درخواست نمونه سئوالات عملی امتحان ویژوال بیسیک

kemiaonline

Banned
سلام

من چند روز دیگه امتحان عملی ویزوال بیسیک دارم :sad:
خواهش میکنم چند تا نمونه سوال مهم امتحانی همراه با سورس کد و جواب (اگه امکان داشت با توضیح ) برام بزارید
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون
منتظرم
 

i_lover3000

Member
ببینم تو چه سطحی می خوای؟؟؟
من می تونم تو سطح دبیرستان و فنی حرفه ای برات بزارم اگه بدردت می خوره بهم خبر بده
 
آخرین ویرایش:

kemiaonline

Banned
سلام
ممنون دوست عزیز
دقیقا" من هم در همین سطح میخوام
لطف کنین و کمکم کنید خیلی ممنون میشم
در ضمن تاریخ امتحانم چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه است خیلی برام حیاتیه این امتحان به هر حال بعد از خدا تنها امیدم همینجاست
تنهام نذارید
منتظر نمونه سوالاتم
 

Peace Dove

Well-Known Member
ببین عزیز اصلا ناراحت نباش استرس هم به خودت نده
من یک ماه پیش امتحان عملی برای فنی داشتم.
من چون اولین بارم بود خیلی ترسیده بودم.اما وقتی نگاهی به سوالات کردم ترسم ریخت
4 تا سوال بیشتر نبود.اما سوال هایی بود که تا حالا ندیدم.
مثلا یک سوال این بود:
یک لیبل درست کنید که چشمک بزنه.
یا
یک توپ متحرک درست کنید
زیاد نگران نباش آسونه
 

kemiaonline

Banned
ممنونم سامان جون
حالا میشه سورس کد همین لیبل چشمک زن و توپ متحرک رو برام بزاری ؟ :-?
 

the_king

مدیرکل انجمن
یک Label با نام پیشفرض Label1 روی فرم قرار دهید.
حالا یک Timer با نام پیشفرض Timer1 را روی فرم قرار دهید.

کد های زیر برای چشمک زدن Label1 کافیست :
کد:
Private Sub Form_Load()
    [B]Timer1[/B].Interval = 500
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
    [B]Label1[/B].Visible = Not [B]Label1[/B].Visible
End Sub

برنامه توپ متحرک را هم بصورت انیمیشنی ساختم. توپ در حین حرکت و برخورد با زمین و دیواره های کادر اطرافش
به دور خودش هم می گردد.



کد برنامه توپ متحرک به همراه فایل اجرایی exe ضمیمه این پست می باشد.
 

پیوست ها

  • Ball.zip
    31.1 کیلوبایت · بازدیدها: 203

kemiaonline

Banned
بسیار ممنون
اما چند تا سوال برام پیش اومد
1---اگر بخوام لیبل یه بار به رنگ ابی چشمک بزنه و یک بار به رنگ قرمز چه کدی رو باید بهش اظافه کنم ؟
2---اگر بخوام که لیبل یک رنگ تصادفی رو برای خودش انتخاب کنه یعنی یه بار مثلاگ قرمز بشه یه بار ابی یه بار زرد بعد قرمز دوباره ابی بعد مشکی و ...... چه کدی رو باید بهش اظافه کنم ؟
 

the_king

مدیرکل انجمن
کد چشمک زدن Label1 با دو رنگ قرمز (vbRed) و آبی (vbBlue) بدین شکل خواهد بود :

کد:
Private Sub Form_Load()
    [B]Timer1[/B].Interval = 500
    Timer1_Timer
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
    Static State As Boolean
    State = Not State
    [B]Label1[/B].ForeColor = IIf(State, [B]vbRed[/B], [B]vbBlue[/B])
End Sub

کد چشمک زدن تصادفی Label1 با چندین رنگ متفاوت :
کد:
Private Sub Form_Load()
    [B]Timer1[/B].Interval = 500
    Timer1_Timer
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
    Static Index As Long
    Dim Colors As Variant, [B]PrevIndex[/B] As Long
    Colors = Array([B]vbRed[/B], [B]vbBlue[/B], [B]vbYellow[/B], [B]vbBlack[/B], [B]vbGreen[/B], [B]vbMagenta[/B])
    [B]PrevIndex[/B] = Index
    [B]Do[/B]
        Index = Int(Rnd * (UBound(Colors) + 1))
    [B]Loop[/B] While Index = [B]PrevIndex[/B]
    [B]Label1[/B].ForeColor = Colors(Index)
End Sub

به دلیل استفاده از متغیر PrevIndex و یک حلقه Do / Loop امکان تکراری شدن رنگ در دو مرحله
پیاپی وجود ندارد، مثل بعد از رنگ قرمز حتما باید رنگی جز قرمز انتخاب شود وگرنه دوباره مرحله انتخاب رنگ تکرار می شود.
 

i_lover3000

Member
Answer

سلام
دست تمام دوستانی که کمک کردند درد نکنه :D
منم سوالاتی که خودمون خوندیم رو می زارم :neutral:
البته نسبت سوالات دوستان خیلی کم ارزش تر باشه فکر کنم
ولی مطمئن باش که سوالات ساده ای میاد ، من که خودم همین چند وقت پیش امتحان دادم خیلی ساده بود

1. یک دایره بر روی فرم رسم شود و بعد از 1 ثانیه پاک شود و یک دایره کوچکتر رسم شود؟

کد:
Dim i As Long


Private Sub Form_Load()
i = 70
Timer1.Interval = 1000
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()

Me.ForeColor = &H8000000F
Circle (170, 170), i
If i <> 10 Then i = i - 10
Me.ForeColor = vbBlack
Circle (170, 170), i
If i = 10 Then i = 70
Me.ForeColor = &H8000000F
Circle (170, 170), 10

End Sub





2. برنامه ای بنویسید که 10 عدد (یا رشته) از ورودی گرفته و در لیست 1 قرار دهد، سپس آنها را به صورت یکی در میان در لیست 2 نمایش دهد؟
کد:
For i = 1 To 10
  List1.AddItem InputBox("")
Next

For i = 0 To 11 Step 2
   If i >= 10 Then Exit For
   List1.ListIndex = i
   List2.AddItem List1.Text
Next




3. یک پروژه مانند شکل زیر بسازید ، که با زدن دکمه > یک کاراکتر از سمت راست به سمت چپ انتقال یابد و با زدن دکمه < یک کاراکتر از سمت چپ به سمت راست انتقال یابد؟

23kopye.gif



کد:
Private Sub Command1_Click()
Text1.Text = Replace(Text1.Text, Left(Text1.Text, 1), "") + Left(Text1.Text, 1)
End Sub

Private Sub Command2_Click()
Text1.Text = Right(Text1.Text, 1) + Replace(Text1.Text, Right(Text1.Text, 1), "")
End Sub
توجه : البته برنامه بالا يه مشكل داره ؟؟!!!!





4. برنامه ای بنویسید که جدول ضرب 10 در 10 را حساب و چاپ کند؟

توجه : Multiline تکست باکس را true کنید

کد:
For i = 1 To 10
  For j = 1 To 10
    Text1.Text = Text1.Text & Str(i * j) + "  "
  Next j
  Text1.Text = Text1.Text + vbCrLf
Next




5. برنامه ای بنویسید که زمان لازم برای چاپ اعداد 1 تا 5000 درون لیست را به ما بگوید؟

کد:
a = Time
For i = 1 To 5000
List1.AddItem i
Next
MsgBox Time - a





6. برنامه ای بنویسید که 5 رشته از کاربر دریافت کند ، اگر درون هر کدام از رشته ها حرف B , b بود به C تغییر دهد؟

کد:
For i = 1 To 5
   a$ = InputBox("í˜ ÑÔÊå æÇÑÏ ˜äíÏ")
   List1.AddItem a

   For j = 1 To Len(a)
     If Mid(a, j, 1) = "b" Or Mid(a, j, 1) = "B" Then
     h = Replace(a, Mid(a, j, 1), "C")
     End If
   Next
   List2.AddItem h
   h = ""
Next




7. برنامه ای بنویسید که یک رشته از کاربر دریافت کند، و درون یک combo اعداد 1 تا طول رشته را قرار دهد، سپس با کلیک روی هر کدام از اعداد combo همان حرف را به ما نشان دهد؟

کد:
Private Sub Command1_Click()

Dim a As String
 a = InputBox("")
For i = 1 To Len(a)
  Combo1.AddItem i
Next

End Sub


Private Sub Combo1_Click()
MsgBox Mid(a, Combo1.Text, 1)
End Sub



8. دو عدد از ورودی گرفته و بدون استفاده از عمل ضرب آنها را ضرب کند؟؟

کد:
Dim a As Integer, b As Integer, s As Integer

Private Sub Command1_Click()
a = InputBox("")
b = InputBox("")

For i = 1 To a
 s = s + b
Next
MsgBox s

End Sub
 
آخرین ویرایش:

kemiaonline

Banned
تو نیکی کن و در دجله انداز
که ایزد در بیابان میدهد باز
از همه ممنونم
من هم سعی میکنم سوالاتی که برام اومد بزارم
اگه میشه چند تا دیگه سورس برام بزارید
ممنون
 

kemiaonline

Banned
راستی یه سوال دیگه
کدی رو میشناسید که مولتی لان و اسکرول بار رو فعلل کنه
این کدتوی کامند یک قابل نوشتن باشه
 

i_lover3000

Member
سلام
یه سوال دیگه هم یادم اومد

سوال : n عدد بوسیله inputbox از کاربر گرفته و میانگین آنها را حساب کنید ؟؟

یکم خودت فکر کن روش ،، حتما جوابش رو پیدا می کنی.
 

Nokhodi

Member
آزمون تستی در vb

سلام بر اساتیدو برنامه نویسان محترم...:)
خوب و خوش باشین...

من تو یکی فروم هایی که عضو بودم یه سورس گرفتم اونم آزمون تستی الکترونیک در vb...
آزمون قلم چی فک کنم بود...


دوستان از این نوع سورس ها دارین؟ شدیدا احتیاج دارم...:sad:



سپاس فراوان...:)
 

helpnp

New Member
من هم سی ام همین ماه امتحان داشتم ! ممنون که کمک کردین ... :oops::cool::snap::lol:
 

جدیدترین ارسال ها

بالا