درخواست لینک دانلود PTGui 32bit براس ساخت پانوراما

borna008

Active Member
سلام
داخل این قسمت مبحثم را گذاشتم شاید مرتبط باشه
آقا ما دربدر این نرم افزار PTGui هستیم اونم از نوع 32bit
اگه میتونید کمک کنید ولینک دانلودش رابزراید ممنونم

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام
توی تاپیک دیگه ای دوستان یکسری جواب بهت دادند ، لینک زیر نرم افزار PTGui نسخه 9 است.

http://www.4shared.com/file/LgBR-zQy/P9_online.html

اینگونه لینکها بدلیل نقض فانون کپی رایت سریعا پاک میشوند ، پس اگر میخواهید دانلود کنید ، تا چند روز آینده این کار را انجام دهید.

در مورد خود نرم افزار اگر سوالی بود تا آنجایی که بتونم کمک میکنم.

پاسورد : mojtaba2006

borna008

Active Member
سلام

مرسی دانلود کردم

چندتا سئوال:
1- برای عکس برداری محل چطور عکس بگیرم که کلیه زوایا داخل پانوراما باشه(آخه نرم افزار بعضی از قسمتها را نشناخت در صورتی که من با serif panaroma plus درست کردم همه را شناخت)

2- این گزینه contorol point چیه و کاربردش چیه وچطوری کار میشه کرد؟

3- برای یه خروجی با کیفیت تنظیمات نرم افزار چیه من با serif panaroma plus درست میکنم خیلی راحته اما کیفیت عکس میادپایین؟

4- برای ساخت تورمجازی این نرم افزار PTGui کار میده و اگه آره آیا خروجی exe یا swfمیده؟ واگه نه چه نرم افزار ی خوبه

های تموم شد. خیلی ممنون از لطفتون - میدونم سئوالام زیاد شد ولی ببخشید آخه من تورهای مجازی را خیلی دوست دارم

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام

مرسی دانلود کردم

چندتا سئوال:
1- برای عکس برداری محل چطور عکس بگیرم که کلیه زوایا داخل پانوراما باشه(آخه نرم افزار بعضی از قسمتها را نشناخت در صورتی که من با serif panaroma plus درست کردم همه را شناخت)

2- این گزینه contorol point چیه و کاربردش چیه وچطوری کار میشه کرد؟

3- برای یه خروجی با کیفیت تنظیمات نرم افزار چیه من با serif panaroma plus درست میکنم خیلی راحته اما کیفیت عکس میادپایین؟

4- برای ساخت تورمجازی این نرم افزار PTGui کار میده و اگه آره آیا خروجی exe یا swfمیده؟ واگه نه چه نرم افزار ی خوبه

های تموم شد. خیلی ممنون از لطفتون - میدونم سئوالام زیاد شد ولی ببخشید آخه من تورهای مجازی را خیلی دوست دارم

برای اینکه بحث پراکنده نشه ، این تاپیک باشه فقط برای نرم افزار پانوراما، جوابت را در تاپیکی که p30graphic معرفی کرده بهت میدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا