درخواست كمك درمورد فيلتر snap art 2

alizap

Member
سلام دوستان :neutral:
من يه فيلم دارم كه ميخوام به انيميشن تبديلش كنم، فيلممو از افتر افكت بصورت sequence خروجي گرفتم و توي يه پوشه ريختم و يه اكشن ضبط كردم كه فيلتر sketch از snap art رو اعمال ميكنه... به هر حال من اون پوشه رو batch ميكنم ولي وقتي فيلتر روي تك تك فريم ها اعمال ميشه من بايد واسه هر فريم يه اينتر بزنم چون snap art يه پنجره تنظيمات داره... حالا من نميخوام كه اين پنجره تنظيمات بالا بياد و فيلتر روي همه ي فريم ها بصورت خودكار اجرا بشه و من مثل الاف ها نشينم هي اينتر بزنم، اگه بگيد بايد چكار كنم كمك بزرگي ميكنيد...
يه راه ديگه هم به ذهنم رسيد، اين بود كه همه ي فريم ها رو توي يه psd جمع كنم و بعد همه رو select كنم و آخرش هم فيلتر رو به همه نسبت بدم كه اينم نميشه... چون وقتي چند تا لايه رو select ميكني فيلتر ها غير فعال ميشن. شما رو به مقدسات كمك كنيد، :cry:
ممنون :green:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما توی ساخت اون اکشن ، عمل اینتر زدن برای اون پنجره ی تنظیمات رو هم Record کردید؟

بنظرم اگر اکشن رو اینطوری بسازید مشکل حل میشه:

1- اکشن فایل رو باز کنه.
2- فیلتر رو اعمال کنه.
3- پنجره ی تنظیمات رو Ok کنه.
4- فایل رو ببنده.

alizap

Member
شما توی ساخت اون اکشن ، عمل اینتر زدن برای اون پنجره ی تنظیمات رو هم Record کردید؟

بنظرم اگر اکشن رو اینطوری بسازید مشکل حل میشه:

1- اکشن فایل رو باز کنه.
2- فیلتر رو اعمال کنه.
3- پنجره ی تنظیمات رو Ok کنه.
4- فایل رو ببنده.

اهههههههه عجب خنگ خفنی ام من!!!!
چرا به ذهن خودم نرسید؟؟؟
یه سال درگیر همین مشکل بودم!!!! واقعا لطف کردید دوست عزیز مشکلم حل شد!!!! :rose::shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا