چطوری میتونم دامنه ام را توی هندل خودم در نیک ثبت کنم؟؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز
اگر منظورتون nic.ir می باشد باید بعد از ایجاد یک هندل یا همان حساب کاربری و ورود به آن به صورت زیر عمل نمائید :
1. از سمت راست صفحه ( ستون سبز رنگ ) "
ثبت دامنه " را انتخاب می کنید تا به صفحه مربوطه بروید .
2. در جعبه متن نام مورد نظر برای دامنه خود را وارد و کلید " بررسی موجود بودن دامنه " را می فشارید .
اگر دامنه قبلا توسط شخص دیگری ثبت نشده باشد و یا در لیست دامنه های ممنوعه نباشد به صفحه ای می روید که از شما یک سری مشخصات می خواهد و بالای صفحه می نویسد
دامنه «نام دامنه انتخابی شما» مجاز به ثبت است.
3. مشخصات خواسته شده را پر می کنید .
ابتدا انتخاب می کنید که دامنه را برای یک سال یا 5 سال می خواهید ثبت نمائید ( اگر واقعا تصمیم به کار مستمر و ادامه کار دارید و از نام دامنه مطمئن هستید ، پیشنهاد بنده ثبت 5 ساله می باشد ، چون ارزانتر می افتد و خیال شما هم راحت است )
حالا باید چهار رابط را مشخص نمائید .
a . اگر می خواهید هزینه دامنه را از همان طریق nic.ir به صورت مستقیم پرداخت کنید هر چهار رابط را روی "خودم" تنظیم نمائید .( فکر می کنم هزینه دامنه در nic.ir یه خورده از نمایندگی ها گرانتر باشد )
b. ولی اگر می خواهید یکی از نمایندگی های nic.ir هزینه را برای شما پرداخت کند سه رابط اول را روی "خودم" و رابط مالی را روی هندل نماینده ( شناسه کاربری) ثبت می کنید و به آن نماینده اطلاع می دهید تا هزینه شما را پرداخت کند . ( یا از لیست بازشو انتخاب کنید یا از جعبه متن زیر آن نیک هندل نمایندگی را وارد نمائید )
در هر صورت اگر می خواهید دامنه را برای خودتان ثبت کنید همیشه سه رابط اول را روی "خودم" تنظیم نمائید .
حالا روی کلید "بازنگری" کلیک می کنید تا به صفحه بعد بروید ، در این صفحه اطلاعات را چک می کنید و در صورت درست بودن اطلاعات ، چک باکس "بله، قبول دارم" در جلوی
آیا شما توافقنامه را قبول دارید؟ را تیک زده و روی دکمه "اقدام به ثبت!" کلیک می نمائید .
4. هم اکنون دامنه شما
رزرو شده است و پیام "
شما دامنه «نام دامنه انتخابی شما» را رزرو نمودهاید." را دریافت خواهید نمود .
وضعیت دامنه به صورت زیر مشخص شده است :
وضعیت ثبت:رزرو شده
(درخواست: در انتظار تایید دامنه, پرداختنشده)
شما باید منتظر بمانید تا وضعیت " در انتظار تائید دامنه " به "
تائید شده " تغییر پیدا کند و هیچ وقت قبل از تائید هزینه دامنه را واریز نکنید .
5. بعد از اینکه وضعیت به " تائید شده " تغییر پیدا کرد
به شما چند روز فرصت داده می شود که می توانید به صورت مستقیم یا از طریق نمایندگی ها هزینه را واریز نمائید ( هر طور که در موقع رزرو دامنه تنظیم نموده اید )
بعد از پرداخت هزینه وضعیت " پرداخت نشده " به " پرداخت شده " تغییر می یابد و شما صاحب دامنه به مدت یک یا پنج سال می باشید ، هم اکنون می توان گفت دامنه شما
ثبت شده است . ( حتما باید در فرصت داده هزینه دامنه را پرداخت نمائید وگرنه دامنه از حساب کاربری شما حذف می شود و در لیست دامنه های سایت nic.ir نشان داده می شود و مطمئنا اگر دامنه خوبی باشد فورا رزرو می گردد ، پس خیلی دقت نمایید که در فرصت داده شده هزینه را واریز و ثبت کامل دامنه را پیگیری نمائید . )
6. هم اکنون می توانید تنظیمات dns و ip ( در صورت لزوم ) را انجام داده و دامنه را به هاست مورد نظر متصل نمائید .
امیدوارم مفید واقع گردد .
حامد . م
اگر خواستید از طریق سایت میهن نیک (
www.mihannic.com ) دامنه را ثبت نمائید من می توانم برای ثبت یکساله 400 تومان و ثبت 5ساله 1100 تومان برای شما تخفیف بگیرم .
یک عرض مختصر هم با کسانی که مدام برای من ایمیل آزاردهنده می فرستند :
"
الان باز هم چندتا آدم پولکی می آیند باز پست می گذارند که برای تو چه سود زیادی دارد که می گویی من می توانم با تخفیف دامنه را برای شما ثبت کنم .
به خدای احد و واحد حتی یک ریال سود هم برای من ندارد ، به غیر از کمک به یک هم وطن . هدف من فقط کمک می باشد ، نمی دانم واقعا چقدر می توانم حرف های زننده ی همکاران که به ایمیل بنده می فرستند را برای ارزان دادن هاست و تخفیف گرفتن ثبت دامنه برای هم وطنان تحمل کنم . نمی دانم چرا بعضی ها همه چیز را با پول مقایسه می کنند !!!!
چون من نمایندگی دو ستاره میهن نیک هستم به من تخفیف می دهند و من هم دقیقا همان تخفیف را به شما می دهم .
به هر حال من جواب این اشخاص را به خدا واگذار می کنم .
"
خداوند عالم است بر کار همگان