درخواست نسخه آپدیت شده ی کتاب Introducing Starling

spryboy

کاربر فعال
سلام به همه ی رفقا

چند روزی هست که کتاب Introducing Starling نوشته ی Thibault Imbert ، ویراش و آپدیت شده. من هر کاری کردم، نتونستم از سایت Oreilly اون رو دانلود کنم. اگر کسی این نسخه رو داره، لطف میکنه و زحمت آپلودش رو بکشه.

با تشکر فراوان

spryboy

کاربر فعال
سایت Oreilly که مفت کار نمیکنه رفیق!!!

مخاطب پست من، افرادیند که این کتاب رو میشناسند.
شما که اطلاع ندارید، برای چی میاید و پست بی مورد و بیهوده میزنید و وقت خودتون و دیگران رو میگیرید.
این یک کتاب رایگانه (مفته) و Oreilly فقط اون رو منتشر کرده. دریافت اون هم برای همه آزاده، اما چون روند دریافتش مشابه روند خریدن کتاب از این انتشاراته، و نیاز به وارد کردن اطلاعات و چیزهای دیگه داره، من نتونستم اون رو دانلود کنم. اگر روش دریافتش جور دیگه ایه و کسی میدونه، من رو هم راهنمایی کنه، دستش هم درد نکنه.

من نمیدونم چرا کسانی که چیزی رو نمیدونند، میان، یا حدس میزنن!، یا احساس میکنن!، یا فکر میکنن!، یا کلا یک چیز دیگه میگن!!!. خوب وقتی یک چیزی رو نمیدونید، مجبور نیستید که اظهار نظر کنید.

آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
من نمیدونم چرا کسانی که چیزی رو نمیدونند، میان، یا حدس میزنن!، یا احساس میکنن!، یا فکر میکنن!، یا کلا یک چیز دیگه میگن!!!. خوب وقتی یک چیزی رو نمیدونید، مجبور نیستید که اظهار نظر کنید.

armanbm

کاربر VIP
سلام ببخشید دیر شد.
امیدوارم به دردتون بخوره هنوزم:
کد:
http://s3.picofile.com/file/7583041284/Introducing_Starling.pdf.html
بهتر بود این سوال رو تو قسمت بازی سازی فلش میزاشتید که من میدیدم و پاسخ میدادم. چون استارلینگ همونطور که خوودتون میدونید مخصوص بازی سازی هستش.

اگه عمری باقی باشه دوست دارم آموزش ویدئویی این موتور رو هم بزارم. البته بعد از اتمام این مجموعه ی آموزشی موتور فیزیکی که فعلا در حال ساخته.

چون استارلینگ واقعا چیز جالبیه. البته من هرچی باد بدم برطبق همین کتاب و آموزش های HSharma.com خواهد بود. اینطوری بهتره.

در پناه خدا.

آخرین ویرایش:

spryboy

کاربر فعال
سلام ببخشید دیر شد.
امیدوارم به دردتون بخوره هنوزم:
کد:
http://s3.picofile.com/file/7583041284/Introducing_Starling.pdf.html
بهتر بود این سوال رو تو قسمت بازی سازی فلش میزاشتید که من میدیدم و پاسخ میدادم. چون استارلینگ همونطور که خوودتون میدونید مخصوص بازی سازی هستش.

اگه عمری باقی باشه دوست دارم آموزش ویدئویی این موتور رو هم بزارم. البته بعد از اتمام این مجموعه ی آموزشی موتور فیزیکی که فعلا در حال ساخته.

چون استارلینگ واقعا چیز جالبیه. البته من هرچی باد بدم برطبق همین کتاب و آموزش های HSharma.com خواهد بود. اینطوری بهتره.

در پناه خدا.

سلام

خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید. اما، همونطور که گفتم، نسخه ی آپدیت شده ی این کتاب رو میخوام.بنده، قبلا ویرایش اول این کتاب رو خوندم و حتی آموزشهای Sharma رو هم قبلا تماشا کردم(Hungry Hero).

برای اطلاع از جزئیات موارد آپدیت شده و اضافه شده در این کتاب، میتونید به وبسایت Thibault Imbert مراجعه کنید.

با تشکر

آخرین ویرایش:

armanbm

کاربر VIP
دوست من آخرین نسخه ی کتاب تا جایی که بنده میدونم همین هست.
میتونید از خود سایت O'really ببینید:
http://shop.oreilly.com/product/0636920024217.do
که ماه انتشار کتاب اول 2012 هست. لینک کتابی که بنده دادم نیز همین هست.
فکر میکنم این ورژنی که شما میفرمایید هنوز انتشار پیدا نکرده باشه.

در پناه خدا.

spryboy

کاربر فعال
دوست من آخرین نسخه ی کتاب تا جایی که بنده میدونم همین هست.
میتونید از خود سایت O'really ببینید:
http://shop.oreilly.com/product/0636920024217.do
که ماه انتشار کتاب اول 2012 هست. لینک کتابی که بنده دادم نیز همین هست.
فکر میکنم این ورژنی که شما میفرمایید هنوز انتشار پیدا نکرده باشه.

در پناه خدا.

با سلام دوباره

دوست عزیز، در مورد سایت OReilly حق باشماست. من هم نمیدونم چرا مشخصات کتاب رو آپدیت نکردن (احتمالا مسئولیت اون قسمت رو دادن به یکی از بچه های خودی). اما Thibault Imbert (نویسنده ی کتاب)، در وبسایت خودش (لینکش رو در پست قبلی گذاشتم) نوشته که از همون لینک دانلود قبلی میتونید نسخه ی جدید رو دریافت کنید. جزئیات آپدیت ها رو هم نوشته که به نظر میاد، یک چیزی حدود 30 صفحه به کتاب اضافه کرده.

در هر حال خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
این آپدیت جدیدش بیشتر مطلباش یا تو فوروم یا توwiki خود سایت بهش پرداخته شده
دیروز هم نسخه 1.3 فریم ورکش اومد..

spryboy

کاربر فعال
سلام به همه

با تشکر از جاوید عزیز و بقیه دوستان

@جاوید
خیلی خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید. راستش دیروز این کتاب رو دانلود کردم. الان هم اومدم برای استفاده ی بقیه اون رو آپلود کنم که دیدم شما هم لینک دانلودش رو قرار دادید.
البته چون کتابی که من دانلود کردم، ویرایش پنجم_ه و کتابی که شما قرار دادید ویرایش چهارم_ه، اون رو آپلود میکنم تا دوستان از آخرین ویرایش استفاده کنند.

@alborzmedia
جناب alborzmedia عزیز، بابت پست شاکیانه ام در جواب پست شما، ازتون عذر میخوام. بالاخره شاکی شدم دیگه.

با تشکر از همه دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا