درخواست كمك براي طراحي محيطي

sign

New Member
سلام
براي انتخاب رنگ و شكل طراحي به كمك نياز دارم.
يه فضا با ابعاد بزرگ 3 * 10 براي يه بنر دراختيار دارم.فضاي اطراف ساختمون و آسمونه.يعني بيشتر رنگهاي خاكستري.تقريبا 100 تا 150 متر از خيابون فاصله داره.بايد جلب توجه كنه ديگه!نميدونم از نوشته استفاده كنم يا عكس!يا با چه رنگهايي بهتر ميشه كار كرد؟راستي برا كانون تبليغاتي هست.ممنون ميشم بهم كمك كنيد

آخرین ویرایش:

borna008

Active Member
ببين اول اينكه چاپ هاي بنر چون از دسته چاپ هاي آت دور هست! پس جزئيات در طراحي زياد مهم نيست!
نكته دوم اينكه سعي كن بين نوشته زمينه طراحيت تضاد داشته باشي تا بيينده از دور بتونه نوشته ها و حالا طراحي را بخوبي ببينه
اين طلاعاتي بود كهمن داشتم

sign

New Member
ممنون از راهنماييتون.رنگها چي؟به نظر شما زمينه تو چه مايه ي رنگي باشه؟نوشته تو چه مايه اي؟ساد ه باشه يا حالت دار؟تايپوگرافي بشه فك كنم برا خوندن سريع مشكل ايجاد كنه.كسي نظري داشته باشه ممنون ميشم بهم بگه

Graphessional

Active Member
اگه من باشم خیلی ساده کار می کنم بک گراند رو و برای نوشته هم وقت رو صرف تایپو گرافی (البته نه پیچیده) می کنم تا افکت دادن به فونت.
رنگ ها رو هم با کنتراست بالا انتخاب کن ولی هماهنگ مثلاً سفید روی سبز روشن آخرین گزینه ایه که باید بهش فکر کرد هر چند با هم قشنگ می شه ولی کنتراست نداره.
کلا! از طیفی استفاده کن که تو اون محیطی که می خواد بنره نصب شه تازگی داشته باشه.
دنبال چیز خارق العاده نگرد چون "نبوغ در سادگیست"! خیلی راحت به موضوع نگاه کن.

همین طوری که نمیشه گفت؟؟!!!
مثل اینکه بگی من میخوام 1 وسیله نقلیه درست کنم چکار کنم؟؟؟؟

اول بگو این طرح که می خای بزنی برای چه شرکتیه؟؟؟ چه برندیه ؟؟؟ رنگ سازمانیش چیه ؟؟؟
تصویر سازی داره یا فقط عکس برنده؟؟؟

ولا تو ایران اینطوری نیست که گرافیست باد طرح بده و یارو هم بگه بیا این پولش ، ماشالله همه گرافیستن و صاحب نظر
تو فقط باید بهش بگه این طرحی که شما میخواهید خوب در میاد یا نــه!!

جدیدترین ارسال ها

بالا