درخواست مدلهای سایت www.turbosquid.com

pclord

کاربر متخصص
سلام
کسی لینک دانلود مدلهای سایت www.turbosquid.com رو نداره بذاره برای دانلود(ضروریه)،تو خود سایت www.turbosquid.comچند نا از مدلهاشون رو free گذاشتن اما مدلهای درست حسابیشون رو پولی گذاشتن،اگه کسی فروشگاهی که این مدل ها رو بفروشه سراغ داره دریغ نکنه(pm).
از همگی مچکرم
:paint:

mg_mahyar

Member
سلام
کسی لینک دانلود مدلهای سایت www.turbosquid.com رو نداره بذاره برای دانلود(ضروریه)،تو خود سایت www.turbosquid.comچند نا از مدلهاشون رو free گذاشتن اما مدلهای درست حسابیشون رو پولی گذاشتن،اگه کسی فروشگاهی که این مدل ها رو بفروشه سراغ داره دریغ نکنه(pm).
از همگی مچکرم
:paint:
فکر نکنم دیوانه ای باشه همه مدلا رو خریده باشه و حالا برای دانلود زاره. بهتره شما اگر مدلی میخوای اونو بگی. ما یا همونو یا مشابه اونو برات گیر بیاریم.

pclord

کاربر متخصص
سلام
من مدل های زیر رو میخوام
اژدها،غول،وسایل مبارزه(شمشیر،گرز،تبر،سپرو...)،شیپور،عصا،مشعل،زنجیر،دروازه،در سنگی باستانی،ستون های باستانی،مجسمه های باستانی،کلبه،مقبره،نی یا فلوت،قالیچه،کلید،شنل،حشرات،پرندگان،و حیواناتی مثل اسب،سگ،گاو،درخت و...
ببخشید زیاد شد،اگه لطف کنید بزارید خیلی خیلی ممنون میشم.:oops:

mg_mahyar

Member
:green:بابا دونه دونه. لین موجودی که میخوای رو توی توبواسکوت بده. بعدم نه این همه. فکر کردم یکی دو مورد میخوای. خودمم بادی بگردم. اونا که برات مهم هستند رو بگو. ادم توی چند تا سایت میگرده پیدا میکنه. ولی راحت ترین کار اینه اسم اون مدل رو توی گوگل بنویسی و free dwonload رو هم بغلش بنویسی مثل برای دانلود یک مبل
sofa AND free dwonload AND حالا هر جور راحتی . ولی کلا یه دونه عکس بده ادم بدونه چی میخوای دانلود رو پیدا کنیم دومی رو بگو.

http://rapidshare.com/files/144852153/3DS_Max_Animal_Models.rar

اینا رو اینجا میتونی دانلود کنی.
l_2a3d6a9f571aee7716254d4ffa1115b8.jpg

mg_mahyar

Member
راستش اسم بقیه چیزا رو به انگلیسی بلد نبودم. اگر میدونی در باستانی یا دروازه و... چی میشه بگو بتونم کمک کنم

ببین دوست عزیز شما هر چیزی رو بخواید تو وب هست فقط باید جستجوت قوی باشه و از کلمات کلیدی مثل راپیدشر بعد از جستجوت بنویش و ...
حتما چیزی رو که میخوای میتونی پیدا کنی من خودم چیزایی رو که تو سایت سازندش برای فروش میزاره مثل archmodel رو تو گوگل جستجو میکنم ولی با این تفاوت که + rapidshare رو هم بهش اضافه میکنم تو لیستی که پیدا میکنه به راحتی میتونی فایلت رو بگیری شما فقط باید یه اکانت راپیدشر داشته باشید من خودم بیش از 200 گیگ رو به همین صورت دانلود کردم از راپیدشر
به همین سادگی :green:

rmreza

Well-Known Member
با سلام
من پیشنهاد میکنم هر چی سرچ میکنی یک تورنت هم بندازی تنگش معمولا جواب میده. مثلا من اینجوری سرچ کردم یه چیز هایی اومد
download turbosquid models torrent
امتحانش ضرر نداره.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا