درخواست نمونه شبكه

hossein_mmb

Member
سلام.
از دوستان كسي ميتونه يه مثال براي ارسال فايل در شبكه بزاره.
اگه فقط كد كامند لاينش رو هم بزاريد بازم كافيه.
در حال حاظر در حال اتمام پروژه اي هستم كه توسط اون ميخوام قدرت mmb رو به يك عده اي نشون بدم.( البته پروژه بزرگي نيست ) كامل شد سورسش رو اينجا ميزارم.

copol

Banned
سلام

در مورد ساختنه نمونش نميدونم بتونم يا نه با کامند ، امتحان نکردم کلا ولي شدنش مي شه البته به سختي و صد البته خيلي آسون !

ولي اين پيشنهاد رو دارم براي شما که به سايت ماکروسافت مراجعه کنيد و در سرچ تايپ کنيد Command Prompt Reference و بعدش به تمامي دستورات با جستجو ميرسين ...

يعني تمامي دستوراته کامند در ويندوز و بخشه مربوط به دستوراته نت رو مطالعه کنيد .

البته من يک جستجو کردم و ليستش رو براتون لينکشو ميذارم و خاستين نگاهي بندازين :

http://search.microsoft.com/results...g=en-US&q=Command+Prompt+Reference+&x=11&y=10

اين هم باز در ارتباط با Net Send هستش :

http://technet2.microsoft.com/Windo...?qu=net+send&spvd=UserAssistance:scope:WS2003

دستورش در کامند کلا اين شکليه :

net send{Name | * | /domain[:Name] | /users} message

البته اين بدرد ارسال مسيج ميخوره ، مثله پروژه آقاي Exprience ولي براي ارسال فايل ... بيل ميرم :oops:

در کل اميدوارم موفق باشيد .

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dاز اونجا که زیاد با شبکه سر و کله زدم بهتون میتونم بگم 100% عملی هستش.

همین الانم 2 تا راه به زهنم رسید که اولیش چون آسونتر از اونیکه میگمش

:)1.برای این کار میتونیم داده ها رو تو کل شبکه ی Network مون Share کنیم اما نه بصورت عادی مثلا به فرمت dll. و هر سیستمی که نرم افزاری که به عنوان قفل ازش استفاده میشه رو داشته باشه بتونه فرمت رو بازخوانی بکنه و به حالت
اصلیش برگردونه و بعدش هم اجراش کنه که اینو خودمم تست کردم توسط همون پلاگینی که دوست خوبمان ali-abedian گذاشته بود و کار هم کرد.

از طریق ip آدرس مشخص کنیم .... که اگر توضیح کامل می خواین بگید توضیح بدم الان حوصله ندارم.

Silver Soft

:)ببینید میتونید 2 تا برنامه بنویسید یکی برای ارسال و دیگری هم برای دریافت فایل.
بعد یک فایل رو به وسیله ی نرم افزار ارسال کننده ارسال کنید و نرم افزار اون فایل رو کد بندی و مثلا یه فایل text یا dll به اون اضافه کنه و در شبکه share بکنش *** این برای ارسال ***

برای دریافت هم یه برنامه مینویسن که هر چند ثانیه درایو share رو چک کنه که آدرس درایو share هم به صورت زیر است:
share folder//
که به جای share folder نام درایو به اشتراک گزاشته شده رو میزارین و بعد به برنامه میگین فایل text یا dll که در درایو بارگزاری شده رو بخونه و اگه مثلا مساوی 192.168.0.86 که آی پی همان سیستم دریافت کننده هست بود فایل رو در یک درایو ذخیره کنه و اگر هم
آدرس ip که در فایل بود با آدرس ip سیستم دریافت کننده یکسان نبود یک error بده و .... ***اینم برای دریافت ***

:Dاگر خواستین بگین تا بعد از ظهر یه نمونه واستون میسازم و میزارم و در ضمن این کا رو خورم تست کردم و 100 البته که به درستس کار میکنه.

maloos

New Member
man daneshjoo com hastam . bayad ta shanbeh ie amoozeshe koli az multi.. bedam .komak mikham az u?
mer30

Silver Soft

جواب

:)این هم یک نمونه که میدونم خیلی نقص داره ولی مفهوم کلی رو میرسونه.

در فایل sender آدرس \\ داده شده که به معنای درایو share شده در شبکه هست و این برنامه فایل my ip.dll رو هر 300 میلی ثانیه چک میکنه و اگه کد شخص گیرنده درست بود فایل رو به اسم و فرمت اصلیش بر میگردونه تا بشه ازش استفاده کرد که خودتون میتونید کاملترش کنید.

و فایل receiver با زدن دکمه ی Send your ip فایلی رو که برنامه ی sender چک میکنه رو در درایو share میسازه و کد شمارو در داخلش ذخیره میکنه تا sender شما رو چک کنه و اگر هر دو کد با هم match شدن فایل رو برای شما تغییر فرمت میده.

حالا شما میتونید چند کار دیگه هم بکنید:
برنامه رو طوری کد نویسی کنید که هیچ فایلی رو رو شبکه نزاره و فقط کد رو چک کنه و بعد با استفاده از if بهش بگین که اگه کد درست بود فایل رو در درایو share شده کپی کن.

:Dخداییش وقت خیلی کم بود سرمم شلوق اگه بگی تا کی می خوایش میتونم بهت کمک کنم شایدم واست کاملشو بسازم.

پیوست ها

• Send file on network.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 36

hossein_mmb

Member
واقعا ممنونم.
روش كار با چيزي كه اول دنبالش بودم فرق داره ( من ميخواستم فايل رو به هارد طرف و در آدرس مشخصي بفرستم ) ولي اين هم روش خوبيه و جواب خواهد داد :d

Silver Soft

:Dاگه روش کا کنید شدنیه میتونید یه برنامه بسازید که هر چند ثانیه درایو share رو چک کنه و اگه فایلی بهش اضافه شده بد یک پیغام بده و از شما مسیری بخواد و شما با مشخص کردن مسیر برنامه فایل رو cut ودر مسیر مورد تظر paste کنه.
میتونید به برنامه ی ارسال کننده بگین ip adress طرف رو هم بخونه که فایل برای هر کسی تو شبکه نره و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا