درخواست همکاری برای تهیه مثال

silvercover

کاربر متخصص
سلام،

برای تهیه نمونه های هر چه بهتر برای یک پلاگین دیتا بیس نیازمند یک یا چند نفر هستم که در تهیه نمونه مشارکت داشته باشن. لازمه این کار این هست که شما آشنایی مطلوبی با mmb داشته باشین و از طرف دیگه با زبان SQL هم آشنایی داشته باشین. کسایی که مایل هستن لطفا اعلام کنند.

این هم پلاگین به همراه متعلقاتش:

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=745676&postcount=457

[SOBHAN]

Active Member
سلام
حامد جان يكم بيشتر توضيح ميديد ؟

من خودم SQl رو تا يه چيزايي مي دونم ( نمي دونم در چه حدي هست !)

mmb هم بدك نيست !

آماده براي همكاري هستم
fun_3.gif

موفق باشيد
محمد حسين

silvercover

کاربر متخصص
سلام

ممنون بابت اعلام همکاری. راستش من برای MMB یک پلاگین ساختم که به دلیل بهره گیری از sql در این پلاگین یوزرها زیاد سمت این پلاگین نمیان و به همین ترتیب من دست به کار شدم تا هر کاری که بتونیم انجام بدیم. بنابراین نیاز به مثال هایی هست که در سطوح مختلف تهیه بشه و مراحل کار رو به خوبی به تصویر بکشه. البته بنده یک مثال هم برای این پلاگین ساختم اما گویا بیشتر نیاز هست.

برای دریافت پلاگین نوشته اول همین مبحث رو ببینید.

البته توضیحات انگلیسی هست که اگر براتون مشکل بود بفرمایین تا راهنمای فارسی دستورات رو ارسال کنم.

باز هم ممنونم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
حامد جان،
پلاگین شما بسیار عالی هست و چون با SQL کار میکنه امکانات خیلی خوبی هم داره، مثالایی هم که که ارائه کردین بسیار جالب هستن و استفاده ی عملی از یک پلاگین Database رو نشون میده...، ولی بازم میبینیم که خیلیا به اون شکل علاقه نشون ندادن، در حالی که خیلی ها برای پلاگین کار با دیتابیس اکسس که هرگز هم کامل نشد خیلی علاقه نشون دادن...، چرا ؟
بنظر من یکی از دلایل این هست که کاربرا با دیتابیس مثلاً اکسس خیلی آشناتر هستن تا دیتابیسی مبتنی بر SQL، در واقع بسیاری از رفرنس هایی که برای SQL وجود داره در مورد استفاده از زبان SQL برای برنامه های تحت وب هست...
و دلیل دیگش هم فکر کنم نبود یک راهنمای کامل و جامع برای پلاگین هست، البته مثال SQLite Intro خیلی چیزها رو توضیح میده ولی وقتی یک کاربر میاد که از پلاگین شما استفاده کنه، و مثلاً میخاد از مثال شما الهام بگیره، با یک پروژه ی پیچیده روبرو میشه و مثلاً متوجه نمیشه که چرا شما برای استخراج اطلاعات از یک Table از فلان کد استفاده کردید....، یک راهنما تحت فرمت HTML یا PDF خیلی کاراتر هست.
نظر شخصی من این هست که اول از همه یک راهنما برای پلاگین تهیه بشه، که هم دستورات پلاگین رو توضیح بده و کاربرها رو با زبان SQL آشنا کنه و البته با مثالهای زیاد که کاربرهای سطح متوسط بتونن براحتی با پلاگین ارتباط برقرار کنن.
و بعد از اون پروژه هایی در سطوح مختلف تهیه بشه تا استفاده ی عملی از پلاگین نشون داده بشه، در ضمن فکر کنم کامنت گذاری کدها توی پروژه هم میتونه کمک بزرگی باشه.

و باز هم از شما بخاطر این پلاگین و انتشار آزاد اون تشکر میکنم، کار شما شایسته ی تقدیر هست.

[SOBHAN]

Active Member
حامد جان لينكي كه دادي ، با كپي پيست كردن بوده ، لطفا آدرس لينك رو در تك كد بذار ...

موفق باشيد
محمد حسين

splinter cell

Well-Known Member
سلام !این آدرس برای آقا سبحانhttp://www.mmbforums.com/ipb/index.php?showtopic=21346&view=findpost&p=126591و اما بعد...من پلاگین رو گرفتم !بهت تبریک میگم آقا حامد واقعاً جای تحسین داره! توی این یک ساعتی که باهاش کار کردم خیلی بنظرم جالب و کارآ اومد. راهنماش هم با اینکه انگلیسیه ولی قابل فهم هست!البته منم با nevercom موافقم و اگر بتونیم مثالهای ساده تر و با جزئیات کمتر بسازیم بهتره! یعنی واسه هر کارآییش یک نمونه کوچک ساخته بشه خوبه.ضمناً با یونیکد هم سازگاره یا نه؟چون من هنوز به این قسمتش دقیق نشدم!ضمناً من یک راهنمای استفاده از دستورات SQL رو بزبان فارسی دارم .اگر فکر میکنید میتونه واسه دوستان مفید باشه بگین تا اینجا بذارمش.با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
ممنونم از حسن توجه دوستان. در باب دستورات SQL باید بگم که SQLite صد در صد با ANSI SQL و یا همونی که همه ما شنیدیم سازگار نیست و یه جاهایی مدل خاص خودش رو داره که همه توضیحات اولیه رو بنده توی SQLite Intro آوردم. به نظر من باید همین SQLite Intro رو تکمیل ترش کرد.

splinter cell عزیز، مطمئنا اون راهنمای SQL فارسی بسیار کمک خواهد کرد. لطفا برای دوستان ضمیمش کنید. در مورد یونیکد هم یه سری مشکلات(در زبان فارسی) توی تبادل داده بین پلاگین و بیلدر هست که ذاتی خود MMB هست. یه راه ساده برای حل مشکل این هست که داده ها به صورت کد اسکی بین پلاگین و mmb رد و بدل بشن که خب برای داده های حجیم این روش خیلی از منابع سیستم رو میخوره. اما در کل چون حجم کار MMB مقیاسی کوچیک داره به نظرم این روش درمان خوبی هست برای این مشکل.

نظر دوستان چی هست؟

لطفا پیشنهاداتون رو جزئی بفرمایین. مثلا برای مثال بفرمایین که چه نوع مثالی.

splinter cell

Well-Known Member
حامد جان لطفاً بفرمایید برای اینکه یک دیتا بیس جدید درست کنیم(بدون اینکه یکی از قبل در کنار پروژه داشته باشیم)از چه دستوری باید استفاده کرد؟ دستوراتSQL اش رو که واسه این منظور هست و توی صفحه 2 مثال اینترو هست بسیار عالی توضیح داده شده

CREATE TABLE Table Name (
ID INTEGER NOT NULL,
FullName CHAR NOT NULL
Gender CHAR NOT NULL
);

اما چطوری و با کدوم فرمان پلاگین باید اون رو ایجادد کرد؟من فرمانهای بالا رو توی چند تا استرینگ گذاشتمSQL$ و تقریباً به این روش که توی صفحه 9 گفتین

If (init = 1) Then
SaveFile("Text Files (*.txt)|*.txt|All Files|*.*||","*.txt")
PluginSet("PlugIn","OpenFile$")
PluginRun("PlugIn","GetDBFileName")
PluginRun("PlugIn","CreateSQLDB")
PluginGet("PlugIn","dbcreated")
End

خواستم رکوردها رو به دیتا بیس اضافه کنم اما موفق نشدم!یعنی فقط دیتا بیس خالی 0 کیلوبایتی درست شد.قصدم این بود یک مثال کوچیک تر با فیلدهای کمتر درست کنم.لطفا توضیح بفرمایید!تشکر

nevercom

این کد برای ایجاد یک دیتابیس با سه تا فیلد هست:
کد:
[LTR]CREATE TABLE Accounts (Cash NUMERIC, Bank TEXT, Account_ID NUMERIC);[/LTR]
و این هم برای پر کردن اون سه تا فیلد (یا همون رکورد) با چند داده:
کد:
[LTR]INSERT INTO Accounts VALUES(320000,'SIBA',300829582003);
INSERT INTO Accounts VALUES(150000,'SIBA',300829582004);[/LTR]
تست کنید ببینید جواب میده

splinter cell

Well-Known Member
من گفتم در دستورات sql مشکلی ندارم میخوام بدونم همین فرمان رو با کدوم پارامتر و فرمان پلاگین باید صادر کنم!وچطور؟

silvercover

کاربر متخصص
برای ارسال Query ها به پلاگین شما می تونین از فرمان Query استفاده کنید. بدین شکل:

کد:
SQL$ = 'CREATE TABLE Table Name (ID INTEGER NOT NULL,FullName CHAR NOT NULLGender CHAR NOT NULL);'
PluginSet("PlugIn","SQL$")
PluginRun("PlugIn","Query")
PluginRun("PlugIn","DBError")
PluginGet("PlugIn","DBError$")

دستور DBError هم برای دریافت پیام های خطای احتمالی هست که اگر خطایی صادر نشد معلوم میشه که دستور قبل با موفقیت اجرا شده.

silvercover

کاربر متخصص
بنده یک مثال دیگه در نوشته اول برای نشون دادن چگونی ساخت دیتابیس و جداول ضمیمه کردم. ضمن اینکه کلیه فایل های قبلی رو هم در نوشته اول برای دوستان اینجا ضمیمه کردم. این نمونه به صورت تعاملی ساخته شده تا مراحل ساخت دیتابیس و جداول رو بهتر به تصویر بکشه.

این هم عکس مثال:

zp91l3lbnpjzuf0sapr6.png

silvercover

کاربر متخصص
دیگه نیازی نیست کسی همکاری کنه. ممنون از دوستان. خودم یه فکری می کنم.

اما خیلی هاتون نشون دادین که...(منهای کسایی که خودشون می دونند.)
برای یادگیری و پیشرفت باید سخت کوشی کرد، پرسید و تحقیق کرد. البته انتظار من هم زیادی بود.
کیا بودن دم از همکاری و پروژه های گروهی میزدن؟ شما؟ تو؟ اون بغل دستیت؟

بلد نیستی؟ خب بیا بپرس، نگران نباش. میترسی آبروت بره؟ میترسی ضایع بشی؟ حالش رو نداری؟
وقتش رو نداری؟ خب در این صورت باید درش رو تخته کرد.
سخته؟ کسی نگفت آسونه، میتونی بیای بپرسی. آخه تا کی نمیخای به خودت یه تکونی بدی؟

خب این یه محک دوباره بود برای خیلی هاتون. هرچند که شاید مضحک باشه اما...
آره درست حدس زدین از دست خودم عصبانیم.

البته انتظار من هم زیادی بود.

حالا هی بیاین توی پیام خصوصی سوالاتون رو بپرسید و فحش بدید و حالگیری کنید.بعدشم که جوابتون رو گرفتین برین و دیگه هم پشت سرتون رو نگاه نکنید و پز بدید که آره من این رو ساختم.یادتون نره که یه لبخند رضایت هم ضمیمش کنید. شش سال بعد هم برگردین و با پوزخند بگین: هی فلانی تو هنوز به این بیلدر پوکیده چسبیدی؟

البته کسی رو نباید متهم کرد. من زیادی انتظار دارم. ببخشید کمی عصبانی شدم. اما گفتم اینبار کمی از اون سلف خشک و جدی خارج بشم و یه چیزایی بنویسم.شما کاری نمی خواد بکنید. فقط با وجدانتون قیاس کنید و هر تصمیمی خواستین بگیرید.

splinter cell

Well-Known Member
استاد ارجمند جناب Silvercoverبنده کاملاً شما رو درک میکنم! ولی از شما که تجربه چندین و چند ساله در این انجمن دارید و بارها از زبون خودتون شنیدیم که کارگروهی در این تالار مشتری چندانی نداره! انتظار این همه غافلگیری رو نداشتم؟امیدوارم که یه جایی هم واسه ما توی اون پرانتزی که در سخنانتون باز کردین باشه!!!!! اما من باب تایید فرمایشات شما عرض میکنم ندونستن عیبه نه پرسیدن! بنده خودم یک روز تموم روی این پلاگین کار کردم و آخرش هم اومدم پرسیدم و با راهنمایی شما کارم رو کمی جلو بردم! گو اینکه الان بخاطر یک مشکل خانوادگی چند روزیه که نه تونستم به انجمن درست و حسابی بیام و نه روی ساخت نمونه کار کنم! اما به کارم ادامه میدم و اگر بازهم جایی گیر کنم همینجا سئوال میکنم بدون هیچ ترسی ! چون معتقدم سئوال من ممکنه سئوال عده دیگری هم باشه که بقول شما روشون نمیشه بپرسن!من هنوزم فکر میکنم درد دلهای شما گلایه های یک دوست از سر دلتنگی بوده! و از قدیم گفتند هر چه از دوست رسد نیکوست!ولی من به سهم خودم از شما معذرت میخوام!عذر قصور!

ubuntu

Member

برای یادگیری و پیشرفت باید سخت کوشی کرد، پرسید و تحقیق کرد. البته انتظار من هم زیادی بود.

بلد نیستی؟ خب بیا بپرس، نگران نباش. میترسی آبروت بره؟ میترسی ضایع بشی؟ حالش رو نداری؟

حالا هی بیاین توی پیام خصوصی سوالاتون رو بپرسید و فحش بدید و حالگیری کنید.بعدشم که جوابتون رو گرفتین برین و دیگه هم پشت سرتون رو نگاه نکنید و پز بدید که آره من این رو ساختم.یادتون نره که یه لبخند رضایت هم ضمیمش کنید. شش سال بعد هم برگردین و با پوزخند بگین: هی فلانی تو هنوز به این بیلدر پوکیده چسبیدی؟

البته کسی رو نباید متهم کرد. من زیادی انتظار دارم. ببخشید کمی عصبانی شدم. اما گفتم اینبار کمی از اون سلف خشک و جدی خارج بشم و یه چیزایی بنویسم.شما کاری نمی خواد بکنید. فقط با وجدانتون قیاس کنید و هر تصمیمی خواستین بگیرید.
من. به نوبه‌ي خودم عذر مي‌خوام. چون من هم يکي از افرادي بودم که پيشنهاد ساخت چنين مبحث گروهي رو درست دونستم. ولي من از همون اول اين مبحث رو دنبال کردم. البته کلاً نقش مصرف کننده داشتم. چون چيزي هم در اين رابطه بلد نبودم که بخواهم در اينجا مطرح کنم و فقط سعي کردم اطلاعات خودم رو بيشتر کنم. عذر مي‌خوام!:sad:

nevercom

حق با شماست...، واقعاً ما چی داریم که بگیم ؟؟؟
من وقتی شما پلاگینتون رو عرضه کردین واقعاً احساس کردم که MMB یه جهش بزرگ رو به جلو کرده...، سعی کردم باهاش یه پروژه رو که مدتها بود قصدش رو داشتم بسازم، غافل از اینکه چیزی که من قصد ساختش رو داشتم بزرگتر از حد تمرکز من بود.....، ولی الان میفهمم این پروژه نبود که بزرگ بود...، این من بودم که خیلی کوچک بودم...
امروز وقتی پست شما رو خوندم یاد لحظه هایی افتادم که خیلی از کسایی که با MMB کار میکردن در به در دنبال پلاگینی برای کار با اکسس بودند، خودشون رو به هر دری میزدن تا MKey پلاگینش رو کامل کنه....، ولی وقتی که شما پلاگینتون رو عرضه کردین، که به مراتب خیلی کاملتر و قویتر از اون چیزی هست که همه میخاستن، واکنشها خیلی عجیب بود، خیلی سرد، مثل اینکه همه، نه فقط اعضای این فروم، همه چیز رو آماده و کامل میخان.......، بعد از خوندن پستتون واقعاً از خودم خجالت کشیدم...
حتی همین الان هم که میخاستم این پست رو بزنم حسی بدی داشتم، از اینکه عادت کردیم همیشه خودمون - وکارهامون - رو توجیه کنیم...، واقعاً چه چیزی باعث این شده که من نتونم هیچ تلاشی بکنم...؟
Silvercover عزیز، امروز استادمون در جواب یکی از دانشجوها گفت که در کشورهای جهان سوم چون مردم از لحاظ اقتصادی ضعیف هستند، علوم انسانی براشون بی اهمیت جلوه میکنه، در صورتی که کشورهای پیشرفته تر چون خودشون رو به غنای اقتصادی رسوندن، به علوم انسانی، به خدمت به علم، خیلی بیشتر اهمیت مبدن...، بهمین دلیل هست که روسیه دانشکده ی ایرانشناسی داره و ایران فقط رشته ی ایرانشناسی....، فکر کنم اگه ما هم به همین روال پیش بریم هیچ وقت نتونیم درک کنیم که چرا یک شخص یک پروژه رو که وقت و هزینش رو روش گذاشته بصورت Freeware عرضه کنه...، فکر نکنم هیچ کدوم از ماها هیچ جوابی داشته باشیم که بدیم.
شاید بهتر باشه هر کدوم از ما هم یه گذری به خودمون بزنیم...!
شاید تمام این مطالب رو برای ابراز عذر خواهیم نوشتم.

Mamadex

Member
بازگشت من

فقط بگذارید بحساب یک درد قدیمی

مطلب پاک شد.

آخرین ویرایش:

ubuntu

Member
سلام سيلور جان

بعد از مدتي که شما سر جريان مسابقهه که انجمنو بم حروم کردي (جريانو خودت بهتر ميدوني) گفتم بيام به انجمن يه سري بزنم، و گذرم به اينجا خورد و متوجه اين متن شما شدم اما چرا اينقدر پريشون و دلزده...

اول که فهميدم چه چيزي درست کردي دقيقا اين جمله رو خواستم بنويسم " نميدونم شما با اين مخي که داري چرا mmb رو ول نمي کني نميري سراغ يه چيز ديگه " اما پايين تر تاپیک که اومدم ديدم که داري شکايت مي کني! خودت مطلبو رو در نوشته بولد اول گفتي.

پيغام خصوصي دوستاتو ببين واقعاداره پس همچنین آدم هایی هم پیدا میشه، تو جريان contest بت گفتم که شخصيتت با اين چيزي که اينجاس فرق داره و باز هم تو بولد دومي اعتراف کردي.

بهت يه پيشنهاد مي کنم بجايي که اون روزا دم از دوستات ميزدي و الان ادعا مي کني که "البته انتظار من هم زيادي بود." و اینکه من منم (البته تا حدودی هم هستی) و حالا داری ازشون گله میکنی امثال ما رو طرد نمی کردی تا شاید این مواقع عصات می شدیم.

آقا حامد اینو بدون که من همونم که هنوز که هنوزه تو صفحه فارسی سایتت یه سمپل از کار های دوران بچگی منو گذاشتی! یه بار دیگه به این صــفــحـــــه نگاه کن و بخاطر بیار حروم کردن زحمات یک ماه یک نفر رو....
نياز نبود وسط يه مبحث اين‌ها رو بگي. مي‌تونستي پيام خصوصي بفرستي!:mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا