درخواست لوگو

با سلام و درود.
دوستان جدیدا با چند تا از هم دانشگاهی ها شروع به انجام کارهای برنامه نویسی و شبکه تحت نام شرکت آی تی کاران کردیم. محل ثابتی نداریم. بیشتر امیدمون به لطف دوستان هست که برامون بازاریابی کنن. هنوز نو پا هستیم.
از شما دوستان نیز کمک میخوایم. یک لوگو میخواستیم برامون بزنین. البته در صورت امکان.
فارسی یا انگلیسی بودنش مهم نیست. ولی میخوایم سبک و کلاس کاریش به رشته کاری ما بخوره. سک لوگوی فانتزی و در عین حال کلاسیک میخوایم. شما دوستان میدونید منظورم چیه. در کل ممنون میشم ما رو در این ضمینه یاری کنید.
فارسی: آی تی کاران
انگلیسی: IT Karan که میشه از ITK نیز استفاده کرد.
ممنون.

shadow$

Member
درود
باسه لوگو بیا پیش خودم
[miuc]l1165552100[/miuc]
البته یک کم خودت تغییرش بده کسی نفهمه ما از شرکت های دیگه پیچوندیمش:D
بدرود

دوست عزیز مفهومی از شبکه و اینجور چیزا نداره. خیلی سادست.
شکر خدا هیچ کدوم از اساتید و دوستان این کاره هم که به یاری این تاپیک نمیان. :cry:

نظرتون راجب این چیه؟
فکر میکنم کمی سادست.
خودم طراحی کردم. البته اولش خیلی به دلم چسبید. ولی یکی از همکارام که گفت ساده شده فکر منم عوض شد.
یک کارت شیک و فانتزی و درخور کلاس کاری (شبکه) باشه.
لوگو رو هم خودم طراحی کردم.
منتظر نظراتتونم.
ممنون.

پیوست ها

• Card Visit.jpg
    Card Visit.jpg
    216.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8

MEGA WAVE

Active Member
سلام دوست خوبم.

دلیل اینکه بچه ها کمتر روی لوگو نظر میدن و یا پیشنهادی میدن ، اینه که طراحی لوگو نیاز به داشتن تخصص و البته تاریخچه و فرهنگ در زمینه های مختلف هستش.

یا برای لوگوهای تجاری مثل ماله شما نیاز به تخصص برای ایجاد پیکتوگرام یا لوگو برای دکوراتیو کردنش هست.

و چون لوگوی یه شرکت مثل کارت ویزیتش نیست که هر سال عوض بشه ، حساسیت زیادی داره و اگه اشتباهی ( از هر لحاضی) توی طراحی صورت بگیره به سادگی قابل برگردوندن نیست.

پیشنهاد من در مورد لوگو شرکت شما اینه که بصورت مخفف کلمات انگلیسیش باشه یعنی مونو بشه.

این لوگو شما الان اصلاً مناسب نیست.

یه چند تا اتود دیگه بزن تا با کمک هم تمومش کنیم.

به این صورت که حداقل 5 یا 6 تا فرم مختلف کار کن بعد یکیشو با نظر همدیگه انتخاب کنیم بعد با کمک هم روی اونیکی کار کنیم و ایراداتشو بگیریم.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من زیاد گرافیک بلد نیستم. خیلی کم بلدم. و این رو هم با سواد بسیار اندکی که داشتم انجام دادم. اصلا خلاقیت طراحی هم ندارم که بگم میتونم چند تایی انجام بدم. سخت موندم. خواهشن حداقل با نمونه یاری برسون. منظورم این نیست که از وقت با ارزشتون برای کار بنده بزارید و شما انجام بدد. منظورم این هست که حداقل با نمونه های موجود از منظور خودتون بنده رو بیشتر راهنمایی فرمائید. ممنون.

memol_515

Active Member
ببينيد،آقاي حسامي عزيز، اين كارها، كارهاي وقت گيري هستن. الان هم كه همه واقعا گرفتار ندگي روزمره هستن.

براي هر كدوم از اين كارها متخصصاني اين كار وجود دارن. اگر كار شما واقعا ضروري ئه، يه سر به اين مراكز طراحي بزنيد، كارتون رو خيلي سريع و با كيفيت بالا انجام ميدن.

ما اينجا ميخواهيم در حد توانمون مشكلات هم رو حل كنيم، نه اينكه خودمون رو هم در شرايطي قرار بديم كه خودمون هم توي مشكل بيافتيم.

اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.:rose:

ضمنا اينجا بخش درخواستهاست. اگه ميخواستيد كاريتون رو با كمك بچه ها كامل كنيد، ميتونيد اون رو در قسمت نظرخواهي قرار بديد.
موفق باشيد دوست عزيزم

جدیدترین ارسال ها

بالا