درخواست لوگو

alikozo

New Member
سلام دوستان:
راستش از فتوشاپ سر در نمی آرم و میخوام یه لوگو که کلمه "نمونه" رو به شکل فارسی وانگلیسی "nemooneh" با هم ترکیب کرده باشه نشون بده. کسی هست که یه ایده خوب داشته باشه وکمکم کنه.
خیلی ممنون میشم

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزیز سلام.
خواهش میکنم با چنین پست هایی: "انگار اینجا هم همه مثل من هستن. زیاد فتوشاپ نمیدونن" سعی نکنین برای تاپیکتون مشتری پیداکنین.
درخواست شما طراحی یک لوگو برای عنوان "نمونه" است. نه گیر و گرفتاری در فتوشاپ. مهارت در نرم افزار فتوشاپ، به کسی توانایی ایده پردازی و طراحی نمیدهد. فتوشاپ تنها یک ابزار است.
در صورتیکه میخواهید روش طراحی یک آرم را در فتوشاپ بدانید، آن آرم در پست خود قرار دهید.
در صورتیکه سفارش دهنده ی یک آرم هستید به هر کاربری که نمونه کار او را می پسندید، پیغام خصوصی بدهید.

قرار نیست که برای طراحی یک آرم مجانی، عضو مجیدآنلاین شویم و نام یک یوزر را به خاطر سه پست یدک بکشیم.
موفق باشید.

alikozo

New Member
جناب آقای نیسی پور
با سلام وعرض ادب
اولاً از توجهی که به تاپیک من داشتید سپاسگذارم، در ثانی قرار نیست با واژه هایی مثل "آرم مجانی" و"پیدا کردن مشتری" و"یدک کشیدن نام یوزر به خاطر سه پست" و... به درک وشخصیت هم توهین کنیم.ثالثاً فقط بمنظور روشن شدن ذهن جنابعالی که متذکر میشوم که دلیل ایجاد این تاپیک نیاز به چنین لوگویی برای یک پروژه دانشگاهی بود که هیچ نفع شخصی بر آن متصور نیست .
پس سعی کنیم مثبت تر بیندیشیم .

پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا