SARGASHTEH
Member

كافيه عضويت رو تحت تاييد مدير سايت كني ...سلام دوستان می خواستم مدی بهم معرفی کنید که عضویت همگانی در سایت را از بین ببره و فقط مدیر اقدام به عضویت افراد در سایت بکنه (یعنی در سایت فقط کسایی عضو شن که مدیر بخواد و کسایه دیگه نتونن عضو شن در ضمن اگر واسه ی آجا باشه بهتره)
می خواستم بدونم این مد روی وی بی هست یا باید جدا بگیریمش؟از مد ! دعوت نامه اي وي بي در آجا استفاده كنيد !
يا حق .
آیا در آجا چنین چیزی وجود داره؟ اگه تو آجا نیست تو کدوم نیوک وجود داره؟؟كافيه عضويت رو تحت تاييد مدير سايت كني ...
اينطوري تا مدير تاييد نكنه كاربر معلق ميمونه ...
تا جايي كه يادم مياد توي همه نيوك ها هست ..كافيه عضويت رو تحت تاييد مدير سايت كني ...
اينطوري تا مدير تاييد نكنه كاربر معلق ميمونه ...
بايد جدا نصبش كني ... توي سايت هاي مديفكشن Vb هست ..می خواستم بدونم این مد روی وی بی هست یا باید جدا بگیریمش؟
من هر 3 نیوک آجا و ایران نیوک و نیوک مشهد تیم رو توی لوکال تست کردم ولی جایی برای تایید عضویت از طریق مدیر وجود نداره اگه ممکنه به من یاد بدید من اینو بلد نیستمتا جايي كه يادم مياد توي همه نيوك ها هست ..
ما بریم اینارو بگیریمبله ! يك Plugin هست بر روي وي بي نصب مي شود ! و بر Accountig نيز متصل مي شود
يا حق .
خب هركه طاووس خواهد .. جور هندوستان كشد .. :ديای بابا هرکی میاد میگه هست خب کجاست؟