درخواست نوشتن کد

besharati

New Member
من یک کد میخوام .در یک page یک فیلم دارم و با اومدن در این صفحه ویدیو play میشود میخوام کدی داشته باشم که ویدیو را تکرار کند

aff - SEvEN

Banned
... !

من یک کد میخوام .در یک page یک فیلم دارم و با اومدن در این صفحه ویدیو play میشود میخوام کدی داشته باشم که ویدیو را تکرار کند

سلام آقا . عصرتون بخير باشه .
آقا من اينطوري چيز زيادي نفهميدم ... راههاي زيادي هست براي اين توقع شما . اين سمپل رو ببينيد :
C:\Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\video\videotest7.mbd

در صورت برآورده نشدن توقعتون لطفا Sample کارتون يعني نمونه خام MBD اون و يا بخش ويدئو پلير اون رو پيوست کنيد ، من براتون به بهترين شکل ممکن درستش مي کنم ...

با بهترين آرزوها براي شما . :lol:

silvercover

کاربر متخصص
اگر منظور شما تکرار خودکار و مجدد ویدئو پس از اتمام هست که نیازی به کد نویسی نداره. کافیه که با دوبار کلیک بر روی شی ویدئو به قسمت خصوصیاتش برین و از اونجا گزینه Loop رو انتخاب کنین تا ویدئو به هنگام خاتمه مکررا پخش بشه.

rah

Member
دقیقاً، فقط یه لوپ می خواد.
این دستور لوپ هم در مورد اجرا شدن آهنگ به صورت اتوماتیک در بک گراند page نقش مهمی داره که برای ست کردن اون میتونید روی آیکون پیج ایجاد شده دبل کلیک >> از آنجا آدرس آهنگ رو بدید و لوپ رو تیک بزنید.
اگر هم قراره که برنامه روی سی دی ریخته بشه که کلاً آدرس دهی فایلها فرق می کنه. (SrcDrive)

پایان//

بالا