www.iranwebshop.com
Active Member
با سلام
احتراما از اعضای انجمن درخواست میکنم که یک header , لوگوی بسیار زیبا که به نظرشون جالب میاد رو به من معرفی کنن
برای بالای این سیستم وبلاگ دهی میخوام اسم سایتم هم فردا بلاگ هست
اگر عکس هم باشه اشکالی نداره
موضوع لوگو در باره آینده و فردایی بهتر است باید طوری باشه که کاربر رو جذب کنه و به اون یک حس امیدواری به آینده بده
نظر خودم بیشتر یک منظره زیبا از طبیعت کهکشان یا راهی هست که بسوی یک جای رویایی میره اگر نوری مانند خورشید هم باشه بد نیست میدونید میخوام یک عکس خاص باشه که کمتر جایی دیده باشن یک عکس یا لوگوی استثنایی
الان چند روزه که هزاران عکس رو دیدم اما هنوز عکسی نظرم رو 100% جلب نکرده
عکس یا لوگو باید دارای بار خاص فردا -امید به آینده و زیبایی خیره کننده ای باشه
اگر کسی هم این لوگو رو برام طراحی کنه کنار لوگو نام سایت یا وبلاگ یا اسمشو برای همیشه میزارم و با توجه به بازدید بالای سرویس وبلاگ دهی تبلیغ خوبی براش میشه
در صورت تمایل شما اگر کار حرفه ای و قابل قبولی هم ارائه شد حاظریم بابات اون هزینه ای رو هم پرداخت کنیم
از مدیران و کاربران حرفه ای دعوت میکنم که عکس یا نظرات خودشون رو معرفی کنند
اندازه لوگو 700 در 185 پیکسل هست
اینم نمونه
و این هم سایت
احتراما از اعضای انجمن درخواست میکنم که یک header , لوگوی بسیار زیبا که به نظرشون جالب میاد رو به من معرفی کنن
برای بالای این سیستم وبلاگ دهی میخوام اسم سایتم هم فردا بلاگ هست
اگر عکس هم باشه اشکالی نداره
موضوع لوگو در باره آینده و فردایی بهتر است باید طوری باشه که کاربر رو جذب کنه و به اون یک حس امیدواری به آینده بده
نظر خودم بیشتر یک منظره زیبا از طبیعت کهکشان یا راهی هست که بسوی یک جای رویایی میره اگر نوری مانند خورشید هم باشه بد نیست میدونید میخوام یک عکس خاص باشه که کمتر جایی دیده باشن یک عکس یا لوگوی استثنایی
الان چند روزه که هزاران عکس رو دیدم اما هنوز عکسی نظرم رو 100% جلب نکرده
عکس یا لوگو باید دارای بار خاص فردا -امید به آینده و زیبایی خیره کننده ای باشه
اگر کسی هم این لوگو رو برام طراحی کنه کنار لوگو نام سایت یا وبلاگ یا اسمشو برای همیشه میزارم و با توجه به بازدید بالای سرویس وبلاگ دهی تبلیغ خوبی براش میشه
در صورت تمایل شما اگر کار حرفه ای و قابل قبولی هم ارائه شد حاظریم بابات اون هزینه ای رو هم پرداخت کنیم
از مدیران و کاربران حرفه ای دعوت میکنم که عکس یا نظرات خودشون رو معرفی کنند
اندازه لوگو 700 در 185 پیکسل هست
اینم نمونه
و این هم سایت
آخرین ویرایش: