درخواست مشخصات کامل کد MouseOver برای ایجاد منو در فلش CS6

sunboy7

New Member
درود به همه اساتید گل

امید وارم خوب و خوش و سلامت باشید

مشکل من اینه که یه سری آیکون (تصویر) دارم که وقتی با یه سری حرکات وارد صفحه میشن و یه آرایشی می گیرن میخوام کاربر با قراردادن کرسور ماوس روی اونا ، یه انیمیشنی از تغییر حالات خود اون آیکون ها به نمایش دربیاد. اما متاسفانه چون دانش کمی دارم نمیتونم اسکریپتشو بنویسم. :sad:
توی فایلی که گذاشتم میخوام عناصر آبی رنگی که از بالای صفحه میان پایین و با عنوان 1 مشخصن رو به عنوان دکمه یا همون آیکون استفاده کنم. یعنی کاربر با ماوس میره روی اونا و یه حرکتی می کنن( مثلا بالا پایین میرن / درخشان میشن / بزرگ و کوچیک میشن یا ...)

http://s4.picofile.com/file/7796220428/new.fla.html

من انیمیشن رو توی لایه های داخلی اجرا می کنم اما متاسفانه نمیدونم چه کدی رو باید بزنم تا خوب عمل کنه

سپاس از اینکه کمکم می کنید :rose:
 
آخرین ویرایش:

1w2w3w4w

Member
سلام

اگه میخوای دکمه هات در حالت های مختلف حرکات مختلف انجام بدن و کد نویسی هم بلد نیستی این کار رو بکن دکمت ر. یه سمپل از نوع buttom درست کن وقتی دابل کلیک کنی وارد اون بشی سه حالت میبینی که برای حالت هایی هست که معمولی، موس روی اونه، روی اون کلیک شده میتونی در هریک از این حالت ها یه موی کلیپ درست کنی و با دابل کلیک دوباره بری داخل موی کلیپ ها و انیمیشن بهشون بدی...
 

sunboy7

New Member
سلام

اگه میخوای دکمه هات در حالت های مختلف حرکات مختلف انجام بدن و کد نویسی هم بلد نیستی این کار رو بکن دکمت ر. یه سمپل از نوع buttom درست کن وقتی دابل کلیک کنی وارد اون بشی سه حالت میبینی که برای حالت هایی هست که معمولی، موس روی اونه، روی اون کلیک شده میتونی در هریک از این حالت ها یه موی کلیپ درست کنی و با دابل کلیک دوباره بری داخل موی کلیپ ها و انیمیشن بهشون بدی...
سلام دوست عزیز
مگه میشه توحالت دکمه که چهار وضعیت up - over - down - hit رو میده مثلا رو حالت over انیمیشن داد؟؟
 

Mehrdad155

کاربر فعال
[email protected]

اصلا دکمه نساز . همه را مووی کلیپ بساز . بعد فرمان بده که وقتی موس روش رفت یه انیمیشن اجرا بشه و وقتی اومد بیرون یه انیمیشن دیگه .

برای اینکه وقتی روشون میری موس شکل دست به خودش بگیره از این فرمان کمک بگیر :; mc.buttonMode = true که mc نام مثلا یه مووی کلیپ است.
 

sunboy7

New Member
همه را مووی کلیپ بساز . بعد فرمان بده که وقتی موس روش رفت یه انیمیشن اجرا بشه و وقتی اومد بیرون یه انیمیشن دیگه .
خب دقیقا مشکل همینجاست. من باید چه جوری اینکارو بکنم؟ یعنی مثلا باید تو کدوم لایه انیمیشن بسازم؟ مثلا وقتی واسه آبجکت 1 از سمت راست توی لایه داخلیش یه انیمیشن بسازم باید چجوری کاری کنم که تا روی اون با ماوس نرفتم اجرا نشه یا بعدش بشه ؟
ممنونم از پاسخگوییتون
 

Mehrdad155

کاربر فعال
خب دقیقا مشکل همینجاست. من باید چه جوری اینکارو بکنم؟ یعنی مثلا باید تو کدوم لایه انیمیشن بسازم؟ مثلا وقتی واسه آبجکت 1 از سمت راست توی لایه داخلیش یه انیمیشن بسازم باید چجوری کاری کنم که تا روی اون با ماوس نرفتم اجرا نشه یا بعدش بشه ؟
ممنونم از پاسخگوییتون
یه راه ساده اش اینه که تو استیج اصلی یعنی صفحه اصلیت مووی کلیپ هایی بساز که توشون انیمیشن هست.بعد داخل اونها مثلا از فریم 1 تا 30 مربوط به انیمیشنی باشه که مربوط به mouse over باشه و از 31 تا مثلا 50 مربوط به mouse out . بعد برا فرمان دادن به mouse over بگو از 1 تا 30 را پلی کنه و برا بعدی از 31 تا 50.

اول همشون هم فرمان استاپ را بده تا خود به خود اجرا نشن و منتظر فرمان تو باشن.

امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.
 

sunboy7

New Member
یه راه ساده اش اینه که تو استیج اصلی یعنی صفحه اصلیت مووی کلیپ هایی بساز که توشون انیمیشن هست.بعد داخل اونها مثلا از فریم 1 تا 30 مربوط به انیمیشنی باشه که مربوط به mouse over باشه و از 31 تا مثلا 50 مربوط به mouse out . بعد برا فرمان دادن به mouse over بگو از 1 تا 30 را پلی کنه و برا بعدی از 31 تا 50.

اول همشون هم فرمان استاپ را بده تا خود به خود اجرا نشن و منتظر فرمان تو باشن.
درود بر شما . فکر کنم این بهترین راهه
اما میشه یه سمپل از کدش رو هم برام نشون بدید؟
 

Mehrdad155

کاربر فعال
مثلا بگو [JSS]gotoAndPlay(2); [/JSS] یعنی برو به فریم 2 و اجرا کن بعد برای فریم 30 یه استاپ بذار که جلوتر نره و برا بعدی بگو [JSS]gotoAndPlay(31); [/JSS] یعنی از 31 اجرا کن تا هر فریمی که میخوای .

راه های دیگه ای هم هست ولی این واقعا ساده ترین راهه.
 

1w2w3w4w

Member
منظورم این بود که 3تا موی کلیپ درست کنی(میتونی تو موی کلیپها انیمیشن بزاری!) و اونا رو تو وضعیت های up - over - down قرار بدی
این کار رو قبلا که فلش 8 کارمیکردم و کدنویسی بلد نبودم میکردم
حس کردم که کدنویسی اصلا بلد نیستی و نمیخوای یاد بگیری:)

ولی روشی هایی که اساتید گفتن رو حتما امتحان کن
 

جدیدترین ارسال ها

بالا