درخواست موضوع پروژه براي برنامه نويسي سوكت در c#

dr-solomons

New Member
با سلام
بنده دانشجوي كارشناسي كامپيوتر هستم
مي خواستم پروژه فارغ التحصيلي خودمو راجع به برنامه نويسي سوكت در C# انجام بدم
البته من برنامه نويس وب هستم و J2SE هم مقداري كار كردم
در زمينه سوكت تنها تجربه من يه برنامه كوچك با VB بوده (ارتباط بين 3 كامپيوتر ، سرور ، واسط و كلاينت) با استفاده از winsock
ولي نمي دونم چه پروژه اي انجام بدم
لطفا از دوستان سوكت كار در C# اگر كسي مثال خوبي در ذهن داره كه در حد من باشه بده كه به اساتيد ارائه بدم.
نظر من سيستم داخلي كتابخانه است

با تشكر
www.khabarchin.com

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام
بنده دانشجوي كارشناسي كامپيوتر هستم
مي خواستم پروژه فارغ التحصيلي خودمو راجع به برنامه نويسي سوكت در C# انجام بدم
البته من برنامه نويس وب هستم و J2SE هم مقداري كار كردم
در زمينه سوكت تنها تجربه من يه برنامه كوچك با VB بوده (ارتباط بين 3 كامپيوتر ، سرور ، واسط و كلاينت) با استفاده از winsock
ولي نمي دونم چه پروژه اي انجام بدم
لطفا از دوستان سوكت كار در C# اگر كسي مثال خوبي در ذهن داره كه در حد من باشه بده كه به اساتيد ارائه بدم.
نظر من سيستم داخلي كتابخانه است
با تشكر
www.khabarchin.com
سیستم داخلی کتابخانه بیشتر برای مباحث بانک اطلاعاتی و یا برنامه نویسی تحت وب مناسبه تا برنامه نویسی سوکت.
بهتر است روی موضوعاتی متمرکز شوید که بیشتر ارسال و دریافت داده دارند تا پردازش اطلاعاتی.

پیشنهاد می کنم که :

یک مسنجر ساده بسازید، یعنی یک برنامه که دو نسخه ازش را روی دو سیستم مجزا اجرا کنید.
این برنامه ساده شامل یک ListBox است که متن های ارسالی و دریافتی را نشان می دهد
و یک TextBox باشد که کاربر متنی را در آن نوشته و با فشار یک دکمه Send به کاربر دیگر ارسال نماید
و در کامپیوتر مقصد متن ارسال شده نمایش داده شود.

یک ماشین حساب ساده ایجاد کنید که دکمه ها و نمایشگر داشته باشد، ولی بجای آنکه خودش محاسبات را انجام دهد،
عملگر و عملوند ها را به برنامه دیگری در یک کامپیوتر دیگر ارسال نماید و کامیپوتر مقصد بعد از محاسبه نتایج،
مقدار حاصل را به برنامه مبدا ارسال نماید تا در صفحه ماشین حساب نمایش داده شود.

یک برنامه بنویسید که بتواند ماوس یا کیبورد یک کامیپوتر را برای کنترل یک کامپیوتر دیگر بکار بگیرد، اینگونه که مثلا روی یک
فرم در کامپیوتر مقصد یک Label قرار گیرد و هر زمان کلیدی از صفحه کلید در کامپیوتر مبدا فشار داده شد، کلید فشرده شده
در Label نوشته شود و یا هر ثانیه چند بار موقعیت ماوس را در کامپیوتر مبداء خوانده و نشانگر ماوس را در کامپیوتر مقصد روی
آن موقعیت قرار دهد.

یک برنامه بنویسید که یک سیستم انتقال فایل باشد، مثلا در سیستم مبداء مسیر یک فایل را به آن بدهید و برنامه
آنرا به کامپیوتر مقصد ارسال نماید و در کامپیوتر مقصد فایل دریافت شده در یک مسیر جدید ذخیره سازی شود.

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام.

the_king به طور صحیح و کاملی راهنمایی فرموده اند ، اما من هم یه پروژه تو ذهنم است

که اگه به برنامه نویسی به خوبی تسلط داشته باشید فکر کنم بدردتون بخورد.

اسم پروژه تقسیم پردازش های سنگین در شبکه می باشد.

به این صورت که پروژه از یک سرور و چندین کلاینت تشکیل شده و سرور

یک عملیات زمان بر و سنگین را به تعداد کلاینت ها تقسیم کرده و برای آنها ،

جهت پردازش خواهد فرستاد و پس از پایان کارهای کلاینتها ، آنها نتیجه را برای سرور

می فرستند.

جدیدترین ارسال ها

بالا