سلام دوستان وکتورهای قشنگ می خوام برای بنری که واسه هدر سایت بزنم ممنون میشم
S sama_65 Member Dec 12, 2008 #1 سلام دوستان وکتورهای قشنگ می خوام برای بنری که واسه هدر سایت بزنم ممنون میشم
memol_515 Active Member Dec 12, 2008 #2 خوب نمونه بذاريد. يا اينكه بگيد سايت تون در چه زمينه اي فعاليت ميكنه. يا اينكه خودتون چه سبكب ميخوايد كار كنيد. ضمنان توي فروشگاه مجيدآنلاين هم ميتونيد محصولات وكتوري خوبي پيدا كنيد. موفق باشيد
خوب نمونه بذاريد. يا اينكه بگيد سايت تون در چه زمينه اي فعاليت ميكنه. يا اينكه خودتون چه سبكب ميخوايد كار كنيد. ضمنان توي فروشگاه مجيدآنلاين هم ميتونيد محصولات وكتوري خوبي پيدا كنيد. موفق باشيد
S sama_65 Member Dec 12, 2008 #3 یه فروم هستش ... بیشتر دوس دارم حالت فانتزی باشه نمونه کار خاصی هم راستش نگشتم ولی هر چی بذارین استقبال می کنم :d ------------------ فروشگاه پولیه؟:d
یه فروم هستش ... بیشتر دوس دارم حالت فانتزی باشه نمونه کار خاصی هم راستش نگشتم ولی هر چی بذارین استقبال می کنم :d ------------------ فروشگاه پولیه؟:d
Narcisus Member Dec 13, 2008 #4 آخه این که نشد یه نمونه بده یه میلیون وکتور هست گل باشه؟ جونور باشه؟ آدم باشه؟ اینم همدانیش (دِ آخه قروانت برم تو بوگو شی میخوای تا ما کمک کنیمان)
آخه این که نشد یه نمونه بده یه میلیون وکتور هست گل باشه؟ جونور باشه؟ آدم باشه؟ اینم همدانیش (دِ آخه قروانت برم تو بوگو شی میخوای تا ما کمک کنیمان)
Narcisus Member Dec 13, 2008 #5 نمیدونم اینا به دردت میخوره یا نه؟ پیوست ها candycane1.psd 193.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1 bow3.zip 374.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8 Christmastree.zip 456.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10 flower1.zip 264.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10 frame.zip 500.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
Narcisus Member Dec 13, 2008 #6 اینم بقیه ش پیوست ها wreath.zip 483 کیلوبایت · بازدیدها: 16 VectorGift1.zip 402.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8 Santa.zip 734.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23 ornament2.zip 75.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 13, 2008 #7 بچه ها فکر کنم اسم تاپیک کاملا مشخص میکنه که تو چه زمینه ای وکتور میخوان! :دی
Narcisus Member Dec 14, 2008 #8 sara_is_nice_girl گفت: بچه ها فکر کنم اسم تاپیک کاملا مشخص میکنه که تو چه زمینه ای وکتور میخوان! :دی کلیک کنید تا باز شود... آخه این که نشد یه نمونه بده یه میلیون وکتور هست گل باشه؟ جونور باشه؟ آدم باشه؟ اینم همدانیش (دِ آخه قروانت برم تو بوگو شی میخوای تا ما کمک کنیمان) کلیک کنید تا باز شود... اینو واسه این تاپیک نزدم ببخشید اشتب شد:دی :دی دی دی دی دی :ری رام
sara_is_nice_girl گفت: بچه ها فکر کنم اسم تاپیک کاملا مشخص میکنه که تو چه زمینه ای وکتور میخوان! :دی کلیک کنید تا باز شود... آخه این که نشد یه نمونه بده یه میلیون وکتور هست گل باشه؟ جونور باشه؟ آدم باشه؟ اینم همدانیش (دِ آخه قروانت برم تو بوگو شی میخوای تا ما کمک کنیمان) کلیک کنید تا باز شود... اینو واسه این تاپیک نزدم ببخشید اشتب شد:دی :دی دی دی دی دی :ری رام
mehrdad-k Member Dec 15, 2008 #9 سلام... http://rapidshare.com/files/173188538/nv-gramoti.rar http://depositfiles.com/files/dpeqckq7h پیوست ها xmas.jpeg 29.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0 xmas2.jpg 69.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0 xmas3.jpg 26.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2