hesami_elyar
Member
سلام دوستان. دو تا درخواست داشتم. در صورت امکان کمک کنید.
1- یک لوگویی با نام الیار حسامی میخواستم.
شیک و فانتزی باشه. کلاس بالا باشه. چون کارم برنامه نویسی هست و برای استفاده روی کارت ویزیت میخوام. در صورت طراحی فایل لوگو رو جدا گانه پیوست کنید.
2- من یک کارت ویزیت میخواستم. در ابعاد 8.2 در 4.8
این کارت ویزیت شخصی هست. و شرکتی نیست
به صورت افقی یا عمودی فرقی نمیکنه.
تیتر این باشه:
مشاوره ، طراحی و اجرا
توضیح این که فعالیت در ضمینه برنامه نویسی (هم تحت وب و هم معمولی) و گرافیک هست. هر جور مینویسین بنویسین.
اسمم : الیار حسامی - Elyar Hesami
اگه لوگویی هم طراحی شد از لوگو هم استفاده نمیید.
ایمیل: [email protected]
تلفن: 32 32 474 0936
من اون روز در یکی از سایتها دیدم یکی درخواست کرده بود کارت ویزیت. و یکی از دوستان خیلی جالب طراحی کرده بود. مثلا تلفن رو نوشته بود:
صفر نهصد سی و شش - چهارصد و هفتاد و چهار ....
به این صورت دیگه. خودتون استادید و میدونید راه و روش رو.
اگه شد هم انگلیسی و هم فارسی. چون ممکنه دو رو چاپ بشه. خیلی ممنون میشم. امیدوارم جواب بدید.
یک کارت شیک و فانتزی با سبک امروزی و جدید میخوام. معذرت میخوام که این همه سفارشی شد. امیدوارم بتونیم جبران کنم.
من 2 نمونه خودم درست کردم ولی همچین به دلم خوش نیومد. چون خلاقیت طراحیم صفر هست.
امیدوارم کمکم کنید . منتظرم. باتشکر
1- یک لوگویی با نام الیار حسامی میخواستم.
شیک و فانتزی باشه. کلاس بالا باشه. چون کارم برنامه نویسی هست و برای استفاده روی کارت ویزیت میخوام. در صورت طراحی فایل لوگو رو جدا گانه پیوست کنید.
2- من یک کارت ویزیت میخواستم. در ابعاد 8.2 در 4.8
این کارت ویزیت شخصی هست. و شرکتی نیست
به صورت افقی یا عمودی فرقی نمیکنه.
تیتر این باشه:
مشاوره ، طراحی و اجرا
توضیح این که فعالیت در ضمینه برنامه نویسی (هم تحت وب و هم معمولی) و گرافیک هست. هر جور مینویسین بنویسین.
اسمم : الیار حسامی - Elyar Hesami
اگه لوگویی هم طراحی شد از لوگو هم استفاده نمیید.
ایمیل: [email protected]
تلفن: 32 32 474 0936
من اون روز در یکی از سایتها دیدم یکی درخواست کرده بود کارت ویزیت. و یکی از دوستان خیلی جالب طراحی کرده بود. مثلا تلفن رو نوشته بود:
صفر نهصد سی و شش - چهارصد و هفتاد و چهار ....
به این صورت دیگه. خودتون استادید و میدونید راه و روش رو.
اگه شد هم انگلیسی و هم فارسی. چون ممکنه دو رو چاپ بشه. خیلی ممنون میشم. امیدوارم جواب بدید.
یک کارت شیک و فانتزی با سبک امروزی و جدید میخوام. معذرت میخوام که این همه سفارشی شد. امیدوارم بتونیم جبران کنم.
من 2 نمونه خودم درست کردم ولی همچین به دلم خوش نیومد. چون خلاقیت طراحیم صفر هست.
امیدوارم کمکم کنید . منتظرم. باتشکر
پیوست ها
آخرین ویرایش: