درخواست ماژولstatic page

farsid

Member
بچه ها سلام ... ببخشيد من مي خواستم ببينم يه برنامه اي كه بشه صفحات html تو ناك داشت كي سراغ داره و بايد از كجا دانلود كنم :wink:

Mikhak

Active Member
من با كمي تغيير در ماژول مقالات اون رو به ماژول صفحات html تبديل كردم مي زارم اين جا اگه دوست داشتي استفاده كن

من خودم دارم از همين ماژول استفاده ميكنم
-------------------
سينا

پیوست ها

• htmlpage.tar.gz
    10.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11

farsid

Member
ميجك من اين ماژول رو دانلود كردم و نصب كردم ولي توي كنترل پنل وقتي لينكش رو مي زنم مي نويسهAccess Deniedدليلش چيه؟؟

farsid

Member
آقاي kimipatاز كجا بايد دانلود كنم اين آدرسي كه داده بودي توضيح داده فقط

Mikhak

Active Member
آقا فايل رو احصلاح كردم دوباره دانلود كن ببين درست ميشه
-------------------
سينا

farsid

Member
ميخك اين كد رو با يد چي كار كنم و مهمتر از اون اينكه فايل SQL رو كجاpast كنم

Mikhak

Active Member
آقا شما تا حالا ماژول براي نوك نصب كردي 8O

شما بايد اون فايل هاي كه داخل پوشه هاي admin - modules - images رو داخل پوشه هاي هاست خودت بريزي و بعد اون فايل sql رو توي ديتابيس خودت ايمپورت كني :!:
البته توجه كن كه پوشه ها رو مستقيم كپي نكني فقط فايلهاي داخل پوشه ها رو كپي كن :!:

ميجك من اين ماژول رو دانلود كردم و نصب كردم ولي توي كنترل پنل وقتي لينكش رو مي زنم مي نويسهAccess Deniedدليلش چيه؟؟
در ضمن آقا شما دفعه قبل مگه فايل هاي رو كجا ريخته بودي 8O
---------------
سينا

farsid

Member
دوست عزيز من ماژول نصب كردم فايل ها رو هم بلدم كجا نصب كنم فقط نمي دونستم بايد فايلSQL vرو چه جوري ايم پورت كنم
به هر حال ممنونتم برم ببينم چي ميشه

farsid

Member
آقا نشد كه نشد كار SQLرو هم كاملا درست انجام دادم بازم همونAccess Denied...گرفتي مارو؟؟واقعا شما داري از اين ماژول استفاده مي كني؟؟؟

Mikhak

Active Member
farsid گفت:
آقا نشد كه نشد كار SQLرو هم كاملا درست انجام دادم بازم همونAccess Denied...گرفتي مارو؟؟واقعا شما داري از اين ماژول استفاده مي كني؟؟؟
واسم pm بده تا كمكت كنم تو ياهو

فكر كنم مشكل از ناكه شما باشه من اين رو چند جا امتحان كردم و الان هم خودم استفاده مي كنم در ضمن من دستم نميرسه شما رو بگيرم
--------------
سينا

farsid

Member
دستم دستاي قديم ميخك جان... اگه تونستي يه توضيحي همين جا بده ضمنا ناك من هم idna هست

جدیدترین ارسال ها

بالا