درخواست هاست لینوکس با مشخصات ویژه

shabgard88

New Member
هاستی برای وب سایتی مشحصات زیر نیاز دارم

1- بازدید کننده در حدود 20 تا 30 هزار در روز به همراه 100 دانلود از سایت با حجم متوسط 10 مگابایتپس پهنای باند واقعی و همچنین قدرت cpu سرور برای جوابگویی به بازدید کنندگان سایت بسیار برام مهم است.
(مثلا هاست فعلی قادر به جوابگویی به بیش از 30 بازدیدکننده همزمان نیست و مشکل به هم می زنیم.)

2-سازگاری کامل با جوملا ترجیحا لینوکس با سی پنل بدون تحریم و استفاده از php و mysql اخرین نسخه به همراه کامپوننت های به روز شده ان

3- امنیت سرور بسیار برایم مهم است. به دلیل ترافیک سایت ادم مشکل دار زیاد برخورد دارم.

هاستینگ های محترم لطفا قبلا بگویند چه نوع هاستی برای من مناسب است مثلا اشتراکی جوابگوی من هست؟
(وارز یا غیر وارز یا ... مهم نیست مهم کارایی و اطمینان سرور است)و بعد مشخصات و قیمت پیشنهادی خودشون را بفرمایند ( با فرض رعایت مشخصات بالا )

ممنون از همکاری

آخرین ویرایش:
خوشحال میشم بتونم بهتون سرویس بدم.

پیام به آی دی یاهوم پی ام بدین یا ایمیل بزنین با هم بیشتر صحبت میکنیم. : [email protected]

با احترام، زیگورات هاستینگ.

webmizban.com

Active Member
vps با 256 مگ رم برای شما کافیه
40 تومان در ماه هزینه بر میداره...
اگر خواستید در خدمتتونم

takweb

Member
vps با رم 256 و 10 گیگ هارد
ماهانه 18.000 تومان
از کنترل پنل های رایگان هم می تونید استفاده کنید
و یا دایرکت ادمین با 5.000 تومان در ماه و یا cpanel با 12.000 تومان در ماه
www.takweb.ir

آخرین ویرایش:
وی پی اس

سلام
من میتونم بهت یک وی پی اس با مشخصات زیر ماهانه 12.000 تومان بدهم
HDD : 10 GIG
Ram : 128 Meg
BW : Unlimited

آگر هم رم 256 با 10 گیگ هارد و پهنای باند نامحدود بخوای ماهانه 16.000 تومان میتونم بدم
اطلاعات بیشتر www.rayannet.com

در ضمن به نمایندگان سیستم فروش هاست و دامنه ادنیس ( کاملا اجاکس ) + پنل دریافت پیامک شماره نمونه ( 30006863006063 ) را میدهیم
فقط به نمایندگان
دمو ادنیس www.ms2net.com

در ضمن وی پی اس 10 گیگ هارد و 128 مگ رم در سایت 15 تومان قیمت خورده است اما میتوانیم 12 هم بدهیم
برای اطلاعات بیشتر به سایت ما و یا به ایمیل [email protected] یا [email protected] در ارتباط باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا