درخواست هاست رایگان با ویژگی های خاص

من دنبال یه هاست لینوکس می گردم که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
  1. مقدار فضا : خیلی نمی خوام. حداقل 5 مگابایت
  2. پهنای باند : واقعاً بالا می خوام. البته کم هم بود مشکلی نداره. تقریباً بالای 10 گیگ در ماه
  3. ساپورت PHP : هرچی ورژن بالاتر باشه بهتره
  4. ماژول های PHP : خیلی مهمه که cURL رو ساپورت کنه. و خیلی مهمتر از اون اینه که libcurlش SSL رو ساپورت کنه
  5. توابع PHP : حداقل یک تابع از توابع نوشتن روی فایل و خوندنش رو ساپورت کنه
  6. امکانات : حداقل بهم یه دونه CronTab بده. و بتونم زمان cronم رو روی یک بار در دقیقه تنظیم کنم
  7. تبلیغ : اصلاً برام مهم نیست. فقط یه جوری باشه که نیاد Header من رو بنویسه که نتونم با تابع header کار کنم. اگر Footer باشه خیلی بهتره
  8. مبلغ : 100% مجانی باشه و پست کردن و این چیز ها نخواد
  9. این هم مهمه که برای استفاده از CPU یا BW من رو Ban نکنن

همین
لطفاً دوستان لوس نیان بگن که "نوشابه نمی خوای؟" یا عباراتی از این دست. لطفاً اگر می شناسید به من معرفی کنید.

ممنون

آخرین ویرایش:

kitiran

Active Member
سلام
ببخشید یه سوال سایت شما در چه زمینه ای فعالیت داره که با 5 مگ هاست ماهیانه 10 گیگ باند می خواد !!!!
ارادتمند

saeednajafi

Member
لوس بازي چيه ، خوب اين چيزي که ميخواي يافت مي نشود...
البته شما هم مي توني بگي : آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست...
و اون وقت منم ميگم : آرزو بر جوانان عيب نيست...
:wink:

Spy_Man

Member
در چه زمینه ای فعالیت داره ؟ بگو شاید من بهت دادم

البته 10 گیگ پهنای باند نمیدم

باهام تماس بگیر

ID :porya_sm10
[email protected]

ببینید من این مقادیر رو پروندم
ولی کارم اینه:

کل فضا برای یه فایل PHP با حجم کم و یه فایل متنی با حجم متغیره که خیلی هم زیاد نیست
کار کد PHP اینه که در هر دقیقه بیاد یه صفحه https رو بخونه (اون صفحه حداکثر 10 KB حجم داره) و تغییرات رو توی فایل متنی بنویسه

همین

حالا اگر کسی می تونه بگه

Spy_Man

Member
ببینید من این مقادیر رو پروندم
ولی کارم اینه:

کل فضا برای یه فایل PHP با حجم کم و یه فایل متنی با حجم متغیره که خیلی هم زیاد نیست
کار کد PHP اینه که در هر دقیقه بیاد یه صفحه https رو بخونه (اون صفحه حداکثر 10 KB حجم داره) و تغییرات رو توی فایل متنی بنویسه

همین

حالا اگر کسی می تونه بگه

گفتم که باهام تماس بگیر

ID : Porya_sm10

mrysoft

Banned
سلام دوستان عزیز و گرامی
دفعه پیش که پست دادم اقا مجید که مدیر سایت هست با مدیر اصلی انجمن به من ایمیل زدند و گفتن نباید تبلیغات بکی در سایت ما
من هم ازشون پرسیدم اقا مجید پس این همه آدم می یان توی فروم شما پست میدن تبلیغ می دن چی ؟:sad::sad::sad::sad: پس چرا به اونها حرف نمی زنین
وقتی این رو گفتم به من ایمل دادن گفتن این خلاف مقررات هست
اگه این خلاف مقررات است پس چرا بقیه می دن من نباید بدم یا دلیل دیگه ای داره !:cry::cry::cry::cry::cry: هاااااااااااااااااااا جواب من روبدین

اگه این تاپیک رو پاک کنید ثابت می کنید فقط واسه من فرق می ذارین

بهترین و ارزانترین هاست و دامین در ایران
1 گیگ فضا با 8 گیگ پهنای باند با یک دامین رایگان با تمامی امکانت نامحدود از جمله اف تی پی دیتا بیس ایمیل و.... سالی فقط 25500 تومان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه فرمایید یا با ای دی زیر پی ام بدین
www.mryhost.com
m_y3266
09113934826

k2gtx

Member
من میدونم این مصیح یگانه چیکار میخواد بکنه
من حتی اسکریپتشم نوشتم برای خودم
و اون چیزی نیست جز:
Web Spider Script
حالا این چیه و کارش چیه بماند
-----------
مصیح جان من اون مشکل استفاده از Corn رو برطرف کردم. و اینجور که روی کد کار کردم؛ دیگه عملا هیچ شرکتی نمیتونه به دلیل استفاده زیاد از CPU و BW اکانت شما رو Band کنه. البته هنوز مشکل استفاده از سایت های Priv8 رو دارم. و برنامه نمیتونه لوگین کنه!

اگه خواستین میتونین همین جا برام پیغام خصوصی بدین تا بتونیم به هم کمک کنیم.

k2gtx جان
واقعاً ممنون می شم اگه اون رو بهم بدی

ولی مشکل غیر از CPU ، فعلاً عدم .جود سروریه که باهاش بتونم با cURL یه https رو باز کنم

k2gtx

Member
خوب دوست عزیز من امیدوارم که با هم همکاری داشته باشیم. شما مشکل هدر ها رو حل کنین. و من هم مشکل استفاده از CPU رو.
به من گفتن که میتونم با استفاده از هدر ها، و با داشتن یوزر و Pass به سایت وارد بشم.
راستی شما کد رو خودتون نوشتین؟ دوست دارم کدتون رو ببینم.

البته اگه کد رو خودتون نوشته باشین میبینین که احتیاج به اون حجم بالای ترنسفر نداره.
من چجوری میتونم با شما هماهنگ کنم که کد شما رو آنالیز کنم؟

آقا شما با پیغام خصوصی سورسی رو که نوشتی برام بفرست و بگو که دقیقاً چی می خوای
من کد رو کامل می کنم و می دم به شما برای آنالیز

جدیدترین ارسال ها

بالا