شغلی یا چه زمینه ای قراره طراحی بشه تا بشه کمک کرد و ایده داد. وقتی مشخص نیست موضوع کارت چیه چجوری میشه کمک کرد و ایده داد؟

GFX Master

خوب به نظر من چون میخوای طرحت حالت سنتی رو داشته باشه بهتره فقط از 2 رنگ کرم + قهوه ای استفاده کنی. این 2 تا رنگ علاوه بر اینکه کاملا مکمل همدیگه هستن بهترین انتخاب برای طرحهای سنتی هم هستن. البته خیلی کم پیش میاد که کسی بتونه تلفیق بین طرح سنتی با طرح مدرن (طراحی وب سایت) رو خوب دربیاره ولی امیدوارم شما بتونی اینکار رو انجام بدی. چون معمولا موضوعاتی مثل کامپیوتر و تکنولوژی و ... رو از طرحهای مدرن استفاده میکنن تا طرحای سنتی.

موفق باشی.

GFX Master

ببین اینو من حدود 2 سال پیش برای یه رستوران کار کرده بودم. البته طرحش ربطی به کار شما نداره ولی اون حالت سنتی که میخواستی تقریبا توی این طرح هست.

البته این کارت با محیط داخلی خود رستوران کاملا همخونی داشت. یعنی محیط داخلی و در دیوار رستوران از همین ترکیب رنگی بود.

pamchal-resturant.jpg

LordEfazati

Member
خیلی کاره قشنگیه !
دو تا سوال داشتم ! یکی اینکه این " رستوران پامچال " را با کلک نوشتی ؟
دوم اینکه 2 سال پیش تلفن ها 8 رقمی شده بود ؟

GFX Master

خیلی کاره قشنگیه !
دو تا سوال داشتم ! یکی اینکه این " رستوران پامچال " را با کلک نوشتی ؟
دوم اینکه 2 سال پیش تلفن ها 8 رقمی شده بود ؟

بله رستوران پامچال با کلک نوشته شده.

در مورد تلفن هم بعد از تغییر تعداد رقمای تلفن خیلی از مشتریای قدیمی کاراشون رو دوباره یه تغییر کوچولو دادن و تلفنها رو تصحیح کردن. این تلفنش جدیدا عوض شده منتها طرح کلی برای قبل بوده.

age kartet bezinesi bashe ..ke fekr konam sade tar bashe ..behtareh ..albate khode man ham alan gire haminam ....vali dostan lotf namikonan javab bedan ..be har hal fekr konam ..sonati hamintor ke sara khanom goftan behtareh !

Mohammadreza

Well-Known Member
از سارا خانوم ممنونم طرحشون حرف نداره
اگه كسه ديگه هم طرحي داره بزاره ممنون ميشم
279.gif

GFX Master

ببین اینم یه نمونه کارت دیگه که قصدم از گذاشتش فقط بخاطر استفاده از خوشنویسی تو کارت بوده و شاید اصلا یه طرح سنتی به حساب نیاد ولی میشه گفت بخاطر داشتن خوشنویسی یجورای خیلی کمی تلفیقی از سنتی + مدرنیته باشه.

maryam-beauty.jpg

پ.ن:
البته این مال یکی از دوستام بود که دیگه از این محل رفتن و واسه همین شماره تلفن و ادرسش رو پاک نکردم!! و تبلیغی بحساب نمیاد!

جدیدترین ارسال ها

بالا