درخواست لوگو برای شرکت

e-hesami

Member
سلام و درود.
دوستان من برای شرکتمون یک لوگویی طراحی کردم که خوردم همچین خوشم نمیاد. من نمونه کاری رو پیوست میکنم. هرکی تونست یکی بهتر برای من آماده کنه بینهایت ممنون میشم. نمونه های خودم و که میدونم خیلی بد هستن رو شرکت هیچ کدوم رو قبول نداره. در ضمن لوگو برگرفته از شعار شرکت هست. یعنی: سیستم اطلاع رسانی رایانه ای آذربایجان. لازم به ذکر هم باشم که اینجا یک شرکت که در ضمینه اینترنت فعالیت داره. یعنب isp هست.
من در این مورد به کمک احتیاج دارم. و درست کردن یک لوگوی خوب و مناسب با فعالیت شرکت خیلی مهمه. باید هرچه زود یک لوگو با شرایط بالا آماده کنم. اینم بگم که اگه لوگو رو به فارسی هم طراهی کردین مشکلی نیست. یا ساراکو و یا saraco. منتظرم. از زحماتتون بینهایت ممنون. با تشکر.

پیوست ها

• SARA.jpg
    SARA.jpg
    8.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 1.jpg
    1.jpg
    357.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

aj-graphic

Member
سلام و درود.
دوستان من برای شرکتمون یک لوگویی طراحی کردم که خوردم همچین خوشم نمیاد. من نمونه کاری رو پیوست میکنم. هرکی تونست یکی بهتر برای من آماده کنه بینهایت ممنون میشم. نمونه های خودم و که میدونم خیلی بد هستن رو شرکت هیچ کدوم رو قبول نداره. در ضمن لوگو برگرفته از شعار شرکت هست. یعنی: سیستم اطلاع رسانی رایانه ای آذربایجان. لازم به ذکر هم باشم که اینجا یک شرکت که در ضمینه اینترنت فعالیت داره. یعنب isp هست.
من در این مورد به کمک احتیاج دارم. و درست کردن یک لوگوی خوب و مناسب با فعالیت شرکت خیلی مهمه. باید هرچه زود یک لوگو با شرایط بالا آماده کنم. اینم بگم که اگه لوگو رو به فارسی هم طراهی کردین مشکلی نیست. یا ساراکو و یا saraco. منتظرم. از زحماتتون بینهایت ممنون. با تشکر.

سلام .
اگر وقت کنم در خدمتم!

e-hesami

Member
دوست عزیز خوبه. از اینکه وقت گذاشتی بینهایت ممنون. ولی اولا شعار شرکت اینه: سیستم اطلاع رسانی رایانه ای آذربایجان.
بعدش هم طبق گفته جنابعالی باید زیاد روش کار بشه. دوست عزیزم این لوگو باید هرچه زود آماده بشه. چون بر روی دو طرح به کار خواهد رفت که تا آخر ماه قرار بر روی چند بیلبورد در سطح شهر نصب بشه. پس باید چیز بی نقصی باشه. طرح های خود من که جواده. اینو خودم میدونم. امیدوارم با کمک شما دوستان بتونیم یک طرح خوب درست کنیم. منتظرم. بینهایت از زحماتتون ممنون.

سلام.
دوستان و مدیران عزیز اینجانب بدلیل رعایت نکردن قوانین نام کاربری که با نام (e-hesami) بود رو تا اطلاع ثانوی از دست دادم. نمیخواستم نام کاربری جدید ایجاد کنم و دوباره نقض قوانین انجام بدم. ولی بخدا از رو ناچاری همچین کاری کردم. امیدوارم مدیران این کار منو بخشیده باشند. با بن شدن اینجانب اینطور که میبینم این تاپیک نیز سوت و کور شده. اگه مدیران با این نام کاربری اجازه ادامه کار بنده را تا باز شدن نام کاربری اصلی بدهند خوشحال میشم اگه دوستان همیشه همیار تاپیک را ادامه دهند تا باز اگه یکی از دوستان مورد جدیدی اماده کردند استفاده کنیم. ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا