درخواست هاست لینوکس با پهنای باند نامحدود

parsaserver

Active Member
درسته با نظرات شما کاملا موافقم . در مورد " مقدار پردازش و رم مصرفی و.. " بسیاری از فروشنده های هاست این نکته را به خریداران گوشزد نمی کنند و بعدا مشکل ساز میشه . به نظر من باید با کاربر از اول شفاف صحبت کرد و به کابر گفت که مقدار استفاده از منابع در هاست های اشتراکی مشترک هست و بین 1 الی 2 درصد هست تا کاربر مسیر صحیحی را انتخاب کند ( هاست اشتراکی یا وی پی اس یا سرور اختصاصی )
در مورد پهنای باند نامحدود هم من با شما هم عقیده هستم . خیلی ها با این کلمه نامحدود بازی کلمهای می کنند و ادعا می کنند که نامحدود وجود ندارد . بله بی نهایت در علم ریاضیات و عالم طبیعت هم وجود ندارد ولی به این معنا نیست که نمیشه پهنای باند بسیار بالا ( مساوی پهنای باند خود سرور ) در اختیار کاربر گذاشت . نامحدود در اینجا به معنای " پهنای باند خود سرور " هست که به صورت اشتراکی در اختیار کاربران پلان نامحدود قرار داده می شود .

با سلام و درود ،

آقا حرف شما را بسیار بسیار قبول دارم ! مدتها بود که اینگونه حرف های قشنگ و واقعا با معنا روبرور نشده بودم ... به خاطره این یک تشکر هم تقدیم شما کردم ... متاسفانه اینجور که ظاهرا مشخص است ، برخی با دادن هاست های بسیار بسیار ارزان ( نمی گویم هاست ارزان ، تا به برخی کاربران اهانت نشود ، پس منظور خیلی خیلی ارزان ) هاست را بی ارزش می کنند. البته لازم به توضیح هم است که اکثر این هاستینگ ها به دلیل ضرر هایی که بابت ارائه این خدمات بسیار ارزان خیلی زود از کار هاستینگ کناره گیری می کنند و در نتیجه کاربر در این راه تنها می ماند و... یا اصلا خیلی موارد دیگر ...

به دلیل اینکه از موضوع تاپیک هم دور نشویم: پهنای باند نامحدود وجود دارد ، اما همیشه باید به کاربر هم اشاره کرد که فقط پهنای باند مطرح نیست ! مسلما زمانی که یک سایت بازدیدش بسیار بالا می رود ، دیگر مسئله مقدار پردازش و رم مصرفی و.. هم مطرح می شود و باید به آنها هم توجه کرد.

پاینده باشید.
 
من واقعاً گیج شدم!
اگه میشه بگید که مقدار پردازش شما در چه سطحی هست.
مثلا سایتی مثل مجیدآنلاین یا سایت کلوب از چه سایتی هاست خریدن و اصلا مقدار فضا و پهنای باند اونها چقدر هست؟
 
آخرین ویرایش:

ms_1992

Member
تازگیها خود شرکت های خارجی پهنای باند نامحدود میدند :shock:
خوب پهنای باند نامحدود وجود نداره درست
سایتی هم نیست نامحدود مصرف کنه :D
 

ms_1992

Member
من واقعاً گیج شدم!
اگه میشه بگید که مقدار پردازش شما در چه سطحی هست.
مثلا سایتی مثل مجیدآنلاین یا سایت کلوب از چه سایتی هاست خریدن و اصلا مقدار فضا و پهنای باند اونها چقدر هست؟

عزیز اگه همیچین سایتی داری باید خودت دیتا سنتر بزنی :دی ( شوخی کردم سرور بگیری )
 

HugeServer

Member
سلام.
ما هم پهنای باند نامحدود میدیم!
ساپورت 24 ساعته
امنیت بسیار بالا
سرعت
و تضمین آپتایم!

اطلاعات بیشتر :
http://hugeserver.com/linux-share-hosting.html

سوالی بود میتوانید از قسمت پشتیبانی زنده سایت ما استفاده کنید.(فارسی و انگلیسی و آلمانی)
 
آخرین ویرایش:

kianonline

Member
سلام
یکی هست که یه جواب دقیق به من بده؟


با سلام و درود ،

همانطور که اشاره کردم و نیز جناب parsaserver موضوع را کامل تر کردند که از ایشان تشکر می کنم.


و اما یک توضیح کامل به شما بدهم: ( این توضیح را هم به شما می دهم و هم به دوستانی که در آینده ممکن است این سوالات را بکنند ، چون من به شخصه کاربران زیادی دیدم که این سوالات و یا مشکلات را بعد از خرید با فروشنده بنده خدا دارند ):

توجه کنید: زمانی که شما تازه شروع به کار می کنید قطعا بازیدی مثل یه سایت بزرگ ، یکدفعه ندارید ! چون مطئنا نیاز به زمان دارد. حالا موضوع اینجا مهم می شود: شما در ابتدا پهنای باند کمی مصرف دارید تا جایی که به مروز زمان با توجه فعالیتا و یا تبلیغی که می کنید پهنای باند شما زیاد می شود. حالا از طرفی شما از جایی هاست با پهنای باند مثلا نامحدود گرفته اید. حالا بازید سایت شما به جایی رسیده که حتی به ماهانه 20 گبگ هم نرسبده است ، مدیر سرور به شما پیغام می دهد که سایت شما مثلا رم یا CPU زیاد مصرف می کند. ( حالا در این میان فقط بازدید مطرح نیست ، مثلا سیستم هایی همچون فروم و... مطمئنا در آن زمان پردازش و یا رم شما را بالا می برد ) به هر حال ، به هر دلیلی مدیر سرور با توجه به بررسی هایی که روی هاست و سایت شما انجام داده است ، به شما در ان صورت سرویس ویژه یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی تجویز می کند. حالا در آن زمان است که می گویید که: "آقا من حتی 10 گیگ هم مصرف ماهانه ندارم ، در صورتی که پهنای باند من نامحدود خریدم !!! " حالا اینجاست که حرف اول بنده به میان می آید ، یعنی فقط به پهنای باند توجه نکنید ، رم و پردازش هم مهم است ! در واقع یه جواب کامل: اگر پهنای باند نامحدود یا بسیار بالا فقط و فقط مطرح بود ، پس سرویس های ویژه ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، چه معنایی داشتند !! پس کمی فکر کنید حتما به این نتیجه می رسید ! حالا حتما می پرسید: " اینجوری که نمیتونم پیشرفت کنم یا اینکه من هاست با پهنای باند نامحدود گرفتم ، چرا... " خوب اینجاست که این مسئله مطرح می شود: شما زمانی که پهنای باندتان به مرور زیاد و به حدی رسیده است که مدیر سرور شما را جواب کرده است ، خوب مسلما از سایتتان با درج تبلیغ یاا به هر نحوی دیگر ، آنقدر در آمد کسب کرده اید که این مقدار هزینه جدید را بپردازید. در واقع میشه گفت وقتی بازدید شما بالا رفته است ، این نشانه پیشرفت شما است و برای پیشرفت هم باید هزینه کرد ! ( حالا یا در داخل سایتتان تبلیغ می کنید یا به هر حال خدماتی میدهید باید بودجه ای را اینگونه ذخیره کنید و این هزینه خود به خود خیلی راحت مهار می شود !

مثال: مثلا ما یک سایتی روی سرورمان داشتیم: ابتدا یک هاست معمولی بود ، بعد از آن برای آن کاربر به دلیل بازدید بالا و... سرویس ویژه تبدیل کردیم و بعد از آن سرور مجازی به او تجویز کردیم و نهایتا چند وقتی است که روی سرور اختصاصی است ! الآن هم خوشبختانه هیچ مشکلی از بابت هزینه ندارد ! چرا؟ چون از سایتش به اندازه کافی درآمد دارد ... ( این موارد را خیلی زیاد داریم ) اینگونه هزینه هزینه ها جبران شده است. خلاصه سایتی که پیشرفت می خواهد و می خواهد بازدیدش بالا باشد و الگویش سایت های بزرگی همچون یاهو ( ان شا ا... ) است ! خوب باید نه تنها سرور اختصاصی شاید هم به چند سرور اختصاصی نیاز پیدا کند !! حالا در این میان خواهید گفت: سایتم خدماتی است و در آمدی ندارم: این موضوع دیگر بسته به شما دارد ! یعنی آن موقع است که باید فکر اساسی بکنید مثلا با دادن کادر تبلیغ در سایتتان پول دریافت کنید و یا عضویت سیت خود را پولی کنید یا به هر روش دیگر...

حالا در این میان: کسانی مثل شما قبلش این موارد را بدانید و متاسفانه برخی به خاطره همین نا آگاهی موجب می شوند که هم خود و هم آن شرکت را مورد سوال قرار دهند. در صورتی که قانون این است و یک روند به نظر من عادی شده است. منتها بهتر است فروشندگان این موارد را قبلش به مشتری بگویند ( برای همچین مشتریانی که در فکر یک پهنای باند نامحدود هستند !! ) اما اگر هم فروشندگان نگفتند ، بنده خدا هم تقصیری ندارند ، چون ممکن است تعداد مشتریان زیاد باشد و متاسفانه نتوانند در این موارد فعالیت کنند.

این هم توضیح واقعا کامل !!!

ان شا ا.. که با این توضیحات کامل به جواب سوالتان رسیده باشید. حالا الآن هم می توانید از میان پیشنهادهای دوستان یک مورد را انتخاب نمایید تا ان شا ا... به مدارج بالاتری و هدف والای خود برسید.


نکته دیگر به دوستانی که می گویند پهنای باند نامحدود وجود دارد یا ندارد: خلاصه بگویم: در واقع میشود کلی گفت که سرویس دهنده اش وجود دارد ، از جمله دیاسنتر گیگا و... ولی این را هم در نظر بگیرید ، هر چیزی بالاخره تو این دنیا محدودیت دارد ، این مشکل ( البته اگر مشکل بدانیم ) دیتاسنترهایی است که این قابلیت و امکان را می دهند ، فروشنده هم می تواند با آن مانور بدهد ، چون حق دارد ، منتها باز باید یوزر بداند که پهنای باند به خیلی چیز های دیگر مثل مصرف بالای رم و پردازش ختم می شود که توضیحاتش را مفصل در بالا برایتان گفتم.

کلی تایپ کردم ، واقعا خسته شدم.

پاینده باشید دوست عزیز.
 

pardisgroup

Active Member
جواب پست 27 :

توضیحات خوبی بود ....

یه سوال ... یک کاربر چه زمانی ترافیک مصرف می کنه ؟ ترافیک که خود به خود مصرف نمی شه ؟ می شه ؟
ترافیک یعنی اطلاعات رد و بدل شده از سرور ... خوب وقتی بازدید کننده های یک سایت می اد سایت طرف رو می بینه .. دیتا از سرور می آد روی مرورگر و می شه مصرف ترافیک و البته هر بازدید کننده یه فشاری هم به سرور می آره.
پس وقتی یه بازدید کننده سایت ما رو می بینه هم به سرور یه فشاری می آره و هم ترافیک مصرف می کنه .. وقتی شما می گید پهنای نامحدود که عبارت غلط هست (درستش ترافیک نامحدوده) حرف شما توسط پردازنده محدود نقض می شه. پردازنده 1 الی 2 درصد نقیض عبارت ترافیک نامحدود است. و چرا ما باید به کاربرامون تبلیغاتی حرف بزنیم ؟ و یا چرا نباید واقثعیت رو بگیم ؟

واقعیت اینه که پهنای باند تا زمانی می شه مصرف کرد که سرور بکشه و هر سروری هم هر چه قدر قوی باشه نمی تونه ترافیک نامحدود بکشه. این بحث سرور بود چه برسه به هاست اشتراکی !

حالا یه سوال ! اگه من ادعا کنم از پورت پهنای باند 256 Kbps ترافیک نامحدود می دم کسی باور می کنه ؟ این پورت یه ظرفیت محدود برای کشش ترافیک داره. حالا پورت 100 Mbps هم همینه. همین گیگایی که معیار قضاوت شماست یه پورت رو لااقل بین 10 تا سرور شیر می کنه (این خیلی خوبشه) دیگه نامحدود مفهومی نداره که.

نتیجه :

هر کاربر باید اینو بدونه که سایتش تا زمانی روی هاست نامحدود می مونه که مصرف منابع سایتش کم باشه. اگر زیاد شد باید بره سرور مجازی بگیره. پس نامحدودیتی در کار نیست. کلمه Unlimited هم به مفهوم نامشخص است نه نامحدود. (در بحث هاستینگ)
 

the_king

مدیرکل انجمن
تذکر ناظم فروم

pardisgroup و kianonline عزیز، با توجه به شیوه نامناسبی که برای مباحث تان بکار برده اید،
از شما خواهشمند ام که گفتگو تان را صرفا در پیغام های خصوصی دنبال کنید.
 

parsaserver

Active Member
دوستمون با ای دی kianonline خیلی تمیز و شفاف حرف بنده رو کامل کرد . خدا خیرش بده یک در این دنیا 100 در آخرت .
دوست من pardisgroup حرف شما رو هم 100 درصد در مورد " مصرف منابع تایید می کنم "
خوب من هم همین رو میگم یعنی " تا کاربری مصرف منابع سایتش در حد اشتراکی بمونه یعنی از 1 تا 2 درصد می تونه از هاست نامحدود ( هم فضا و هم پهنای باند ) استفاده کنه مانعی نیست .ولی اگر کسی بخواد یه سایتی مثل پی سی دانلود راه بندازه خوب اوایلش می تونه روی نامحدود بمونه ولی وقتی بعدش از منابع ( سی پی یو - رم - و ... ) مصرفش بالا بره مثلا بخواد برسه به مثلا 10 درصد - 20 درصد - 30 درصد و ... خوب نمی تونه روی هاست اشتراکی بمونه چون اگر بمونه یعنی ظلم در حق سایر کابران هاست اشتراکی . پس باید سایتش رو ببره روی وی پی اس یا سرور اختصاصی . پس تا سایت مشتری در حد متعادل از منابع استفاده می کنه مانعی نیست می تونه از هاست اشتراکی اش استفاده کنه . موضوع خیلی واضح هست و شفاف . اصلا نیازی به توضیح نیست . من واقعا در تعجب هستم !!!:shock:

جواب پست 27 :

توضیحات خوبی بود ....

یه سوال ... یک کاربر چه زمانی ترافیک مصرف می کنه ؟ ترافیک که خود به خود مصرف نمی شه ؟ می شه ؟
ترافیک یعنی اطلاعات رد و بدل شده از سرور ... خوب وقتی بازدید کننده های یک سایت می اد سایت طرف رو می بینه .. دیتا از سرور می آد روی مرورگر و می شه مصرف ترافیک و البته هر بازدید کننده یه فشاری هم به سرور می آره.
پس وقتی یه بازدید کننده سایت ما رو می بینه هم به سرور یه فشاری می آره و هم ترافیک مصرف می کنه .. وقتی شما می گید پهنای نامحدود که عبارت غلط هست (درستش ترافیک نامحدوده) حرف شما توسط پردازنده محدود نقض می شه. پردازنده 1 الی 2 درصد نقیض عبارت ترافیک نامحدود است. و چرا ما باید به کاربرامون تبلیغاتی حرف بزنیم ؟ و یا چرا نباید واقثعیت رو بگیم ؟

واقعیت اینه که پهنای باند تا زمانی می شه مصرف کرد که سرور بکشه و هر سروری هم هر چه قدر قوی باشه نمی تونه ترافیک نامحدود بکشه. این بحث سرور بود چه برسه به هاست اشتراکی !

حالا یه سوال ! اگه من ادعا کنم از پورت پهنای باند 256 Kbps ترافیک نامحدود می دم کسی باور می کنه ؟ این پورت یه ظرفیت محدود برای کشش ترافیک داره. حالا پورت 100 Mbps هم همینه. همین گیگایی که معیار قضاوت شماست یه پورت رو لااقل بین 10 تا سرور شیر می کنه (این خیلی خوبشه) دیگه نامحدود مفهومی نداره که.

نتیجه :

هر کاربر باید اینو بدونه که سایتش تا زمانی روی هاست نامحدود می مونه که مصرف منابع سایتش کم باشه. اگر زیاد شد باید بره سرور مجازی بگیره. پس نامحدودیتی در کار نیست. کلمه Unlimited هم به مفهوم نامشخص است نه نامحدود. (در بحث هاستینگ)
 
آخرین ویرایش:

kianonline

Member
با سلام و درود ،

دوستمون با ای دی kianonline خیلی تمیز و شفاف حرف بنده رو کامل کرد . خدا خیرش بده یک در این دنیا 100 در آخرت .
:

parsaserver جان ، ممنونم دوست خوب من ، از حمایت شما بسیار سپاسگزارم ، به هر حال وظیفه بود ..



جواب پست 27 :
توضیحات خوبی بود ....
یه سوال ... یک کاربر چه زمانی ترافیک مصرف می کنه ؟ ترافیک که خود به خود مصرف نمی شه ؟ می شه ؟
ترافیک یعنی اطلاعات رد و بدل شده از سرور ... خوب وقتی بازدید کننده های یک سایت می اد سایت طرف رو می بینه .. دیتا از سرور می آد روی مرورگر و می شه مصرف ترافیک و البته هر بازدید کننده یه فشاری هم به سرور می آره.
پس وقتی یه بازدید کننده سایت ما رو می بینه هم به سرور یه فشاری می آره و هم ترافیک مصرف می کنه .. وقتی شما می گید پهنای نامحدود که عبارت غلط هست (درستش ترافیک نامحدوده) حرف شما توسط پردازنده محدود نقض می شه. پردازنده 1 الی 2 درصد نقیض عبارت ترافیک نامحدود است. و چرا ما باید به کاربرامون تبلیغاتی حرف بزنیم ؟ و یا چرا نباید واقثعیت رو بگیم ؟

واقعیت اینه که پهنای باند تا زمانی می شه مصرف کرد که سرور بکشه و هر سروری هم هر چه قدر قوی باشه نمی تونه ترافیک نامحدود بکشه. این بحث سرور بود چه برسه به هاست اشتراکی !

حالا یه سوال ! اگه من ادعا کنم از پورت پهنای باند 256 Kbps ترافیک نامحدود می دم کسی باور می کنه ؟ این پورت یه ظرفیت محدود برای کشش ترافیک داره. حالا پورت 100 Mbps هم همینه. همین گیگایی که معیار قضاوت شماست یه پورت رو لااقل بین 10 تا سرور شیر می کنه (این خیلی خوبشه) دیگه نامحدود مفهومی نداره که.

نتیجه :

هر کاربر باید اینو بدونه که سایتش تا زمانی روی هاست نامحدود می مونه که مصرف منابع سایتش کم باشه. اگر زیاد شد باید بره سرور مجازی بگیره. پس نامحدودیتی در کار نیست. کلمه Unlimited هم به مفهوم نامشخص است نه نامحدود. (در بحث هاستین


pardisgroup , بنده در پست 27 به صورت مفصل ، در مورد منبع مصرفی توضیحات لازمه و مفصلی را دراین باره فکر کنم داده باشم !

و در مورد پهنای باند نامحدود: خوب این نظر شما است ، شاید هم برخی دیگر باشد. اما کلمه پهنای باند نامحدود به نظر بنده کاملا درست است ( البته بر خلاف نظر شما ) ، شاید هم خیلی ها هم با بنده موافق باشند. به هر حال در این مورد بحثی نمی کنیم ، چون به اندازه کافی روشن است...



موضوع خیلی واضح هست و شفاف . اصلا نیازی به توضیح نیست . من واقعا در تعجب هستم !!!:
:
parsaserver جان ، در این مورد هم با شما موافق هستم. این مورد فکر نکنم ، انقدر لازم به توضیحات بود ! در واقع این مورد کاملا روشن و واضح است و نیاز به این همه بحث نداشت !

پاینده باشید.
 
آخرین ویرایش:

pardisgroup

Active Member
ما که سواد مواد نداریم ... فعلا این یه لینک : http://www.osyan.net/1382/06/post_33.php

وقتی شما یک سایت را از مرورگر خود درخواست می‌کنید، در حقیقت در حال دانلود یک فایل هستید که می‌تواند یک فایل صفحه وب با فرمت HTML، یک فایل تصویری مثلاً با فرمت GIF و یا یک فایل صوتی مثلاً با فرمت MIDI و یا ترکیبی از آنها باشد. این فایل‌ها در کامپیوتر شما بارگذاری (Download) شده و از طریق مرورگر وب (Web Browser) به شما نشان داده می‌شوند.
هرگاه که شما فایلی را دانلود می‌کنید، داده‌ها در مسیری به سمت شما منتقل می‌شوند که به اصطلاح به آن Data Transfer می‌گویند. برای مثال اگر شما صفحه‌ای را با حجم یک کیلوبایت (1kb) یا 1024 بایت دانلود می‌کنید، دقیقاً به همان مقدار یعنی یک کیلوبایت داده را از سرور آن سایت به کامپیوتر خود منتقل کرده‌اید. این مقدار برای حجم‌های دیگر به ترتیب زیر است:
KB Kilo Byte 1,024 MB Mega Byte 1,048,576 GB Giga Byte 1,073,741,824​
پهنای باند یا Bandwidth پهنای ارتباطی است که داده‌ها از طریق آن و از فضای وب شما انتقال می‌یابند. البته این مسأله رابطه مستقیمی با تعداد بازدیدها یا Hit سایت شما ندارد. یک بازدید از صفحه 100 کیلوبایتی به همان مقدار پهنای باند مصرف می‌کند که 100 بازدید از یک صفحه یک کیلوبایتی. پس هنگام انتخاب یک میزبان برای سایت خود همواره به این نکته و پهنای باندی که لازم دارید، توجه داشته باشید. چه مقدار نیاز داریم؟
تصور کنید که سه فرد داریم که آنها را به ترتیب شماره 1، 2 و 3 می‌نامیم. هر سه نفر 1،000،000 ریال پول دارند ویکه آن را در یک فروشگاه خرج کنند.
فرد شماره 1، تعداد زیادی وسیله با قیمت پایین برای هر یک از آنها خریداری می‌کند.
فرد شماره 2، تعداد کمتری وسیله نسبت به فرد شماره 1 اما با قیمت‌های متوسطی می‌خرد.
فرد شماره 3، چند وسیله بیشتر نمی‌تواند بخرد. چون برای هر یک قیمت زیادی پرداخت کرده است.
اجازه دهید موارد فوق را برای سایت و پهنای باند شبیه‌سازی کنیم. در نظر بگیرید که مقدار موجودی هر یک همان پهنای باند است و وسایل خریداری شده اجزای سایت و یا به عبارت دیگر فایل‌های آن هستند:
فرد شماره 1، سایتی با فایل‌های و تصاویر کم حجم طراحی کرده، در نتیجه تعداد بازدید بیشتری از سایتش می‌تواند صورت بگیرد.
فرد شماره 2، دارای سایتی با فایل‌ها و تصاویر کم و بیش حجیمی است که به همان نسبت تعداد کمتری بازدید باعث مصرف پهنای باند آن سایت می‌شود.
فرد شماره 3، سایت مناسبی طراحی نکرده چون فایل‌ها و صفحات سایتش بسیار حجیم بوده و با تعداد کمی بازدید از سایتش تمام پهنای باندش مصرف می‌شود.
معنی این مطالب چیست؟
مثال‌های بالا نشان می‌دهند که برای یک پهنای باند ثابت می‌تواند تعداد بازدیدهای متفاوتی وجود داشته باشد که با دانلود فایل‌های آن سایت در هر بار بازدید نسبت مستقیم دارد. بدین ترتیب که یک بار دانلود برای صفحه‌ای با حجم زیاد، تعداد بازدید کمتری را برای یک پهنای باند ثابت به دنبال خواهد داشت.
مقدار پهنای باندی که یک سایت مصرف می‌کند به عوامل متعددی بستگی دارد. شما باید انواع فایل‌هایی را که بازدیدکنندگان دانلود می‌کنند، در نظر بگیرید.
پهنای باند نامحدود
وقتی که شما یک پیشنهاد برای انتخاب میزبان (Host) دارید که گفته است پهنای باند نامحدودی در اختیارتان قرار می‌دهد، احتمالاً شما به طور دقیق به دنبال اجرای مفهوم پهنای باند نامحدود بر روی سایت خود هستید. اما هیچ میزبانی نمی‌تواند یک پهنای باند نامحدود را در اختیارتان قرار دهد. اگر واقعاً این امکان‌پذیر باشد که شما بتوانید پهنای باند نامحدودی برای سایت خود و با این مبالغ ناچیز تهیه کنید، به چه علت سایت‌های یاهو و یا مایکروسافت خود را بر روی این میزبان‌ها منتقل نمی‌کنند؟
شما متوجه خواهید شد که هیچ چیز نامحدودی وجود ندارد. به عبارت دیگر این گونه تعریف‌ها نسبی هستند و برای دوره‌ای خاص مفهوم دارند. در برابر این ادعا، یکی از حالات زیر را پیش رو دارید:
1- سایت شما در یک بازه دارای پهنای باند نامحدود است: تعداد زیادی از هوست‌ها مشمول این حالت هستند. اگر سایت شما مثلا کمتر از 5 گیگابایت در ماه را مورد استفاده قرار می‌دهد، اصطلاحاً به شما گفته می‌شود که شما پهنای باند نامحدود دارید. ممکن است که پس از مدتی ترافیک سایت شما بیشتر از بازه مشخص‌شده شود و این شما را مجبور خواهد کرد که به هوست دیگری اسباب‌کشی کنید. به‌عبارت دیگر، نامحدود در بازه مشخص.
2- - پهنای باند مشروط: در این حالت هوست شما به شرطی پهنای باند نامحدود در اختیارتان می‌گذارد که شما قبول کنید فایل‌های صوتی همچون mp3، فشرده مثل zip و tar، اجرایی مانند exe و تعدادی دیگر از فرمت‌های معمول بزرگتر از حد استاندارد یک فایل گرافیکی یا HTML را استفاده نکنید. بعلاوه، آنها اغلب از شما می‌خواهند که تمامی فایل‌های شما روی فضای خودتان مصرف شوند و شما نمی‌توانید اجازه دهید که سایت‌های دیگر لینک مستقیمی به فایل‌های شما داشته باشند.
3- کذب محض: در برخی از موارد آنها چیزی را تبلیغ کرده‌اند که هیچ گاه توانایی انجام آن را ندارند. آنها معمولاً چیزی شبیه این را می‌گویند: «ما نتیجه را تضمین نمی‌کنیم». و در صورت محبوبیت سایتتان شما خواهید دید که پهنای باند مورد نظر برایتان غیرقابل دسترس است. تعداد زیادی از سایت‌ها مفاد قرارداد خود را نادیده گرفته و به راحتی موانعی را در مقابل شما ایجاد می‌کنند. تعداد اندکی از آنها این عدم دسترسی را جبران کرده و یا وجه‌تان را به شما مسترد می‌کنند.
البته هوست‌های دسته سوم نمی‌توانند مدت زیادی در رقابت پایدار بمانند مگر این که سیاست خود را قبل از ازدیاد مشتری‌هایشان عوض کنند.
چرا برخی از هوستها تبلیغات دروغ انجام می‌دهند؟
پاسخ این سؤال ساده است. آنها اینکار را می‌کنند چون رقبایشان هم همین شیوه را در پیش گرفته‌اند. آنها گمان می‌کنند که بسیاری از کاربرانشان بسیار کمتر از آنچه که درخواست کرده‌اند، پهنای باند احتیاج دارند و به همین دلیل هیچ گاه متوجه محدودیت پهنای باند خود نخواهند شد. در حقیقت بسیاری از کاربران هم درک درستی از پهنای باند ندارند. آنها تنها می‌بینند که یک هوست انها را در پهنای باند محدود کرده و دیگری آنرا به مقدار نامحدود ارائه می‌دهد و تنها به همین علت دومی را انتخاب می‌کنند.
از زاویه آمار، بیشتر سایت‌ها کمتر از 500 مگابایت و یا به عبارتی 5/0 گیگابایت در ماه پهنای باند مصرف می‌کنند. در صورتیکه شما mp3 و یا نرم‌افزار خاصی را برای دانلود در سایت خود قرار نداده باشید، نباید نگران پهنای باند خود باشید. و به این دقت کنید که اگر هوستی در تبلیغات خود مدعی پهنای باند نامحدود باشد، راه خاصی هم برای اثبات دروغ وی موجود نیست.
تفاوت بین پهنای باند (Bandwidth) و انتقال داده (Data Transfer) جیست؟
این دو مفهوم در بسیاری از موارد مترادف هستند و هر دو تصور یکسانی را در ما برانگیخته می‌کنند. بطور خلاصه، هر دو با مقدار داده‌ای که شما به صورت فایل روی سایتتان آپلود کرده‌اید بستگی دارند. کاربران سایت شما را مرور کرده و با این کار فایل‌ها یا ایمیل‌ها (در صورتی که شما از هوستتان برای خدمات ایمیل استفاده می‌کنید)، را از هوست دانلود می‌کنند. و اما تفاوت... بگذارید با یک مثال مسأله را کمی روشن‌تر کنم. تصور کنید که یک ارتباط اینترنتی مانند یک لوله آب و داده‌ها همان آب است. پهنای باند در این مثال به ضخامت لوله اطلاق می‌شود. هر گاه سخنی از انتقال داده نامحدود (Unlimited data transfer) به میان می‌آید، درست به مانند این است که به شما بگویند شما می‌توانید از یِک لوله باریک هر چقدر که می‌خواهید آب بنوشید ولی در عمل شما نمی‌توانید آب زیادی از همچنین ضخامت کمی بنوشید.
در صنعت هوستینگ، پهنای باند بسیار پربها است و اطلاق عبارت نامحدود درباره آن ممکن نیست.

مراجع:

 
آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
سلام علیکم

گاها چند تا فاکتور پیش چشام میاد


  1. کیفیت
  2. کمیت
  3. پشتیبانی
  4. قیمت

هاست نامحدود از جند سال قبل خیلی رونق گرفته، جوری که دامن گیر خیلی از هاستینگ های جهان! شده است اسمشم هست Over Sell ، جیز بدی نیست و خیلی هم خوبه، الان خیلی ها می خرن و نسبت به پولی هم که می دی می صرفه


جند تا خارجیشو نام می برم

BlueHost
Ixwebhosting
HostGator
hostmonster
Dreamhost


به نظر من بزرگترینشون هم بلوهاست هست که کیفیت و قیمتش خیلی خفنه ولی خوب آمریکایی هست و بهتره آدم ایزاد از واسته ایرانی بخره اگه ساپورتشم خوب باشه جون فارسی هم نور علا نوره

Over Sell جیز بدی نیست، بهتره هر شخصی از ایده خودش برای فروش استفاده کنه

امیدوارم موفق باشید
 
واقعا از همه عزیزان تشکر میکنم که این اطلاعات کامل رو در اختیار من گذاشتن.
حالا من چندتا سوال داشتم:
1- جناب Kianonline در پلانهای شما دامنه هم رایگان است یا قیمت آن را جدا حساب میکنید؟
2- پهنای باند 15 و 10 گیگ حدوداً برای یک سایت آموزشی چند بازدید کننده در ماه را جواب میدهد؟(حدودا)
3- کنترل پنل سرورهای اختصاصی با هاست اشتراکی فرق دارد؟اگر ممکن است یک منمونه به من نشان دهید؟
4- اگر بخوام از هاست اشتراکی به سرور اختصاصی منتقل بشم هیچ مشکلی برای اطلاعاتم به وجود نمیاد؟
راستی اگه ممکنه چندتا سایت که از سرور اختصاصی استفاده میکنن به من نشون بدید.

بازم از همه عزیزان ممنون
 
آخرین ویرایش:

webmizban.com

Active Member
واقعا" موندم بعضی از دوستان چطور با این اطلاعات قشنگشون سرویس دهی می کنند.....
 

pardisgroup

Active Member
صاف و پوست کنده حرف بزنید تا اگر مخاطب شما من باشم .. جوابنون رو بدم.
 

Par3Host.Net

New Member
با سلام
200 مگابایت + پهنای باند نا محدود = 25.000 تومان در سال
500 مگابایت + پهنای باند نامحدود = 35.000 تومان در سال
هزینه دامین .com هم 10.000 تومان در سال می باشد.
بقیه امکانات هم بصورت نامحدود در اختیار شما قرار داده خواهد شد.

آپتایم 100%
سرور در NL (وارز) و کنترل پنل هم ال اکس ادمین است.

خوشحال می شم از خدمات ما استفاده کنید.
 

kianonline

Member
واقعا از همه عزیزان تشکر میکنم که این اطلاعات کامل رو در اختیار من گذاشتن.
حالا من چندتا سوال داشتم:
1- جناب Kianonline در پلانهای شما دامنه هم رایگان است یا قیمت آن را جدا حساب میکنید؟
2- پهنای باند 15 و 10 گیگ حدوداً برای یک سایت آموزشی چند بازدید کننده در ماه را جواب میدهد؟(حدودا)
3- کنترل پنل سرورهای اختصاصی با هاست اشتراکی فرق دارد؟اگر ممکن است یک منمونه به من نشان دهید؟
4- اگر بخوام از هاست اشتراکی به سرور اختصاصی منتقل بشم هیچ مشکلی برای اطلاعاتم به وجود نمیاد؟
راستی اگه ممکنه چندتا سایت که از سرور اختصاصی استفاده میکنن به من نشون بدید.

بازم از همه عزیزان ممنون


با سلام و درود ،
لازم است که ابتدا عرض کنم که بنده در این تاپیک قصد تبلیغ شرکت خود را نداشتم و تنها به خاطره راهنمایی شما دوستان پست ارسال کردم. لذا من نمی خواهم با آمدن ( با هدف راهنمایی کردن ) مانع خرید از سایر دوستان شوم. مثلا جناب آقای parsaserver عزیز با توجه به پست های اخیر خود نشان دادند که یک سرویس دهنده فعال هستند که این خود یک گزینه خوبی است. دوستان دیگر هم همینطور...

1- خیر ، شرکت ما دامنه رایگان نمی دهد. اما به شدت توصیه می کنم ، که دامنه رایگان نگیرید. در هر شرایطی ، دامنه مانند یک شناسنامه خیلی با ارزش است. و متاسفانه برخی از شرکت ها به محض کناره گیری ، دامنه های رایگانی که دادند را یا میگیرند یا بالاخره با یک سری برنامه ها شما را نا امید از دامین گرفته شده می کنند. ( در حال حاضر خریداری شده اش هم مشکل ساز شده است چه برسد به رایگان ) البته برخی از شرکت ها هم هستند که معتبر هستند و دامنه ریگان می دهند ، اما به نظر بنده از هر شرکتی که هاست تهیه کردید 1- مبلغ دامنه را طبق تعرفه آن شرکت پرداخت کنید 2- پنل دامنه که برایتان ثبت می کنند را هم نیز دریافت کنید و حتما اشاره کنید که به نام خودتان ثبت باشد.

جواب مورد 2: به طور کلی نمی توان محاسبه دقیق را داد. مثلا موردی بود که مثلا پلن ... فلان... را گرفت که پهنای باند آن 8 گیگ بود ، ولی سایت مورد نظر پهنای مصرفی اش در ماه به 7 گیگ رسید و آن سایت با توجه موارد بررسی شده توسط متخصصین ، برای آن مشتری سرور مجازی یا سرویس ویژه تجویز شد. و یا بالعکس ... چون موضوع به منابع هم بر میگردد که توضیحات آنرا هم قبلا داده ام... در نتیجه: لازم نیست که انقدر نگران باشید. شما شروع به کار بکنید ، به مرور زمان همه چیز مشخص میشود.

جواب مورد 3: شما زمانی که سرویس معمولی خود را به سرویس ویژه ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی تبدیل کنید ، ( از سی پنل به سی پنل ) هیچ تغیری پیدا نمی کند. ( مگر اینکه مثلا از سی پنل به دایرکت ادمین یا به پنل های دیگر... )

جواب مورد 4: تا زمانی که سرویس دهنده شما کارها را درست انجام دهد ، مطمئنا و قطعا مشکلی نخواهید داشت و هیچ اتفاقی نمی افتد. الآن روزانه خیلی از سایتها هستند که از هاست اشتراکی به سرور مجازی یا اختصاصی کوچ میکنند اما هیچ مشکلی ندارند !

و اما در مورد نمونه سرور اختصاصی و مجازی: اگر منظورتان شرکت ما است ، در این مورد در اینجا نی توانم ذکر کنم ، اگر در این رابطه با خود شرکت و یا پیغام خصوصی بدهید بهتر است. یا اینکه اگر منظورتان سایر دوستان بود: نمونه بارزش: همین سایت "مجید آنلاین" مطمئنا روی سرور اختصاصی است ...

دوستانی هم در این تاپیک شرکت خودشان را معرفی کردند آنها هم حتما معتبر هستند ، لذا آنها را هم بررسی بفرمایید تا شاید سرویس دهنده دلخواهتان را پیدا کنید. کسانی هم که شرکتشان را در این تاپیک معرفی کردند ، تا آنجایی که بنده مشاهده کردم ، هیچ چیز بی ارتباط و مبهمی نگفتند و همه آنها گویا خوشبختانه دارای سابقه خوب هستند و در پی یک درآمد حلال هستند که به همه آنها خسته نباشید عرض می کنم.

موفق و پاینده باشید.
 
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا