درخواست معرفی کتابی حاوی تمرین و جوابش

yasi93

New Member
درخواست راهنمائی

میشه لطف کنید یک کتاب که فقط مثال داشته باشد با جوابش معرفی کنید

yasi93

New Member
درخواست کمک

میشه لطف کنید یک کتاب که فقط نمونه برنامه داشته باشد معرفی کنید تو را خدا اگر کسی میشناسد معرفی کند تا من در ای فاصله ی بین دو ترم بخوانم تا یاد بگیرم

the_king

مدیرکل انجمن
میشه لطف کنید یک کتاب که فقط نمونه برنامه داشته باشد معرفی کنید تو را خدا اگر کسی میشناسد معرفی کند تا من در ای فاصله ی بین دو ترم بخوانم تا یاد بگیرم

کتابی که صرفا گردآوری مجموعه نمونه کد های برنامه نویسی باشه کمیابه، چون به تنهایی کتاب خوبی نمیشه، هم از این
جهت که بار آموزشی کمی داره و هم از این جهت که پیاده سازی کد روی از متن کتاب دشواره، این جور مجموعه ها اصولا
بصورت CD جمع آوری و آرشیو می شوند، نه در قالب یک کتاب، مگر اینکه صرفا به یک موضوع خاص بپردازه، مثلا فقط پردازش
تصاویر سه بعدی در ++C.

پیشنهاد می کنم در درجه اول کد هایتان را از داخل سایت های برنامه نویسی و در درجه دوم از داخل فروم ها تهیه کنید.

planet-source-code.com

codeproject.com

codeguru.com

اما در کل به عنوان یک برنامه نویس کهنه کار، این شیوه آموزشی را توصیه نمی کنم، برنامه نویسی یک هنره، با دیدن
حاصل نهایی کار دیگران آنرا یاد نخواهید گرفت، همانطور که اگر شما 1000 تابلوی هنری را هم ببینید، یک نقاش نخواهید شد.
تفسیر کد دیگران چندان کمکی به آموزش برنامه نویسی نمی کند، مهم آن مراحل طی شده و نحوه رسیدن برنامه نویس به
این کد است که از دید شما پنهان می ماند. در هیچ کد برنامه نویسی نوشته نشده که برنامه نویس چطور به این راه حل
رسیده است.

آشنایی با سبک و شیوه های برنامه نویسی که دیگران در پیاده سازی یک مساله بکاربرده اند خوب است، اما برای بهینه سازی
شیوه شخصی خودتان، یعنی صرفا زمانی که یک برنامه نویس مجرب و مسلط به زبان شده اید و شخصا می توانید برای یک
مساله چندین راه حل متفاوت ارائه کنید. آنگاه با استفاده از کد های دیگران می توانید نواقص شیوه خودتان را رفع کرده و آنرا
تکمیل تر کنید.

اما اگر اکنون در پیاده سازی یک مساله ای با مشکل مواجه می شوید و راه حلی به ذهنتان نمی رسد، هنوز بایستی روی
طراحی الگوریتم تلاش بیشتری داشته باشید تا ذهنتان برای جستجوی راه حل های جدید فعال باشد ولی اگر راه حل آماده ای
پیش رویتان باشد، دیگر ذهنتان خلاق نخواهد ماند. دوستان زیادی دارم و داشته ام که آرشیو شخصی شان مملو از کد های
برنامه نویسی است، هر چه کد برنامه جالبی دیده اند جمع کرده اند، اجرا کرده اند و پس از مطالعه و طبقه بندی موضوعی
به آرشیو شان اضافه کرده اند. همه شان مهندس نرم افزار اند اما نمی توانند حتی یک مساله کوچک غیر متعارف را حل کنند،
فقط به این خاطر که خلاقیت را در ذهنشان کور کرده اند. یکی از مهمترین خصوصیات بارز یک برنامه نویس خلاقیت اش در حل
مساله است.

جدیدترین ارسال ها

بالا