درخواست هاست وارز

ARIARAD

New Member
سلام خدمت همگی

من یه هاست ((((وارز)))) می خوام پهنای باندش بالا باشه و فضاشم زیاد باشه می خوام چند تا اسکریپت و فروم همزمان با هم روش نصب کنم فضا برای اپلود اهنگ هم داشته باشه برای اسکریپت موزیک . امنیتش و سرعتشم عالی باشه خوب قیمتشم هر چی پایین تر بهتر :rose:

ARIARAD

New Member
نه عزیز اونجوری پشتیبانیش خارجیه می خوام پشتیبانی فارسی داشته باشه

سلام من هم هاست وارز برای نصب وی بی نیاز دارم .

برای شروع ( پرداخت ماهیانه ) حداقل 250mb و حداقل پهنای باند 10gb رو چقدر میدید ؟
تضمین وارز و آپتایم و ... داره ؟

مشخصات سرور و امکاناتش چیه ؟

خیلی ممنون.

vatanmusic

Well-Known Member
با سلام
200 مگابایت +20 گیگ پهنای باند - سی پنل
ماهانه 2000
سه ماهه 5000
و سالانه 20.000
آپتایم عالی - کیفیت عالی - پشتیبانی 24 ساعته

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
4 Gig Ram

parsaserver

Active Member
سلام و درود خدمت شما ,
اگر هنوز سرویس فوق را خریداری نکرده اید می تونم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
در صورت لزوم و تمایل شما می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم و کیفیت رو تضمین کنیم .

لیسن پلان ها : http://parsaserver.com/services.html
به جز فضا و پهنای باند که انتخاب می کنید بقیه امکانات همه نامحدود هست : دومین نامحدود/ ایمیل نامحدود / دیتابیس نامحدود خلاصه همه چی نامحدود کنترل پانلCPanel 11.x

ایمیل : [email protected]
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی در یاهو : parsaserver

موفق باشید

سلام خدمت همگی

من یه هاست ((((وارز)))) می خوام پهنای باندش بالا باشه و فضاشم زیاد باشه می خوام چند تا اسکریپت و فروم همزمان با هم روش نصب کنم فضا برای اپلود اهنگ هم داشته باشه برای اسکریپت موزیک . امنیتش و سرعتشم عالی باشه خوب قیمتشم هر چی پایین تر بهتر :rose:

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی پارمیس هاست در خدمت شماست در صورت درخواست لیست مشتریان معروفی را خدمتتون ارائه می کنیم که توی این امور که شما فرمودید در ایران رتبه اول را دارند.
http://parmishost.com/host-download.htm

جدیدترین ارسال ها

بالا