درخواست متریال

rmreza

Well-Known Member
روی هر متریالی که کلیک کنید جزییات برای شما ظاهر میشه که میتونید دانلود کنید . ودر قسمت متریال ادیتور آدر س فایل رو باید بهش بدین

taghi abbas

Well-Known Member
سلام تقی عباس من عضو شدم ولی چجوری باید از اینا استفاده کنم؟

با سلام، شما باید فایل ها رو دانلود کنید. بعد وارد مکس میشید بعد متریال ادیتور رو باز میکنید . سپس روی یکی از سمپل های خود مکس میروید. دکمه ی استاندارد رو میزنید. بعد یه قسمت داره به نام material and map browser که مال من یک فلش به سمت پایینه مثل دکمه ی eject در پلیرها . اونرو میزنید. بعد آدرس فایل رو که در اون فایل با پسوند mat هست، میدید. حالا متریالتون آماده است.همچنین در فایلی که متریال وجود داره تعدادی تکسچر وجود داره که شما باید طبق نیاز متریال در متریال ادیتور باید به اون بدید. اگه تکسچر ها رو خودش داشت اما تو رندر نمایش نمیداد باید آدرس دقیق تکسچر ها رو دوباره بهش بدین. اما کار بعدی مقایسه ی تصویر رندر خودتون با تصویریه که تو سایت برای اون متریال قرار دادند. برای اینکه کارتون دقیقا مثل همون بشه، در صفحه ی مربوط به آپلود متریال http://www.vray-materials.de/upload.php یه قسمت هست به نام sample scene شما این رو باید دانلود کنید که همون چیزیه که بهش متریال ها رو میدن و تو سایت نشونش میدن. حالا متریال رو بهش میدین و اونقدر باید تغییر بدین تا بشه عین تصویر اصلی. البته بعضی از متریال ها دارای vray displacement mod هستند که در اینصورت شما باید اون جسم سمپل سن رو از حالت group در بیارین تا به جسم اصلی برسین که در این صورت وی ری دیسپلیسمنت مد در اون قرار داره.ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا