درخواست نام یک نرم افزار برای بک آپ!

izone

Active Member
با درود به شما.

شاید شما هم مانند من مشکل کند شدن ویندوز را داشته باشید. من که چون زیاد برنامه های گوناگونی را نصب و پاک میکنم ویندوزم پس از زمانی بسیار کندتر از پیش میشه و مجبور میشم که هر 6-7 ماه یکبار هارد را فرمت کنم و همه چیز را از ابتدا نصب کنم. گذشته از زمانی که میبره برای من (نزدیک یک روز) تا دوباره همه برنامه های مورد نیازم را نصب کنم کلی هم از برنامه هایم که روی سی دی دارم را ممکنه پیدا نکنم و دوباره باید کلی دنبالشون بگردم.

یکسال پیش در یک مجله اینترنتی در اینجا خواندم که برنامه یا برنامه هایی است که میتوان از آنها برای بک آپ گیری از ویندوز و کل هارد بهره گیری کرد. یعنی یکبار که کاملا همه برنامه های مورد نیاز را نصب کردیم میشه از کل هارد یک Image گرفت و هر زمان که دوباره خواستیم بجای نصب کردن ویندوز و برنامه های دیگر اون بک آپ را باز میگردانیم که خیلی کار را آسانتر میکند.

نام اون برنامه را یادم نمیاد. برای همین خواستم از شما بپرسم که برای اینکار برنامه ویژه ای را سراغ دارید و یا تجربه ای در این باره دارید یا خیر؟

سپاسگزار میشم اگر کسی کمک کند.

amirhomayoun

Active Member
من Acronis True Image 10.0 Build 4871 Home رو پیشنهاد میکنم. بینظیره. سرعت بسیار بالایی داره، کار کردن باهاش هم بسیار ساده است. قیمتش هم خیلی کمه. 30 دلار! (حالا انگار کسی خواست بخره!) از اینجا میتونید ورژن فول رو دانلود کنید: (100مگا بایت)

http://rapidshare.com/files/17063163/Acronis.True.Image.Home.rar.html

izone

Active Member
Sunset جان ممنون از شما.

امیرهمایون جان از شما هم ممنونم. الآن که نام این برنامه را نوشتید متوجه شدم که همان برنامه ای است که در بالا گفتم فراموش کردم نام اونرا.

در اون مجله هم خیلی از این خوبی گفته بود. الآن هم گرفتم و نصب میکنم ببینم چجوریه. ممنون از کمک شما.

amirhomayoun

Active Member
برای من از 8 گیگابایت دیتا (درایو ویندوزم با یه سری نرم افزار) ظرف 9 دقیقه IMAGE گرفت و روی DVD رایت کرد! حجم 8 گیگ رو هم کرد 3.7 گیگ (با فشرده سازی بالا) ظرف 40 دقیقه هم RESTORE کرد.

یه خواهش ... میتونید فایل اجرایی برنامه (فایل exe که برنامه اجرا میشه باهاش) رو zip کنید یه جا برای من آپلود کنید؟ من نمیتونم از rapidshare یه فابل 100 مگی دانلود کنم. برای همین فایل trial رو از سایت اصلی گرفتم و اون قابلیت register شدن نداره. میخوام ببینم اگه فایل Exe فول رو Replace کنم جای فایل خودم میتونم Register کنمش یا نه.
ممنون میشم.

izone

Active Member
3 فایل اجرایی را که در پوشه اصلی بود را برایتان در نشانی زیر گذاشتم. گفتم شاید در فایل اصلی نباشد. هر زمان که گرفتید بفرمایید که پاکش کنم. ممنون.

اگر بازهم نشد بگید که کل فایل 102 مگابایتی را جای دیگری برایتان آپلود کنم تا بتوانید بگیرید. فقط اگر اینگونه خواستید بفرمایید که کل فایل را یکجا بگذارم یا اینکه چند تکه اش کنم؟

باز هم از شما سپاسگزارم.

www.iranzone.net/TrueImageHome.rar

amirhomayoun

Active Member
نخیر بنده بسیار از شما سپاسگزارم. و شرمنده که سوءاستفاده کردم!
فایل را گرفتم. بسیار لطف کردید. (البته error داد. ولی مشکلی نیست. دانشگاه ها که باز بشه از دانشگاه میگیرمش. باز هم از لطفتون ممنون.)

پ.ن.) آواتار بسیار زیبایی دارید. منظورم پرچم کاوه آهنگر است.

جدیدترین ارسال ها

بالا