درخواست يك لوگو

cactus13

Member
سلام به همگی:
غرض از مزاحمت اینکه یه لوگو برای یک شرکت زمین شناسی میخوام که تو اسم این شرکت "زمین" و "آب" هست و میخوام تو لوگوش هم این دو عنصر باشه.
ممنون میشم اگه کسی زحمتشو بکشه. فقط میتونم تشکر کنم چون کار دیگه ای از دستم بر نمی یاد.
منتظرم> مرسی> کاکتوس

cactus13

Member
سلام:
بچه ها لطفا به دادم برسيد. من كلي افه گذاشتم كه تو مجيد آن لاين بچه ها كمك مي كنن اما ظاهرا به ما كه ميرسه همه چي مي خشكه... حتي حس همياري!
كاكتوس

cactus13

Member
واقعا نا اميد شدم... مرسي از لطف همگي! فقط خواهشا هي شعار ندين اينجا همه با هم دوستيم و هدفمون كمك به همه و از اين حرفاي كليشه اي. چون در عمل اتفاق ديگه اي مي افته. بارها ديدم ديگران چنين درخواست هايي كردن و كلي كمكشون كردن اما به ما كه برسه... حتي كسي نمياد اين تاپيك رو بخونه چه برسه به كمك. لطفا هم نگيد حتما كسي نتونسته. ميدونم كه اين كار براي خيلي ها مثل آب خوردنه...شايد هم راحت تر. شايد چون من در ازاش نمي تونم كاري انجام بدم اين جوري مهجور موندم. اين بار اولي نيست كه اين اتفاق برام ميفته. سوالات ديگه اي مطرح كردم كه ميدونستم حتي كيا بلدن اما كمكي نشد. بازم ممنونم!

d@nial

Well-Known Member
كاكتوس جان حداقل سايز و اين بند و بساطش رو ميگفتي اگرم عكسي داشتي ميدادي بعد...

cactus13

Member
آخه عزيز من لوگو سايزش معلومه ديگه! زمين و آب هم عكسش معلومه! ديگه چي بايد مي گفتم؟
كاكتوس

=royal=

Member
آقا برو تو انجمن فوتوشاپ شايد يه چيزايي دست گيرت
شد اين جا چيزي پيدا نميكني

جدیدترین ارسال ها

بالا