درخواست معرفی vps ارزان و مطمئن

simo120

Active Member
با سلام

من برای راه اندازی یک سیستم مدیریت کمپین های تبلیغاتی به یک vps ارزون و البته مطمئن نیاز دارم.ایران یا المانش مهم نیست

فقط دوستان هی نگن بیا از شرکت ما بخر
دوستانی که تجربه خوبی دارن معرفی کنن

nimafire

find / -name Support > u
سلام
دوست گرامی ما از سال 2007 فعالیت میکنیم
دارای نماد اعتماد ملی هستیم
قرار داد تراکنش های یانکی با بانک سامان
میتوانیم به بهترین نحو خدمات مورد نیاز را تقدیم شما کنیم
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=3

taha1971

New Member
با سلام

من برای راه اندازی یک سیستم مدیریت کمپین های تبلیغاتی به یک vps ارزون و البته مطمئن نیاز دارم.ایران یا المانش مهم نیست

با سلام خدمت کاربران محترم
به مناسبت عید سعید قربان و عید سعید فطر ارائه هاست‌های با کیفیت فوق العاده از
دیتاسنترهای معتبر رداستیشن انگلستان و ورداستریم هلند توسط شرکت فناوری اطلاعات فاوا آغاز گردید.

▆▇█ امکانات و تخفیفات اختصاصی ، ویژه سایت ها با رتبه زیر 10000 ایران █▇▆

کیفیت بالای سخت افزار - پورت مناسب - پینگ مناسب به ایران - استفاده از آخرین تکنولوژی های نرم افزاری و سخت افزاری - روابط عالی با کاربران ایرانی - استفاده از فایروال سخت افزاری - قدرت بی نظیر سرورها - آپتایم بالا و نزدیک به 100درصد و ... از جمله مزایای هاست‌های اشتراکی فناوری اطلاعات فاوا می باشد.

53.gif
تخفیف سالانه ویژه عید سعید فطر تا 70 درصد تخفیف و ثبت دامنه رایگان در کلیه پلن های سالانه
www.pardiscustomers.com-www.ir7s.com
شرکت فناوری اطلاعات فاوا|دارای مجوز رسمی از وزارت صنعت معدن و تجارت|عضو نظام صنفی رایانه ای کشور|عضو انجمن انفورماتیک ایران|عضو رسمی شورای عالی انفورماتیک|عضو رسمی انجمن ناشران دیجیتال|ثبت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داری ایزو
IMS و ایزو 27001 و ایزو 10002 و ایزو 10004 و ایزو 18001 و ایزو9001 و ایزو 10015 از ایتالیا و انگلستان|09388898335
سرورهای مجازی انگلستان با کیفیتی استثنایی+120٪تخفیف+دایرکت ادمین|هاست با کیفیت با امکانات نامحدود پرداخت سالانه تا70درصد تخفیف+دامنه رایگان

Omidx

New Member
با سلام

در جشنوراه پاییزی آریان سرور ، کلیه پلان های سرور مجازی رو میتویند با تخفیف ویژه دریافت کنید :
60 درصد تخفیف در پلان های سرور مجازی ویندوز ، لینوکس و میکروتیک در فصل پاییز

جدیدترین ارسال ها

بالا