درخواست مجوز انشتار

234567

New Member
سوال درباره هزینه درخواست مجوز انتشار

با درود
جهت دریافت مجوز انتشار ، می بایست درخواست، از طریق یک ناشر دیجیتال ، به دبیرخانه « مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال » داده شود

در مشهد تنها دو ناشر دیجیتال وجود دارد که برای این کار 100 هزارتومان دریافت می کنند- برای هر اثر

من تصمیم دارم تولید محتوای آموزشی را ادامه بدهم و تا کنون 4 محصول تولید کرده ام

جمعاً فقط باید 400 هزارتومان به ناشر دیجیتال بدهم؟!!!

در حالیکه محصولم در عین اهمیت داشتن برای مخاطب خاص خودش، ممکن است فروش زیادی نداشته باشد

خواهشمند است اینجانب را راهنمایی بفرمایید

عزت و سعادت شما را از خداوند بزرگ خواستارم

دوست عزیزم این یک قانون است . و کلیه ناشران دیجیتال در ایران این مبلغ را بابت پروانه انتشار ازتون دریافت خواهند کرد .. در ضمن شما بعلاوه این هزینه بابت هولوگرام ارشاد هم باید هزینه دیگری پرداخت کنید که فکر میکنم بابت هر هولوگرام 15 الی 20 تومان پرداخت خواهید کرد.ضمنا پروانه انتشار فقط برای انتشار محصولتان است درحالیکه هنوز آن نرم افزار به نامتان ثبت نشده است.. شما به علاوه پروانه انتشار بایستی هزینه 100 تومان به خزانه وزارت ارشاد و تقریبا 50 تومان برای تایید فنی به شورای عالی انفورماتیک بعلاوه هزینه پروانه انتشار که 199 تومان است بعلاوه هزینه های هولوگرام پرداخت کنید تا محصولتان را بتوانید در بازار توزیع کنید .. مجموعا 250 تومان بابت هر نرم افزار بعلاوه هزینه هولوگرام باید پرداخت کنید..

234567

New Member
با تشکر
این قانون نیست، وزارت ارشاد ناشران دیجیتال را آزاد گذاشته تا به هر شیوه ای که دوست دارند عمل کنند
مثلاً یک شرکت 200 هزارتومان می گیرد و یکی 100 هزار
می شود ناشران دیجیتالی پیدا کرد که رایگان یا با هزینه کمی پرای دریافت پروانه انتشار دریافت نماید
مثلاً از تهران
اما ارتباط برقرار کردن و ... اطمینان پیدا کردن به آنها و ... از شهرستان مشکل است
به هر حال هزینه زیادی است
سپاس

دوست عزیز ثبت کردن و مجوز گرفتن توسط ناشران دیجیتال امتیازات خاصی برای خودشام منظور میشود توسط وزارت فرهنگ و ارشاد . و به قول شما بعضی از ناشران دیجیتال که قدرتمند عمل می کنند و اینکه حتی نرم افزارهای دوستان را تحت نام خودشان و امتیاز خودشان توزیع می کنند ولی یاد آور میشوم اکثر ناشران دیجیتال مبلغ 100 تومان بابت ارجاع و ارسال توسط ناشر خواهند گرفت.. در 1من شما بایدقراردادی را هم تنظیم کنید که اگر یک وقتی خواستید ناشرتان را عوض کنید بتوانید اینکار را انجام دهید.

aliamel

کاربر فعال
دوست عزیر قبل از هر کاری با اداره فرهنگ وارشاد مشهد(جناب پرورنده) تماس بگیر تا اطلاعات کلی رو در اختیارت قرار بدهند.05112231338

عزیزم اصلا ربطی به اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ندارد .. شما باید با مرکز تماس بگیرید. 02188890462 مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال

جدیدترین ارسال ها

بالا