درخواست نرم افزاري براي جداسازي صداي خواننده از متن آهنگ.

swi

Member
آقا يه نفر يه فضا به ايشون بده فايلو آپلود كنند مام به فيض برسيم

سلام به همه برو بچ باحال

آقا تا اونجايي كه بنده اطلاع حاصل كردم :wink: اين كار با نرم افزار ؛به طور كامل؛ شدني نيست ... ! يه مدت سخت دنبالش بودم كه صداي ابي رو از روي آهنگ وردارم اما نشد :( يه نرم افزار هست به نام Vocal Remover كه اين كارو ميكنه اما نه به صورت كامل صداي خواننده رو Fade ميكنه اما كامل نه وصداش شنيده ميشه احتمالا همونجوري كه دوستان در بالا گفتن از همون قانون فركانس استفاده ميكنه ... اما اين كار 100% با سخت افزار - مثلا ضبط آيوا - امكان پذيره.

حالا اگه چيز جديدتري اومده باشه كه صدارو برداره داشتين به ما هم بدين دعا تون ميكنيم اما بازم فك نميكنم باشه :lol: ...

مخلص همگي

فرهاد

a Truth Seeking

Active Member
حجم اون نرم افزار چقدره؟
مي تونين اون رو در جايي ارسال كنين تا ما هم از اون استفاده كنيم.
متشكرم.

آقايون نرم افزاري كه شما دنبالش ميگرديد اسمش هست Vocal Remover كه هم پلاگ اين مخصوص Winamp داره هم پلاگ اين DirectX ولي به هيچ وجه شمارو راضي نخواهد كرد ولي امتحانش خالي از لطف هم نيست :)
راستي توي گوگل راحت ميتونيد پيدا كنيد

moein273

Member
عجب جالبه هنوز فكر ميكنن بعضي ها كه همچين چيزي وجود داره شايد از ساختار صوتي يك فايل خبر ندارن.

a Truth Seeking

Active Member
معین جان مسله خبر داشتن و یا نداشتن از ساختار فایل صوتی نیست نرم افزارهایی واقعا حرفه ای مثل Sound Forge قادر به انجام ویرایش هایی برروی فایل های صوتی هستن که حقیقتا باور نکردنی هست.

Maxton

Active Member
دوستان اسم برنامه من اينه mp3doctor كه كلي قابليت داره يكيش اينه و من خودم ازش استفاده نكردم فقط دانلود كردم

a Truth Seeking

Active Member
ممنون مهدي جان من اين نرم افزار رو دارم لطف مي كني بگي كدوم قسمت از اون همچين قابليتي داره.

Maxton

Active Member
اقا توروث شرمنده من زياد با اهنگ ميونه ندارم خيلي هم دنبالش نيستم ولي اگر مي خواي اموزش شو واست گير بيارم.

moein273

Member
a Truth Seeking گفت:
معین جان مسله خبر داشتن و یا نداشتن از ساختار فایل صوتی نیست نرم افزارهایی واقعا حرفه ای مثل Sound Forge قادر به انجام ویرایش هایی برروی فایل های صوتی هستن که حقیقتا باور نکردنی هست.

من خودم تقريبا زير روي sound forge رو بلدم اما اون كارهايي كه sound forge ميكنه از نظر منطق فايلهاي صوتي معجزه محسوب نميشه تنها شامل ابزارهاي فوق العاده قوي اي هست كه اين كارهارو انجام ميده و همش هم طبق همون ساختار صوتي فايلهاست و اين كاري كه شما ميخواييد خارج از ساختار صوتي هست و در آخر اين همه گشتن تنها نرم افزارهايي رو خواهي داشت كه شايد فقط يه كمي صداي خواننده رو كم كنه تازه اونم نه همه فايلها.

جدیدترین ارسال ها

بالا