درخواست همكاري براي ارائه سايتي مانند HOTscripts

zanyar

Member
خيلي خوبه .
ولي شما بايد يكي رو انتخاب كنيد . به نظر من بهتره كه در قسمت چهارم فعاليت كنيد .

من سابقه شما رو ديدم .

platina

Member
كار بسيار جالب و خوبي مي كنيد جدا اگه بتونيد به سر منزل برسونين عالي مي شه .هم براي خودتون ، هم واسه ملت.
منم همكاري مي كنم ولـــــــي نه براي كسب مقام مديريت...
اگه مورد چهارم هنوز جاي خالي داره من مي تونم اين كار رو انجام بدم.
به نظر شما دو نفر براي مديريت اسكريپت خيلي كم نيست؟ براي هر بخشي بايد حداقل دوتا راهبر بذارين ، اينطوري تخصص افراد هم در جاي خودش بكار مي ره؛ مثلا كسي كه php بلده مجبور نمي شه بياد اسكريپت ASP بذاره و همينطور كسي كه فلش بلده نمياد C plusplus كار كنه.
با هدف پيشرفت جووناي مملكت - موفق باشي

soheilweb

Active Member
خيلي خوبه .
ولي شما بايد يكي رو انتخاب كنيد . به نظر من بهتره كه در قسمت چهارم فعاليت كنيد .

من سابقه شما رو ديدم .

بابا ... دمم گرم.
من در خدمتم، تو نوشتن يا ترجمه اسكريپت.
رو من حساب كنيد. :wink:

zanyar

Member
آقا دستتون درد نكنه .
واقعا خيلي حال كردم كه همكاري شما ها رو ديدم .
بله واسه گزينه 4 هم جا هست .

zanyar

Member
من در حال فارسي سازي اسكريپت هستم .
اگر هم بدونم كه زياد وقت ميبره ، نصبش مي كنم و يواش يواش رو سايت فارسيش مي كنم .

MAJOR

Well-Known Member
زانیار جون من هم آمادم داخل همه گروه هات شرکت کنم البته طراحی قالب و گرافیک رو بسیار دوست دارم فلش رو هم فولم .

zanyar

Member
خيلي عاليه . ممنونم .
به احتمال زياد اين بخش ها رو خواهيم داشت و شما مدير آن خواهيد شد .

كاراتون رو در بخش هاي ديگه ديدم .

platina

Member
آقا دستتون درد نكنه .
واقعا خيلي حال كردم كه همكاري شما ها رو ديدم .
بله واسه گزينه 4 هم جا هست .

حالا اول كاريم حنوظ! به قسمت هاي باحالش هم مي رسيم :wink: منظورم موقعي كه سايت رو با كمك هم به يه جايي رسونده باشيم.
راستي من يه پيشنهادي دارم ، براي راه اندازي سايت يه مهلت (يه تاريخ) قرار بديم مثلا بگيم اول آذر ماه سايت روي خطه بعد شروع كنيم به فعاليت ...
شما قالب سايت ، ترجمه اسكريپ يا هر كاري كه مي خواين رو زود تر تموم كنين ، ما هم از اين ور تقسيم وظايف كنيم و هر كسي اسكريپت هاي يه بخش رو شروع به ترجمه كنه.اين طوري فشار روي يك يا چند نفر نمي آد و تقسيم مي شه روي همه افرادي كه قول همكاري دادن.براي شروع از خود هات اسكريپتس استفاده مي كنيم و رفته رفته پيشرفتش مي ديم.

آخرین ویرایش:

zanyar

Member
باشه .
اين اسكريپته ديگه زياد كار نداره تا 3-4 روز ديگم تموم ميشه .

mossy

Member
سلام
خیلی کار عالی هست
حتما میگیره
امیدوارم که همه اعضای این سایت طبق مرامنامه سورس باز با هم رفیق و همکار باشند و زیرآبی رفتن و زیرآب زدن و کارشکنی نباشه
فکر کنم بخش 4 هنوز یکی کم دارین؟
اگه پر نشده منم هستم
فقط خیلی توضیحت وظایف این بخش واضح نبود
اگه منظورت ارائه اسکریپت به زبان اصلی یا پیدا کردن اسکریپت درخواستی باشه در خدمتم
اما تو فارسی سازی تابحال کار نکردم
پروژه های درخواستی مخصوصا جاوا و جی تو ای ای خواستین هم در خدمتیم
منم با اساس کار انجمن خیلی موافق نیستم و بیشتر وقت تلف کنی هست اما چون مبنای استفاده از سورس باز هنوز یکمی فکر کنم تو ایران و بین فارسی زبانها گنگه شاید بتونه برای اول کار خیلی ها رو راه بندازه...

منتظر پاسختون هستم

آخرین ویرایش:

zanyar

Member
دوست عزيز به نظر من شما بهتره كه يكي از بخش هاي انجمن رو بر عهده داشته باشيد .

zanyar

Member
دوستان يه اشكالي در اسكريپت ايجاد شده.
كه اونم مشكل در Encode هست . يعني با UTF نميخونه . پس مجبورم بعضي از صفحات همين طور به صورت اينگليسي بمونه . من دارم روش كار مي كنم .

به نظر من سايتو راه اندازي كنيم و فارومش رو بزاريم تا مردم استفاده كنند . بعد خود اسكريپتو ميزاريم .

نظرتون چيه ؟

zanyar

Member
باشه لطفا دوستاني كه از نظر هاستينگ قبلا با ما همكاري كردن دوباره همينجا Pm بدن .

mossy

Member
قارسی انگلیسیش فرق یوخدی :)
مبنای کار درست باشه توی کار مشکلی پیش نمیاد
منتظریم...

جدیدترین ارسال ها

بالا