درخواست نرم افزاري براي جداسازي صداي خواننده از متن آهنگ.

a Truth Seeking

Active Member
آيا نرم افزاري براي انجام اينکار وجود دارد خروجي آن فرمت هاي رايج صوتي بغير از فرمت MIDI باشد؟

EHSAN_J

Active Member
تا اونجا كه من مي دونم يه فيلتر بود كه اينكا رو ميكرد ولي چون با فركانس كار مكرد هر صدايي كه تو اون فركانس بود از بين ميبرد

مثلا هم صداي خواننده و هم قسمتي از صداي آهنگ رو

يكي از فيلتر هاي winAmp بود

a Truth Seeking

Active Member
غير از نرم افزار Winamp نرم افزار ديگه هست كه كار تخصصيش همين باشه و نسبت به نرم افزار Winamp دقت بيشتري براي جداسازي داشته باشه من هم يه چيزايي در مورد اين قابليت Winamp شنيده بودم ولي نمي دونستم صحت داره يا نه.

d@nial

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
غير از نرم افزار Winamp نرم افزار ديگه هست كه كار تخصصيش همين باشه و نسبت به نرم افزار Winamp دقت بيشتري براي جداسازي داشته باشه من هم يه چيزايي در مورد اين قابليت Winamp شنيده بودم ولي نمي دونستم صحت داره يا نه.
بنده هم نيازمندم(البته دوست دارم داشته باشمش)

Marzban

Well-Known Member
من يه سي دي دارم پر از اينجور برنامه هاست.اگه خواستيد از بازار بخري. بگيد سي دي "Music King" را مي خواهيد.
توش همه چي هست.
هر كي خواست براش ژست مي كنم.
يك نمونه از اين نرم افزار ها Acid است البته این کار بسیار مشکل است مهم این است که شما بتونید به آهنگ خوب گوش بدبد و فرکانس صدای خواننده را پیدا کنید.

alireza_a4

Member
نرم افزار Sound Forg كاري رو كه مي خواي مي كنه ( البته مي گن )‌من هنوز فرصت امتحانشو نداشتم

a Truth Seeking

Active Member
alireza_a4 گفت:
نرم افزار Sound Forg كاري رو كه مي خواي مي كنه ( البته مي گن )
من هم اين نرم افزار رو دارم درباره امكاناتش هم زياد شنيدم ولي راستش رو بخواي من هم زياد باهاش كار نكردم نمي دونم از كجاش مي شه براي اينكار استفاده كرد. :cry:

Marzban

Well-Known Member
فكر نكنم لينكش باشه چون حجمش بالا است.
چند تا ديگه هم پيدا كردم.
Wave Lab Cool edit.........
باز هم تا كيد كنم مهم اينكه شما خوب گوش كنيد و نگاه كنيد به فركانس بقيه كار زياد مشكل نيست

mojtaba2negin

New Member
marzban گفت:
فكر نكنم لينكش باشه چون حجمش بالا است.
چند تا ديگه هم پيدا كردم.
Wave Lab Cool edit.........
باز هم تا كيد كنم مهم اينكه شما خوب گوش كنيد و نگاه كنيد به فركانس بقيه كار زياد مشكل نيست
از Nero Wave Editor ميشه استفاده كرد با فيلتر ها و افكتهايي كه داره

a Truth Seeking

Active Member
تاحدودي با Nero Wave Editor كار كردم امكانات جالبي داره.بايد دقت كنم ببينم دقيقا كدوم قسمتش براي انجام اينكاره.

Alioffline

Member
من از اين برنامه ها تا دلت بخوا دارم اما در هاردم است چطوري به اشتراك بذارم كمكم كنيد تا كمكتان كنم

Alioffline

Member
من از اين برنامه ها تا دلت بخوا دارم اما در هاردم است چطوري به اشتراك بذارم كمكم كنيد تا كمكتان كنم

Alioffline

Member

a Truth Seeking

Active Member
Alioffline جان دمت گرم حجم اون نرم افزارهاي شما چقدره؟
ببينيم چطور مي شه دريافتش كرد.

Alioffline

Member
بابا صد تا هستن كدوم من بايد يه سر به بانك نرم افزارم بزنم فكر كنم سه چهار كيف فقط از اين برنامه ها دارم فكر كنم حوالي 50 مگا بيشتر نشن من حداكثر فضا رو گفتم شايد كمتر باشه

swi

Member
آقا مطميني اين برنامه هايي كه ميگي كارش همينه ؟
خودت امتحان كري ببيني درست كار ميكنه ؟

Alioffline

Member
نه من امتحان نكرده ام ولي مطمپنم كارشون اينه دوستم امتحان كرده جلوي خودم وبه جاي صداي شادمهر من خودم خوندم
ولي خيلي دنگ و فنگ داره تا بتوني رديفش كني

جدیدترین ارسال ها

بالا