درخواست نرم افزار ساخت تم xp

NAKOOT

Well-Known Member
سلام دوستان
یه برنامه می خواستم بهم معرفی کنید در زمینه ساخت تم برای ویندوز xp ...
کاربریش ساده باشه در عین حال قدرتمند باشه ... در حدی که بشه کارهای حرفه ای باهاش زد ...
پیشاپیش ممنون.

Mandana

Active Member
می با style builder کار کردم.البته ورژن اش فکر کنم قدیمی باشه، چون دیگه دنبالش نرفتم.اما کار باهاش شدیدن راحته و می بعد از دو هفته اولین عدد تم ئه ایکس پی ئه خودم رو تونستم بسازم ( اونم بیشتر گرافیکش طول کشید، و الا کار باهاش رو دو سه روزه یاد میگیری)
r0l916znaivnrvve7okl.gif

برنامه برای اینکار زیاده اما به نظرم هیچ کدوم به قدرتمندی و در عین حال ساده گی! ئه این نمی رسیدن
موفق باشی دوست جان
d0s69thbefhifftitrzp.gif

NAKOOT

Well-Known Member
می با style builder کار کردم.البته ورژن اش فکر کنم قدیمی باشه، چون دیگه دنبالش نرفتم.اما کار باهاش شدیدن راحته و می بعد از دو هفته اولین عدد تم ئه ایکس پی ئه خودم رو تونستم بسازم ( اونم بیشتر گرافیکش طول کشید، و الا کار باهاش رو دو سه روزه یاد میگیری)
r0l916znaivnrvve7okl.gif

برنامه برای اینکار زیاده اما به نظرم هیچ کدوم به قدرتمندی و در عین حال ساده گی! ئه این نمی رسیدن
موفق باشی دوست جان
d0s69thbefhifftitrzp.gif

ممنون مانی :D

دانلود می کنیم ، امتحان می کنیم :دی
خدا رو چه دیدی شاید یه کاره ای شدیم در زمینه تم :دی
بعد با این برنامه ئه می شه خروجی گرفت که بقیه بدون داشتن نرم افزارش بتونن تم رو نصب کنن؟! آخه بعضیاش باید نرم افزاری که باهاش تم رو ساختن هم روی سیستم بقیه نصب باشه تا بتونن تم رو اجرا کنن ...
بازم تشکرات
:lol:

NAKOOT

Well-Known Member
چه باحال :دی
وقتی می خواستم دانلود کنم دیدم دوتا نسخه داره!!!
یکی برای خانوم ها و یکی هم برای آقایون !!!
smilies_msn_zorrito-18.gif

البته حجم نسخه خانوم ها بیشتر بود
smilies_msn_zorrito-09.gif

Mandana

Active Member
احتمالن اونی که داری دانلود می کنی style xp هستش.باید این برنامه رو نصب داشته باشی تا بتونی style builder کار کنی.حداقل اون موقه که می کار می کردم ازین قرتی بازیها نداشت
b9.gif

نه خوب.بهر حال برای استفاده از اون چیزی که درست می کنی اون شخص باید style xp رو داشته باشه.البته قبلن یادمه بعد از اون می تونستم پسوند تم رو به .theme تغییر بدم.اونجوری بدون اینکه استایل ایکس پی نصب باشه می شه از اون تم استفاده کرد.البته دقیقن یادم نیست اما اگه سوالی داشتی بپرس، هنوز یه چیزایی یادمه
b27.gif

موفق باشی
mashimaro5.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا